Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 4 A 4

Téma: Cpu probléma és lassabb fórumok, kevesebb bevétel

Junior Member

Default Cpu probléma és lassabb fórumok, kevesebb bevétel

Megvettem ezt a mod engedéllyel, és várják, hogy az AdSense jövedelem jobb lesz.
    De az elmúlt 10 napban a webhely annyira lassú, hogy az AdSense jövedelem lesz half ..
    Minden nap kaptam 10 Dolar kevesebb income.So elvesztettem legalább 100 dollárt.
    A kisebb fórumokon ez a mod lenne good.But ha van egy 5 éves nagy fórumokon, akkor eszik a cpu.
    A kiszolgáló nem rossz server.It 4 GB rams.Although nagyon erős kaptam ezt a problémát.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Kérjük készült konfiguráció optimalizálás. Ha sok a tartalom, akkor le kell fordítani, és sok új kapcsolatok termel sok új forgalmat. Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy az oldal generált sokkal gyorsabb fordítás után a gyorsítótárba. Tehát először fordítás lassabb lesz, mert a Google is, hogy nekünk lefordított szövegek tárolására. vBET sikeresen használják igazán nagy fórumokon.

Fogok írni cikket vBET konfiguráció segítségével készült fordításokat kevésbé költséges (fogok hozzá link új választ itt). Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy a 3.3.0 lesz sok további optimalizáció, amely azt még gyorsabban és ne erőforrások költséges (főleg a cache, és átirányítja).

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Itt GYIK teljesítményt. Kérjük, parlagon ezeket az utasításokat (különösen a biztosító kevesebb fordítás elején és blokkoló robotok számára nem releváns lefordított oldal):
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Továbbá kérjük, nézze itt hinni, hogy a felvásárlást vBET volt, nagyon jó döntés, akkor is, ha nem tudja, hogyan kell beállítani az elején:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Reméljük, hogy utasításokat segít, és még egyszer - 3.3.0 lesz számos további teljesítménynövelő javításokat, új cache rendszer (külön táblázatok minden egyes fordítás készül indexek kisebb és gyorsabb + azt fontolja meg a 2. szint cache) és a jobb átirányítás (finoman gyilkos jövőben oldal generációs, ha már így történik átirányítás - ez biztos a CPU-t fog új hozzászólás lefordított oldalak és a változó fordítás thread oldal).

Senior tag

Azt ajánljuk, hogy csak hogy a top 10 internetes nyelv a leginkább. Top Ten Internet nyelvek - World Internet Statisztika

Érdemes egy pillantást optimalizálása a szerver. Találtam vb Optimalizálását is nagy segítség. BB optimalizálása 1.3.2 - vBulletin.org Fórum

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •