Futok egy honlapot a BASE jumping. A sport nemzetközi sport, de előtte most nem tudtam felajánlani mást, mint angol információt mindenkinek, aki jön az oldal.

Én is a saját és fuss az adatbázisban halálesetek a bázis ugrás. Ez si nem csak egy oldalt, hogy tartsák tiszteletben és emlékezni elvesztett barátok, ez is értékes eszköz segíti más blúzok, hogy bizonyos veszélyeket, súlyosak is lehetnek! Ez a tudás a legfontosabb, hogy az életek megmentése és a mentett számtalan életet. Azonban úgy érzem, tudnék jobbat azáltal, hogy bárki, nem csak angol nyelvű jumper tanulni, és talán menteni az életüket is

BASE Fatality listája - BLiNC Magazin: bázisugrás, ejtőernyőzés és siklóernyőzés

Halálozási statisztikák - BLiNC Magazin: bázisugrás, ejtőernyőzés és siklóernyőzés

Ezen kívül, a nap megjelent a plugin, én sitemap benyújtását ugrott 36.763 teljes URL, hogy 1.297.111 teljes URL és most növeli a száma a 500-5000 új URL naponta. Saját forgalom megduplázódott, mióta kiadás ezt a plugint, és nagyon boldog vagyok, hogy ezt.