Én is használtam egy évvel ezelőtt egy rövid ideig vBET3. Saját web cím: MUHAKEME.NET FORUMU
Töröltem a termék az én FTP. Néha nézek "Online", és látom, hogy a Google keres régi lefordított oldalak.
Én is használtam egy évvel ezelőtt egy rövid ideig vBET3. Saját web cím: MUHAKEME.NET FORUMU
Töröltem a termék az én FTP. Néha nézek "Online", és látom, hogy a Google keres régi lefordított oldalak.
Akkor megújítani a licencet, és kap legújabb verzióját. Kérjük, vegye figyelembe, hogy újítsák költségek csak 30 dollárt. Akkor megújítani a letöltés szekcióba.
Szintén kérjük, vegye figyelembe a jövő - mi az Ön ingyenes támogatást. Tehát a legjobb ötlet az, hogy írjon, ha bármilyen kérdése, ahelyett, hogy saját fellépések tették meg egy másik kérdés.
A tényleges probléma - Google keresés a régi oldalt. Kérjük, add hozzá a megfelelő szabályt, amely átirányítja az ilyen kérelmeket a fórum főoldalára. Google leáll akik egy idő után (akkor mondd meg neki, hogy ezeken az oldalakon mozognak).
Kérjük, adja meg példákat a nem létező kapcsolatok - mi írjuk meg a megfelelő szabály
Utoljára szerkesztette vBET; 18-07-11 -on 11:58.
Nincs válasz - úgy vélte, nem szükséges. Kérjük írja ide az esetre, ha továbbra is támogatni kell ebben az esetben.