Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 8 A 8

Téma: Egy amatőr itt

Hibrid Megtekintése

Előző Post Previous Post   Next Post Következő Post
    Tiltott

Default Egy amatőr itt

Szia, én vagyok érdekelt a vásárlás vBET. Én csak ismeri a phpBB és valójában nem is vBulletin még. Csak azért vásárol vBulletin van a vBET. Nincs ehhez hasonló más fórumokon van?

Saját érdeke vBET, mert akarom hozzászólás angolul is számos nyelvre lefordították, és a lefordított hozzászólás tartós lesz. Ez az én megérteni, hogy mi olyan jó a vBET képest. Nincs igazam?

A legnagyobb gond az a kérdés, hogy a fórum (és valamennyi nyelven) lesz indexelve a google és más keresőmotorok. Nem vagyok szakértő mindezt, de olvastam, hogy amit a forum-program úgy tűnik, hogy nem sérti néhány Googles szabályokkal, és ezért lehet káros hatása hosszú távon. Igaz ez?

Továbbá, ha nem szeretne vásárolni vBET, mit gondol egy nagyon kezdő, mint én, aki nem igazán használják vBulletin (csak PhpBB), és nem sokat programozási képes lenne, hogy egy egyszerű vBulletin + vBET létrehozásához és működtetéséhez? Látom, nagyon sok technikai kérdésre, hogy nem akarom, hogy szembe kell néznie - ha nem is megoldani őket, talán az is kilép a kezdetektől, mert tudom, hogy nem lesz képes erre.

Továbbá, nem kell mennem VBSEO?

Köszönöm.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ebben a pillanatban vBET dolgozik csak vBulletin.

Ha bármilyen további kérdése - kérjük, csak szólj

Tiltott

Szia Michael,

Köszönöm a választ. Van egy pár nyomon követő kérdésekre:

1) "mi is van kapcsolva az automatikus cache tisztító Színészek eredmények nem hosszabb 15 napnál, mint a Google igényel."

A lefordított oldalak tényleges oldalak? Nem tudom, mit jelent a "cache" azt jelenti, de mindez azt jelenti, hogy 15 nap után a hozzászólás törölve lesz? Vagy az összes hozzászólás különböző nyelveken is ott örökre és indexelve google örökre?

2) Volt-esetek használó emberek vBET futó kellemetlen a google, és egyre az oldal unindexed vagy értékelés a google szenvedés bármilyen módon?

Köszönöm
    Jonatán

Hi,

Megválaszolása a kérdéseire:

.) Felhívjuk figyelmét, hogy tisztább is teljes mértékben konfigurálható

Tiltott

Köszönet Michal,

Nagyra értékelem a válaszokat. Nagyon szeretnék vásárolni ezt, és ez, de még mindig szükség van néhány kérdést megválaszolni, és néhány biztosítékot, mert fogok tölteni a vBulletin szoftvert és szintén vBET. Ha ez nem működik az egyik vagy másik ok miatt, hogy lesz egy hulladék 300 dolláros nekem!

1) Nem vagyok benne biztos, hogy pontosan hogyan működik a cache. Igazam van azt mondani, hogy minden alkalommal egy poszt van írva egy nyelvet, akkor lefordították más nyelvekre, és tárolja cache-ben a szerver 15 napig. Mi történik ezután? A fordítás törlődik, majd ismét retranslated újabb 15 nap?

Az időszámításunk kezdete lenne eredményeim minden nyelvén kell keresni a Google örökre? Vajon ezek a cache létrehozása és cache tisztító hatással van a tartalom Google által indexelt?

2) Lehet számának korlátozása fordítások akarok vBET lefordítani? Én vagyok feltételezve, hogy minél több a fordítás, annál több a terhelés a szerveren?

3) Lehet használni a szokásos megosztott hosting szerver által? Lenne egy normális megosztott hosting lehet az OK vagy nem vBET igényel további forrásokat (VPS) a program működjön?

Köszönöm a segítséget!

