RSS fordítás támogatott. Nem vagyunk képesek reprodukálni kérdés a fórumon - kérjük, adja meg linket RSS amelyhez leírja.
Továbbá kérjük, magyarázza mit értesz "címmel sablon" és a "test sablont"? Milyen RSS vagytok leírja?
Én beszélek a bal oldali menüben admincp: "RSS" -> "Új RSS Feed" ahol importálni freeds külső forrásokból, és a hírcsatornák automatikusan írt, mint téma a fórumon.
Próbáld ki, és adjunk hozzá egy takarmány bármilyen forrásból, és látni fogja nyelvű címkék hiányoznak a kapott téma (Mondjuk a takarmányt az angol és a forum van poslish, akkor a poszt kell címkék corrosponding a nyelvi beállítás a felhasználó (angol) A robot segítségével a kiküldetés a takarmány).
Utoljára szerkesztette krisp; 20-12-09 -on 18:48.
Tehát azt szeretnénk, hogy lefordítani ad hoc külső RSS csatorna?
Nem használhatja lang BBCode így. Ez nem támogatott (mozog a téma, hogy a szolgáltatás kérések).
Ha importálni más tartalmakat import azt ugyanazon a nyelven, mint a fórum. Tehát egyszerűen ez lesz lefordítva a többi lap -, ha valaki lefordítja az oldalt azt is lefordítani tartalma RSS csatorna van benne.
Vajon mit jelent?
Nos, a probléma az, hogy ha az rss feed is angolul - ez jelenik meg angol nyelven a forrás URL-eket. De a helyes le lesz fordítva a többi nyelv URL-eket.
Nem értem. Hogyan látod a forrás oldalon? Ha az oldal angol nyelvű, akkor meg kell OK látni angolul.
Tudna példát, mire gondolsz / kell / akar?
********************....
Utoljára szerkesztette krisp; 17-01-10 -on 17:00.
Saját fórum dán.
Tehát, ha a bot rss hozzászólás ez hozzászólás, mint egy felhasználó nyelvi választási lehetőséggel = dán, de kiküldetés angolul.
Tehát mi történik?
Nos minden nyelv fordítása csak finom .... kivéve a dán ... nincs dán fordítás, hogy sehol ... van angol, ahol kell dán.
Megoldás: Ha csak az rss bot írt, mint egy felhasználó nyelvi lehetőség az angol akkor minden jó lenne. De rss-bot figyelmen kívül hagyja a nyelvi beállítás rss-bot-felhasználó és úgy működik, mint a beállított a dán mindig.
Értem már. Talán a jövőben is támogatni fogja fordítása külső tartalom. Ebben a pillanatban megoldás az Ön számára az, hogy magában foglalja RSS csatorna dán. Megértem, hogy nehéz lehet megtalálni azokat. Ebben a pillanatban már rengeteg tervek vB4.0 így meg kell várni.
Az alacsony prioritású, de elfogadható
vB4.0 a prioritás természetesen. Azonban, ahogy tartod jelölő szavazattal, kérjük, hogy ezt egy másik szavazás egy másik felhasználó azt mondta, hogy támogatja a fordítást külső tartalom hasznos lenne.