i requist ezeket a funkciókat kóc

első:
amikor látom a zászlót az oldal lefordítása, az url még mindig nem kapcsolódik a lefordított url, így a kattintás után az oldal url fogják irányítani a fordítás url

van-e el, hogy ez a fordítás url már minden nyelv segítségével ajax, vagy csak használja még 1 lekérdezést, hogy ez összefügg url saját nyelven

második:
lefordítja a szöveget ajax a ControlPanel, így a felhasználó tudja használni lefordítani szöveget az új szolgáltatás, mint:
Google Translate
de csak a szöveg és ducuments mint a szavak microsoft fájl és a szöveges fájlokat és támogat minden olyan fájlokat

Ha is meg kell adni a felhasználó képes az első feltölteni fájlokat, majd kéri, hogy fordítsa le, akkor megadja az eredmény lesz jelentős mellett
egyébként nekem van egyedi feltöltési szolgáltatás és tárolás a saját felhasználók számára
azt a jellemzők:
1. Minden felhasználó feltölthet bármilyen fájlt, amely az engedélyek admin kezelőpanel
2.depend a csoportot: mennyit tud a felhasználó házigazda, és hány kép
3. senki sem láthatja más fájlokat, kivéve a felhasználó engedélyezheti a felhasználó / látogató küldése e-mail kóddal, hogy a másik felhasználó kell írni, hogy downolad a fájlt, és ez a kód csak egyszer
4.it használata fájlrendszert is képes, hogy a fenti public_html, hogy nagyobb biztonságban
más funkciók
ez a rendszer működik, de kevés hiba volt, tökéletesen 3,7

Ha ezt a rendszert használják, hogy a fordítását támogató dokumentum google
így felhasználó van lehetőség fordítani azok használatával Google Translate szolgáltatás
csak egy kattintással

lesz nagy mellett is, és tudom, hogy ez a termék -, hogy én használt oldalamon és én minden jog, mert bérmunka ezzel a funkcióval, hogy csak nekem "kódok és a munka" - az a munka és a helyszíni és u tudja használni, hogy adjunk több szolgáltatást, és eladja azt adok neked a jogosultságokat minden kétséget kizáróan
Ha frefer, hogy megvitassák, hogy saját magammal Nagyra értékelem, hogy

köszönöm