Hi,

Nem probléma - csak kérni, ha kell Megválaszolása a kérdést:
    1) Nem - hozzászólás nem fordították, ha van írva. Hozzászólások fordítása igény szerint - ha valaki szó fordítása téma oldalra, akkor postai úton is fordítani és megy cache. És ha ez a cache, akkor kell venni cache. Ha cache ürítésekor. Akkor ez nem a cache, így le lesz fordítva, és menjen cache újra. És így tovább

2) Igen - ez teljes mértékben konfigurálható. Minden nyelven van jelölőnégyzetet látni fog támogatni - csak törölje nyelven nem akarja támogatni a fórumot, és mentse beállításait (by vBulletin Admin Control Panel - konfigurációs oldalon).

3) Nincs 1 válasz. Minden attól függ, hogy a fórum méretét. Ha nagy fórum, akkor kell VPS / dedikált szerver, nem számít, akkor használja vBET vagy sem. Mi volt a kiindulási megosztott szerveren. Hol volt 4 fórumok egy számla (2 valós és 2-teszt). Egy idő után, amikor fórumokon felnőtt kellett mozgatni. Ha a fórum nőtt 0then mentheti egy kis pénzt az elején, és indítsa el a megosztott szervereken. Mégis, mikor fog felnőni akkor meg kell mozgatni akkor is, ha nem használja vBET. Megosztott szerverek nem alkalmazás amely lehetővé tette túl nagy a forgalom. Nem számít, ez fórum, vagy bármi más.

Ha bármilyen további kérdése - kérjük, csak szólj

Tiltott

Köszönet Michal,

Ön ezt írta:
    "NO - hozzászólás nem fordították, ha van írva. Üzenet fordítása igény szerint - ha valaki szó fordítása téma oldalra, akkor postai úton is fordítani és megy cache."

Nem vagyok biztos, hogy érti ezt. Tegyük fel például, írok egy hozzászólást, angol és én vagyok célzott valaki remélhetőleg egy spanyol nyelvű országban, hogy elolvassa. Ha a hozzászólás nem fordították első egyenes re (vagy ők először legalább?), Akkor hogyan a spanyol nyelvű ember fogja tudni, hogy azt írtam, hogy tegye, ha ez csak a google-ben angolul?

Például én is írni egy post az angol, "Az étel jó ebben az étteremben." Lesz rögtön lefordítani és indexelt, mint "La comida es bueno en este Restaurante"? Nem akarom őt keresni angol vagy amely vereség a célja, hogy mit akarok csinálni. Én nem akarom, hogy használja a korlátozott angol, de azt feltételezik, hogy ő nem ismer angolul egyáltalán, és keresi az ő nyelvén. Ez mit vBET nem, vagy tévedek?

Köszönöm.

És a terved, hogy ezt más fórumokon?

Nem lesz a Google csak az angol, mert a Google mászik forum - ez azt jelenti, a Google is megy fordította linkeket. Tehát a fordítási igényekről és az oldal lesz lefordítva.

Ez nagyon egyszerű - tartalom fordítása először, amikor valaki megy a lefordított oldalon először. Nem számít, lesz valós személy, illetve a Google robot. A tartalom gyorsítótárba. És miután cache lejár ez elpirult, és ismét feltöltődik, ha valaki kér fordítását, ami nem gyorsítótárba még.

Tehát, ha írsz a hozzászólásodban angolul, akkor le lesz fordítva igény -, ha valaki kér fordítást. A Google crawl oldalain így is kérni fog a fordítás, így lesz lefordított tartalom és index a lefordított oldalon. Tehát, aki nem tud angolul talál az oldalon keres a saját nyelvén, amilyen gyorsan a Google index az oldalt.

Igen, tervezzük tenni általános eszköz, amely képes lenne támogatni fordítások más környezetben, de még van néhány szolgáltatás, amit szeretnénk integrálni első előtt is nyitott új vonal a terméket. Nincs semmilyen határidőt a jelen pillanatban.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •