Ahogy látom, még mindig van probléma redeclaring funkcióval. Nem tudom ellenőrizni, mi is történik, de ha készül szükséges változásokat vBSEO fájlban leírt szerelési utasítás, akkor az egyetlen ötlet, ebben a pillanatban van, hogy néhány szabály hozza vissza a vbenterprisetranslator_seo.php file - nem történik, és Nem értem, hogyan lehetséges, de ellenőrzés nélkül már nincs más ötlet most.
Kérjük, látogasson el vbenterprisetranslator_seo.php és tett azonos kiadás, mint a includes / functions_vbseo_createurl.php - így találják funkció vbseo_thread_seotitle és állítsa be a Ha záradék körül. Kérem, mondja meg, hogy nem segít.
Megértem a biztonsági kérdéseket - de tudod, hogy fórumot másolatot - megszűnik a legtöbb tartalom, és hagyja csak néhány dummy üzenetek. Amire szükségünk, hogy segítsen, hogy megy a pontos beállítás a pontos szerver és mi történik, és megtudja, miért. vBET is sokan használják, fórumok - olyan dolgok, előfordul máshol, így sajnos nem tudjuk, hogy az Ön válasza viszont még ha lenne, nagyon szívesen segít.
Körülbelül Határozza Honlap álnevek - majd tett néhány kísérletet ezen a területen. Ahogy emlékszem, vBSEO őrült, ha a redirect készült egyszerűen az, hogy "/", tehát meg kell tenni belső átirányítás, hogy index.php (nem láttam a böngésző) - meghatározó a álneve volna készült átirányítás hurok. Ellenőrizni fogjuk, hogy újra lásd, hogyan lehet ezt elkerülni, de kérjük, ne feledje, hogy most beszélsz funkcionalitás más mod, de nem vagyunk felelősek a viselkedés - adjunk módot arra, hogy integráljuk a vBSEO, de még mindig mi történik belül a vBSEO történik bent a vBSEO... Ki a TODO lista, hogy vizsgálja meg ezt a kérdést újra. Is kérem, próbálja meghatározni, hogy ilyen álneve a htaccess alatt vBET szabályok - így add, hogy 301-es átirányítás, elkerülve szivárog, illetve vBET lenne még képes dolgozni, mivel lenne, mielőtt azok után nem, (a vBSEO ami készült 301 a vBET kérelem). De kérlek, tartsd ilyen kísérletek, amíg nem készült vBET jól működik a fórum.