Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 10 A 10

Téma: Ez nem működik, és a fordítás

Tag

Default Fordítás működik, és nem

Itt van, mi történik.

Én az alapértelmezett nyelv beállítása a holland.
    Van helyszínén a holland nyelvet, és azt, hogy egy hozzászólás holland.
    Ez az üzenet jelenik meg helyesen.
    Amikor a váltás angol (oldalamon alapértelmezett), az angol fordítást működik, és az eredeti holland Tekst jelenik meg finom is.
    Azonban, mikor kapcsolja be a site vissza a holland, az eredeti szöveg nem mutat jól.

Például, amikor beléptem a hollandul:
    Faszeg een andere vizsgálat, hopelijk gaat het nu wel Goed.

De most ez mutatja ezt, ha megtekinti a honlapot hollandul:
    Faszeg EEN-Andere Testen, hopelijk gaat nu AK Het Goed.

Mikor váltson vissza az angol, minden rendben megjelenik újra, többek között az eredeti holland nyelvű szövegben.

Nézd meg ezt a thread: Webhely fordító
    Utoljára szerkesztette Wulf; 05-08-11 -on 05:20.

Tag

A másik probléma a furcsa karakterek változnak, hogy néhány más nyelveken. Például, ez az, amit kapok, amikor választani:

Francia: Un Regard de AUTRE vizsgálat, j "ESPA ¨ re Que c'est correcte.
    Svéd: ETT Annat vizsgálat, fa ¶ rhoppningsvis DET Ã ¤ r okej.

Tag

Elnézést a furcsa menet címet. Valamilyen oknál fogva, hogy megpróbálta lefordítani, amikor kiküldték.

Eltávolítottam és újra telepített mindent ma, de még mindig ugyanazt az eredményt. Valamilyen oknál fogva, mikor megyek vissza a nem angol nyelvű, úgy tűnik, hogy akarja lefordítani az eredeti szöveget ismét saját nyelvén.

Saját HTML karakterkészlet az ISO-8859-1 és én minden fórumon, és vBSEO változásokat magyarázni a readme fájlban.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Wulf View Post
    Itt van, mi történik.

Én az alapértelmezett nyelv beállítása a holland.
    Van helyszínén a holland nyelvet, és azt, hogy egy hozzászólás holland.
    Ez az üzenet jelenik meg helyesen.
    Amikor a váltás angol (oldalamon alapértelmezett), az angol fordítást működik, és az eredeti holland Tekst jelenik meg finom is.
    Azonban, mikor kapcsolja be a site vissza a holland, az eredeti szöveg nem mutat jól.

Például, amikor beléptem a hollandul:
    Faszeg een andere vizsgálat, hopelijk gaat het nu wel Goed.

De most ez mutatja ezt, ha megtekinti a honlapot hollandul:
    Faszeg EEN-Andere Testen, hopelijk gaat nu AK Het Goed.

Mikor váltson vissza az angol, minden rendben megjelenik újra, többek között az eredeti holland nyelvű szövegben.

Nézd meg ezt a thread: Webhely fordító
    Úgy néz ki, van lefordítva a szöveget, ahol nem szükséges (ezért változik). Először - kérem ellenőrizze, van-vBET sablonok nem változtak. 2. - a link még nem működik. Kérjük, adja működő példa.

Quote Eredetileg írta: Wulf View Post
    A másik probléma a furcsa karakterek változnak, hogy néhány más nyelveken. Például, ez az, amit kapok, amikor választani:

Francia: Un Regard de AUTRE vizsgálat, j "ESPA ¨ re Que c'est correcte.
    Svéd: ETT Annat vizsgálat, fa ¶ rhoppningsvis DET Ã ¤ r okej.
    Kérjük, tartsa egy kérdés egy téma. Különben nem lesz képes kezelni azt. Plese nyitott új menet ez.

PS.
    Úgy néz ki, ez kétszer újra kódolt. Ez összefüggésben lehet előzőt.

Megjegyzés:
    Kérjük, ellenőrizze van valami plugin, amely eltávolítja a HTML megjegyzéseket. Úgy néz ki, mint te - standon a kérdéseket úgy néz ki, mintha ki vBET megjegyzések (nem jár újra, és hogy ne kódolja újra megint). Így a stand kérdéseket fog tűnni, ha kikapcsolja stripping HTML megjegyzéseket.

Kérem, mondja tette segítséget

Tag

Hogyan találja a plugin, amely eltávolítja a HTML meg a véleményed! Van egy pár plugin az oldalunkon, de nem biztos benne, hol kezdjem.

Sajnos, el kell hagyni az előző működő példa. Tettem hozzá ismét, és itt található: (Nederlands) Site vertaler

Azt is lehetővé tette a lengyel, így nyugodtan kipróbálni magát.

vbseo van lehetőség, hogy távolítsa el html hozzászólások - ha a vbseo jó kiindulópont lehet.

Keresi a példa vagyok majdnem biztos, hogy a html hozzászólás - ahogy én láttam meg tesztelték is a fórumon, és nem tudta reprodukálni a problémát. Kérjük, csak megtalálja, amit a vágás a html megjegyzéseket, és kapcsolja ki ezt a funkciót.
    Utoljára szerkesztette vBET; 06-08-11 -on 10:49.

Tag

Köszönöm, én végig kell menniük a mmods az oldalamon, és elindul wwith vBSEO.

Ezt találtam téma, amely foglalkozik ugyanazzal a problémával. Én azonban nem VB4: kompresszoros oldalamon.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...r-problem.html

Tag

Razzia HTML kód?
    Válassza a "Yes", hogy távolítsa el a felesleges whitespace karakterek és HTML észrevételeit a forráskódját a forum oldalon. Ez növeli a C2C (Tartalom Code) aránya, és csökkenti a lap méretét, így a nettó teljesítmény növelése és csökkentése a sávszélesség szükséges.
    Megjegyzés: Ha a megjegyzéseket (vagy HTML), az Ön oldala nincs megfelelően lezárva a hozzájuk tartozó zárójelöléssel, akkor ez az opció okozhat az oldalak megjelenítéséhez helytelenül. Győződjön meg róla, hogy a sablonok tartalmaznak hibamentes HTML és kódot.
    Érdemes is ezt a readme fájlt install utasításokat. Ez jelenleg nem szerepel a változtatásokat a vBSEO beállításokat.

Tényleg jó ötlet - Én hozzátéve azt integráció utasítást most! Köszönöm

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •