Azoknak a felhasználóknak, akik nem akarnak semmilyen zászló jár az ő profilja, a lehetőség, hogy nyelvi beállítás vissza a "nem választott" után néhány posible felhasználói tesztelés nyelvválasztás.
Jelenleg ez a "unselection" nem posible.
Azoknak a felhasználóknak, akik nem akarnak semmilyen zászló jár az ő profilja, a lehetőség, hogy nyelvi beállítás vissza a "nem választott" után néhány posible felhasználói tesztelés nyelvválasztás.
Jelenleg ez a "unselection" nem posible.
Alternatív megoldásként, van-e lehetőség elkerülése érdekében zászló megjelenítés a profilok nélkül modificating sablonokat?
Igen ez nem lehetséges, és valóban nem akarjuk, hogy támogassa azt.
Többnyire fórum tulajdonosai szeretnék úgy maradni (ezért olyan funkciók létezik egyáltalán - mi arra kérték, hogy tette).
Mit szólsz, hogy - lehetőség lesz, de csak a rendszergazda? Mint írtam elsősorban fórumokon szeretné, hogy a felhasználók be, hogy nem engedik, hogy unset meg. Lenne rendben van?
Megértem conexion az kényszerítve a felhasználók választhatnak nyelvet a funkciót.
De tekintettel arra, hogy kétnyelvű opció nem a jelenlegi, termék, mi lenne időben meg kell küzdeniük a felhasználók nem akarnak mutat egyértelmű zászlót a profilt.
Tudom, hogy ez egy litle politikus kérdés, de fontos lenne a régiónkban.
Köszönöm info. Tudsz válaszolni a kérdésre? Nem javasolt megoldás rendben lesz az Ön számára?
Nem, nem.
Tehát hogyan szeretné, hogy pontosan dolgozni?
Mindenki szabad töröljük a default nyelv. Admin is megteheti, hogy a felhasználók számára.
Ha lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy töröljük az alapértelmezett nyelv, ez lesz elérhető bekapcsolása után speciális kapcsolót ehhez - mint írtam, amikor számos fórumon szeretné az ellenkezőjét Ön kérésére (így akarja kényszeríteni a felhasználók beállítani, hogy ne hagyjuk, hogy unset) .
Ez a megoldás az OK gombra az Ön számára? Ha nem kérjük, adja meg néhány információ, mint egyetEz segíteni fog nekünk, hogy meghatározza a szükségleteinek gyorsabb.
Lehetővé teszi más fórum preferenciái ugyanakkor:
AdminCP lehetőség: A felhasználók meg nyelvet "nem kiválasztott"?
Mivel ez nagyon kapcsolódik az erő-users-meglátogatni profil nyelvválasztás, akkor is társítani ezt a lehetőséget:
-Force felhasználóknak, hogy beállítsák nyelv (adminCP)? Igen => "Nincs kiválasztva" opció nem elérhető
-Force felhasználóknak, hogy beállítsák nyelv (adminCP)? No => "Nincs kiválasztva" opció áll rendelkezésre
OK így lesz új beállítási lehetőségeket, így a felhasználók rendelkezésére fog állni töröljük az alapértelmezett nyelv. Mi lesz gondolni leírja, hogy megfelelő, így adminisztrációs tudni fogja, hogy nincs értelme erőltetni a beállítást, és lehetővé teszi, hogy töröljük azt is.
Talán lesz még egyszerűbben fogalmazva az új értéket kényszerítve helyett új paramétert is. Ez lenne a legegyszerűbb adminisztrációs beállítani.
Így fogjuk csinálni az új paraméter, vagy új értéket, a meglévő paraméter. Akárhogy is fog történni. Saját preferencia valójában 2. módon - legkönnyebben fenntartani, mert automatikusan nem teszi lehetővé a megfelelő beállításokat.
Egyetértek talán második módszer a legjobb és egyenes.