Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 4 A 4

Téma: Szerkesztő kérdés.

Senior tag

Question Szerkesztő kérdés.

Én tapasztalt szerkesztő kérdés az én vbcms oldalon. Most ez csak akkor történik meg az adminoknak. Ha megtekintése egy cikket a szerkesztő hiányzik. Amikor megtekinti ezt a cikket, mint egy normális tagja a szerkesztő mutatja finom. Megállapítottam, hogy ez valójában egy vBSEO kérdés, de sajnos miatt vBSEO politikája a vBET nem tudok semmilyen támogatást. Szóval remélem, hogy képes lesz segíteni nekem. Köszönöm.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ha ez vbseo kérdés látogasson el vbseo csapat támogatását. Kérjük, ellenőrizze, hogy nem az ilyen nevű "politikai" rendben van aszerint, hogy azok engedélyt, ha akarod. Ha ez, és joga van megtagadni támogatást fórumok, amelyek minden más mod (nagyon buta), akkor kérjük, tegye meg a szükséges, hogy a támogatásukat. Ön ideiglenesen tiltsa le a mod, hát a szerkesztett vbseo fájlokat és töltsd fel az eredeti egy. Akkor nem lesz mentség, hogy megtagadják meg támogatást. Nem felelős a többi termék esetében sem más termékeket támogató csoportok ... Különösen, ha ezek csapat használja hazugság ellen a saját termékek és gyakorlatok Nagyon remélem, nem jogi.

Nem tudjuk támogatni vbseo kód - egyszerűen nem tudjuk, hogy - ez nem a mi termék.

Szüksége van segítségre vonatkozó vBET itt?

Senior tag

Törölheti a Michal. Bocsánat. Sikerült, hogy ezt a rögzített magam. Nem volt semmi köze vBET.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Nagy Köszönjük info!

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •