Szia, én vagyok érdekelt a vásárlás vBET. Én csak ismeri a phpBB és valójában nem is vBulletin még. Csak azért vásárol vBulletin van a vBET. Nincs ehhez hasonló más fórumokon van?
Saját érdeke vBET, mert akarom hozzászólás angolul is számos nyelvre lefordították, és a lefordított hozzászólás tartós lesz. Ez az én megérteni, hogy mi olyan jó a vBET képest. Nincs igazam?
A legnagyobb gond az a kérdés, hogy a fórum (és valamennyi nyelven) lesz indexelve a google és más keresőmotorok. Nem vagyok szakértő mindezt, de olvastam, hogy amit a forum-program úgy tűnik, hogy nem sérti néhány Googles szabályokkal, és ezért lehet káros hatása hosszú távon. Igaz ez?
Továbbá, ha nem szeretne vásárolni vBET, mit gondol egy nagyon kezdő, mint én, aki nem igazán használják vBulletin (csak PhpBB), és nem sokat programozási képes lenne, hogy egy egyszerű vBulletin + vBET létrehozásához és működtetéséhez? Látom, nagyon sok technikai kérdésre, hogy nem akarom, hogy szembe kell néznie - ha nem is megoldani őket, talán az is kilép a kezdetektől, mert tudom, hogy nem lesz képes erre.
Továbbá, nem kell mennem VBSEO?
Köszönöm.