Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 15 A 15

Téma: Végzetes hiba: Nem lehet Újradeklarálhatjuk vbseo_thread_seotitle () (nem zárt még)

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ahogy látom, még mindig van probléma redeclaring funkcióval. Nem tudom ellenőrizni, mi is történik, de ha készül szükséges változásokat vBSEO fájlban leírt szerelési utasítás, akkor az egyetlen ötlet, ebben a pillanatban van, hogy néhány szabály hozza vissza a vbenterprisetranslator_seo.php file - nem történik, és Nem értem, hogyan lehetséges, de ellenőrzés nélkül már nincs más ötlet most.

Kérjük, látogasson el vbenterprisetranslator_seo.php és tett azonos kiadás, mint a includes / functions_vbseo_createurl.php - így találják funkció vbseo_thread_seotitle és állítsa be a Ha záradék körül. Kérem, mondja meg, hogy nem segít.

Megértem a biztonsági kérdéseket - de tudod, hogy fórumot másolatot - megszűnik a legtöbb tartalom, és hagyja csak néhány dummy üzenetek. Amire szükségünk, hogy segítsen, hogy megy a pontos beállítás a pontos szerver és mi történik, és megtudja, miért. vBET is sokan használják, fórumok - olyan dolgok, előfordul máshol, így sajnos nem tudjuk, hogy az Ön válasza viszont még ha lenne, nagyon szívesen segít.

Körülbelül Határozza Honlap álnevek - majd tett néhány kísérletet ezen a területen. Ahogy emlékszem, vBSEO őrült, ha a redirect készült egyszerűen az, hogy "/", tehát meg kell tenni belső átirányítás, hogy index.php (nem láttam a böngésző) - meghatározó a álneve volna készült átirányítás hurok. Ellenőrizni fogjuk, hogy újra lásd, hogyan lehet ezt elkerülni, de kérjük, ne feledje, hogy most beszélsz funkcionalitás más mod, de nem vagyunk felelősek a viselkedés - adjunk módot arra, hogy integráljuk a vBSEO, de még mindig mi történik belül a vBSEO történik bent a vBSEO... Ki a TODO lista, hogy vizsgálja meg ezt a kérdést újra. Is kérem, próbálja meghatározni, hogy ilyen álneve a htaccess alatt vBET szabályok - így add, hogy 301-es átirányítás, elkerülve szivárog, illetve vBET lenne még képes dolgozni, mivel lenne, mielőtt azok után nem, (a vBSEO ami készült 301 a vBET kérelem). De kérlek, tartsd ilyen kísérletek, amíg nem készült vBET jól működik a fórum.

Tag

ha én megváltoztathatja vbenterprisetranslator_seo.php kapok egy üres oldal

Ebben a pillanatban az egyetlen dolog, ami jut eszembe, hogy az, hogy valamilyen módon már a belső átirányítás hurok. Jöttél, hogy vbenterprisetranslator_seo.php akkor megy vBSEO és vBSEO teszi a belső átirányítást ismét vbenterprisetranslator_seo.php Nem tudom, nem igazán történik, de ez az én hiszem, mert nem tudom ellenőrizni azt. Ez megmagyarázná, miért kellett redeclaring hibát, és miért változik után kapsz üres oldalt most.

Ha van ötlete, mi okozhatja ezt (bizonyos vBSEO konfiguráció), kérjük, javítsa ki. Ellenkező esetben kérjük, menjen a telepítést és az integrációt eljárást még egyszer - lépésről lépésre. Annak biztosítása, hogy minden be van állítva ahogy kell.
    Ha ezek után a probléma továbbra is előfordul, akkor meg kell hozzáférési adatait ahhoz, hogy a támogatást ebben az esetben. Ha nem a valódi fórumot majd ez másolat (a nem valós adatokkal téma - mi kell a beállításokat).

Nagy köszönet, amely hozzáférést biztosít fórumot másolni. A felhasználók nagyon örülök, tudván, hogy az eltávolított minden adatot másolni, hogy megmentsék a magánélet

Kiadás megoldott
    Én hozzá ezt a sort a vbenterprisetranslator_seo.php:
    Code:
    $_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
    Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy beállíthatjuk, hogy a vBSEO lehetőség: Force Fórum Root a honlap? Szóval nem lesz PageRank Szivárgás saját fórum linkek.

És itt jön egy másik jó hír - úgy tűnik, hogy a változás után a vbenterprisetranslator_seo.php az lehetséges, hogy vBSEO opció "Határozza Honlap álnevek"- Ez csak szükség, hogy módosítsa első szabály, hogy:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]

Remélem, hogy te nagyon boldog most

Tag

Működik!

Tökéletes, köszönöm

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •