Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 8 A 8

Téma: Futó vendég cache egy CDN?

Senior tag

Default Futó vendég cache egy CDN?

Úgy vettem észre, hogy szó szerint több millió kép jön létre a vendég file cache. Arra gondoltam, ha érdemes lenne ezeket a fájlokat szolgálja ki a CDN menteni egy kis sávszélességet a webszerver. Lenne egy egyszerű módja, hogy ezt?

Én jelenleg egy MAX CDN vödröt. Nem kell feltölteni a vendég cache fájlokat a CDN, mert ez egy tükör, de ez egy plusz hasznos szolgáltatás, hogy ahelyett, hogy csak a tükrözés mindent.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vendég cache szolgál a teljes cache-elt fájlokat csak azok a felhasználók, akik nem bejelentkezve Szóval mielőtt ilyen fájl streamelt először fel kell ismernünk nem felhasználó be van jelentkezve a valós rendszerben. Is meg kell, hogy minden létrehozott fájl jön további egyet. Felhívjuk figyelmét, hogy a fontos oldalakat alapértelmezésben cache time to live mindössze 1 óra. És abban az esetben, ha elismerik, hogy néhány oldal gyorsítása, akkor meg kell átirányítani van valamilyen belső módon (nem a böngésződben, különben a Google go crazy) helyett streaming valódi fórum. így nem lehet bizonyos kérdésekben. Különösen, hogy vBET felismeri nem cache aktuális a fájl metaadatait, így azt feltételezzük, hogy a fájl már létezik a helyi file-rendszer most (még lehetett üres fájlt csak azért, hogy ne metaadatok).

Nem tudom részletesen CDN - tud nyújtani linket oldalra további info róla? Ebben a pillanatban már nem enought ismeretekkel megmondani, hogy pontosan hogyan kell csinálni.

Senior tag

Ahogy látom ez a statikus tartalom. Vendég cache nem statikus:
    1. Ez csak a vendégek
    2. Nem frissül elég gyakran (alapértelmezés szerint óránként egyszer)

Azt javaslom, hogy kérje kérdés MaxCDN a korlátozások és használatának lehetősége, hogy ilyen esetben.

Senior tag

A szolgáltatás igénybe vehető, mint egy fájl értéktár, a mechanizmus csak ott kell lennie, hogy fel-és letölthető a "drive". Valami, mint az Amazon S3 lehet jobb választás erre, mert szükségképpen nem kell elosztani a különböző szerverek. Azt hiszem, a lényeg az, hogy a vendég cache vesz igénybe, így sok helyet az én szerver, hogy ez az egyre drágább hát mindent. Csak az orosz mappa 23GB, mielőtt tisztítani azt.

Akkor hagyjuk cache könyvtár alatti mentés vagy tiltsa le Vendég gyorsítótár néhány oldalt. Valamit valamiért - használata több merevlemez (ez olcsó), és köszönöm, hogy kevesebb memóriát és a CPU. Vendég cache cache teljes html kimenetet - ezért is drága a hely a merevlemezen, és ez miért olyan nagy a CPU és a memória.

Mintegy tárolja a külső szerver - nem támogatjuk, hogy most. Segítünk ad tippeket, hogyan működik most, és hol kell keresni, ha akarod módosítását.

Senior tag

Azt hiszem, a fő oka az akar tárolni a dolgokat egy CDN a sebesség (a szerver lesz közelebb a felhasználó), és ha a fájlokat, mint a tárolt én fájlrendszer mennek a mentési meghajtók, melyek kaphat drága, különösen ha tárolására koncertek kép, amit nem kell hát.
    Utoljára szerkesztette tavenger5; 22-09-11 -on 23:11.

Senior tag

FYI, mielőtt elkezdtem a gyorsítótár-mappák törlése a vbet_guestcache mappába lett több mint 280 G. Ez a sok helyet vesz egy alkalmazáshoz. Nem is beszélve, hogy csak akkor van engedélyezve, 10 fordítások.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •