Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 13

Téma: Problémák az oldalon formázás csak tagoknak

Senior tag

Default Problémák az oldalon formázás csak tagoknak

Saját honlap 100%-ban fordították a vendégek, de ha tagjainak be, és oldalakat, igényel némi "extra" fordítása miatt több szöveg oldalon.

Ez elég normális, kivéve, ha az oldal megtekintésekor tagjaként van frissíteni (F5) az oldal 2-3 előtt mindent jelenik meg helyesen.

Van hozzá néhány képet megmagyarázni.

http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif
    Utoljára szerkesztette Snake; 12-09-11 -on 19:58.

Nyugdíjas;)

Szia
    Probléma úgy tűnik, hogy a fordítási api, mert egyszer lefordított szöveget tárolja cache így helyesen kell használni, de "extra" fordítás kell, hogy csatlakozzanak a google / microsoft api.
    Használ a Google vagy a Microsoft API-fordítás?
    Ha a Microsoft, győződjön meg róla, hogy a Microsoft API id helyes, ha a google kérjük, olvassa el ezt a hozzászólást: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729
    Szintén probléma lehet a szerver, találja ki, ha le van tiltva kimeneti csatlakozó

Senior tag

Egyetértek, úgy tűnik, api leáll, és ez eltarthat 2-3 megy, hogy a teljes fordítást.

Im a google api, rosszul olvassa el a faq és jelentést kell készítenie, köszönöm.

Senior tag

Ok tehát én nem vagyok blokkolja a google, csak úgy tűnik, ezek korlátozzák mennyiségű querys egy menetben.

Hogyan lehet ezt orvosolni?

Nyugdíjas;)

Ha nem blokkolja a Google, és a kimeneti csatlakozó nem blokkolja, és még nincs átirányítás probléma. Talán megpróbálhatod a Microsoft API, és akkor majd meglátjuk ha van improvments.
    Is tisztában kell lenniük, hogy hamarosan, akkor meg kell fizetni a Google API-t.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Snake View Post
    Ok tehát én nem vagyok blokkolja a google, csak úgy tűnik, ezek korlátozzák mennyiségű querys egy menetben.

Hogyan lehet ezt orvosolni?
    Mint Radek írta akkor a Microsoft API-t. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Google a napokban korlátokat fordítás API v1 készíteni felhasználók zárása decemberben. Így váltani fizetett (tudom, nem akarod, hogy az a másik post).

Van más megoldás! Felfedeztük, néhány évvel ezelőtt, hogy ha túl sok fordítási kérelmek fognak a Google túl gyakran, majd A Google időt szankciókat. Mint látjuk, már az is szolgáltatás megtagadása büntetést, de ... Van külön paraméter ezt! Kérjük, látogasson el Admin CP -> vBET -> Fordítási Szolgáltató és állítsa Késleltetés fordításai között. Ez növeli meg késleltetés közötti fordítási kérelmek, így ha az ok túl sok kérés rövid időn, akkor megoldódik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy még ez a késedelem, amelyet meg lehet a fordításokat gyorsabb! Ahogy írtam a Google adhat időt szankciókat, így vár egy kicsit a szerver oldalon lehet, hogy az egész fordítás gyorsabb

Akkor is, ha úgy tűnik, hogy a Google korlátozott maximális hossza egy lekérdezés, vagy maximum szegmensek egy lekérdezésben, akkor elég, hogy alacsonyabb értékek állandók osztályban vBET_Translator_Google (Lásd a file / includes / vbenterrpsietranslator_class_translator.php)

Kérem, mondja meg további segítségre van szüksége ezen a területen, vagy a probléma megoldódott.
    Utoljára szerkesztette vBET; 16-09-11 -on 21:27.

Senior tag

Ön olvasta a többi hozzászólás hibás akarom használni fizetni.

Tehát hogyan tehetem ezt meg? Kérjük, válaszoljon az én másik szál rendesen!

Bocsánat. Csináltam hiba (csak ellenőrizték a vita http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9965 - Ez volt más formában felhasználó - username is kezdődik S .) Nem kell üvölteni - fogok menni az összes szálat, amely még mindig várja a választ. Ha tud adni nekem a pontos URL-t ide, ha szeretné Én ellenőrzés egyenként Hozzászólások elmúlt 2-3 nap - a laptop volt, összetört és Radek volt ügyelve a fórum.

Ha szeretné, hogy a Google Translation API V2 - csak telepíteni legújabb kiadása vBET4.x, menjen Admin CP - > vBET - > irodák és a beállításokat megfelelően. Meg fogja találni az egész leírást a megfelelő kapcsolatokat, hogyan lehet a Google API-kulcsot, és így tovább.

Kérem, mondja meg további segítségre van szüksége a kérdéssel leírt téma

PS. Csak arról, hogy ez a 3.x al-fórumot. Mi lesz a Google Translation v2 támogatása hamarosan vBET3.x - ez a tesztelési fázisban most. Kód változások tette.
    Utoljára szerkesztette vBET; 16-09-11 -on 21:42.

Senior tag

Tudom, hogy ez a vb3 fórum, im futás vb3 amit miért post itt

Mikor lesz vb3 támogatja apiv2?

http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10086

Én szerkesztése az utolsó hozzászólás mikor küldje el a választ - ezért kérjük, ellenőrizze ott a fenti linkre. Elnézést a baj - Hiányzik, hogy a 3.x al-fórum elején - az én hibám: P

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •