Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 12

Téma: Kiadás közötti vBET és vBMail.

Senior tag

Default Kiadás közötti vBET és vBMail.

Van egy probléma között vBET, vBMail A DragonByteTech.

Láthatjuk a téma erről a problémáról van:

[BB 4.1.x] Csoportok a vBET.

Hogyan adhatok hozzá vBET a csoportokat az a mod? Vagy lehet csak eltávolítani vBET a csoportok teljesen?

Köszönjük!

EDIT: Bocs, nem vagyok benne biztos, hogy képes lesz látni, hogy menet. A probléma az, hogy ez a mod (vBMail) húzza a csoportokat, a hivatalos csoportot cache tömb, és láthatóan vBET nem. Tehát most vBET a további csoportokat, nem adják hozzá a mod a konfigurációt, és aztán nem tudja beállítani a levelezési listák rendesen.
    Utoljára szerkesztette Taurus; 10-07-11 -on 01:32.

Senior tag

Tényleg kell egy kis segítség itt kérem.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Hi,

Tudtam, hogy a téma (de nem tartalmazza képek). Kérjük, vegye figyelembe, hogy a csoportok kerülnek, mert hiszem, hogy a vBulletin táblázatok. Ahogy tudom nem látni azok, vBMail - ez a hiba. Azt hiszem, hogy tegyen meg minden létező csoport. Ehelyett limit látható csoportok bizonyos részét a meglévő csoportok (részhalmazát tartalmazza cache). Egyszerűen meg kell változtatni, és azt mutatják, az összes létező csoportokat. Nem igaz, hogy nem tudnak semmit -, hogy egyszerűen minden létező csoportokat

vBET itt tiszta - nem változtatunk semmit vBulletin építészet - vBET csoportokat tárolja éppen ugyanúgy, mint minden más csoportokat. Bárki vehet rá, ha csak kérdez minden létező csoportokat. Bármilyen változás vBET nem fogja megoldani a problémát, mert abban az esetben, ha lesz más, új csoportokat nem tárolja cache, akkor a kérdés jött vissza. El kell változtatni a figyelembe csoportokat. Különösen, hogy mivel úgy gondolom hogy csak csoportok cache nincs látható hatása a teljesítményre egyáltalán.

Kapcsolatba léphet velünk a szerzők a mod, ha úgy gondolja, hogy segíteni fog és azt akarják, hogy megvitassák a kérdést.

Még mindig szükség van a segítségünkre itt?

Senior tag

A kérdés itt az volt, hogy belül a csoportot beállításokat vBET az "Ez a csoporthoz nem" Tiltott "csoport" volt beállítva, hogy "nem", így feltételezzük, hogy egy tiltott csoportot. Ezért ezek a csoportok nem kerültek be a vBMail Levelezõlista.

Nem vagyok benne biztos, miért lenne meg ezeket a csoportokat, mint betiltották? (A változó ez a beállítás, hogy "Igen" tökéletesen működik.)

Megoldott, és szerepelni fog a következő kiadásba.

A gyors fix kérjük:
    1. Nyitott minden olyan MySQL kliens és jelentkezzen be, hogy a vBulletin adatbázis
    2. Execute lekérdezés (add tábla előtag használata esetén is):
    Code:
    UPDATE usergroup SET genericoptions=32 WHERE description LIKE 'vbet_%'
    3. Ugrás Admin CP -> Csoportok -> Csoporthoz menedzser
    4. Kattintson Megy szerkeszteni néhány csoportot (nem számít, melyik)
    5. Kattintson Frissítés változtatás nélkül.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a 3 utolsó lépés a kiváltó vBulletin cache frissítési (újjáépíteni rangok, engedélyeket és így tovább). Láthatjuk, hogy dolgozni fog Admin CP -> Felhasználók -> View kitiltott felhasználók. Mielőtt változik meg fogja látni, hogy nincs minden vBET usergroups. Miután változások vBET usergroups eltűnik a nézetet.

Senior tag

1. Nyitott minden olyan MySQL kliens és jelentkezzen be, hogy a vBulletin adatbázis
    Nem tudok futtatni ezt belülről én AKCS?

Karbantartás> Execute SQL lekérdezés

Quote Eredetileg írta: Taurus View Post
    Nem tudok futtatni ezt belülről én AKCS?

Karbantartás> Execute SQL lekérdezés
    Nem látok problémát - a MySQL kliens is elég.

Senior tag

OK köszönöm. Csak egy kérdés kérem.

Ebben a lekérdezés, hol vehetem előtag? Melyik a vb

Köszönöm

Előtte tábla neve így: vb.usergroup

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz