Most láttam, hogy a látogató üzenetek, felhasználóneveket fordítják. Lásd a mellékelt screenshotok.
Kérjük, adjon tanácsot, hogyan kell megjavítani ezt. Köszönöm.
Alapértelmezett nyelv:
Más nyelven:
![]()
Most láttam, hogy a látogató üzenetek, felhasználóneveket fordítják. Lásd a mellékelt screenshotok.
Kérjük, adjon tanácsot, hogyan kell megjavítani ezt. Köszönöm.
Alapértelmezett nyelv:
Más nyelven:
![]()
Kérjük PM nekem URL ehhez az oldalhoz való hozzáférést részletek FTP és Admin CP, és én megoldani.
Minden részlet küldték a PM.
Megoldott, és szerepelni fog a következő kiadásba.
A gyors javítás:
1. Ugrás Admin CP -> Plugins és termékek -> Beépülő modul-kezelő és kattintson a Új Plugin
2. Beállított értékek:
- Termék: BB Enterprise Fordító
- Hook helye: visitor_messagebit_display_complete
- Cím: Ne fordítsa felhasználónevek a látogató üzenetek
- Végrehajtási sorrendben: 5
- Plugin PHP kódot:
- Plugin Aktív: IgenPHP Code:
global $vbulletin;
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {
$message['musername'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['musername'] .'<!--vBET_ENTA-->';
$message['username'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['username'] .'<!--vBET_ENTA-->';
}
Taurus már meg, hogy a fórum - kérjük, erősítse meg a megoldás működik.
Igen. Kijelentem, hogy működik a CreativX. Köszönet Michal. Én ezt a javítást az én másik fórumon.
Csak egy kis dolog, én csak észrevettem. Alján a sávot egy profilt az oldalon, van egy blokk amely "Utolsó látogatók" a profiljába. Látom ott a felhasználónevek még lefordítani. Elnézést a szóváltás!
Ez tűnhet, mint egy kis probléma senki szemébe, de szeretnék mindent a munka 100%-os. Szóval, kérlek nézd át az utolsó utáni kérésére. Köszönöm.
Sajnálom - Hiányzik ez. Már megerősítette, hogy megoldható, így meg kellett kihagyni, mert az állapot. Kérjük, nyissa meg az új téma pedig - új kérdés új témaÍgy tudjuk, hogy mi vagyunk kezelésére, hangya ez nagyon hasznos abban az esetben, ha a gyors megoldások vannak benne, a hibák jönnek vissza, vagy valaki keres hasonló problémát, és így tovább.
Szóval sajnálom a bajt - csak kérjük másolja hozzászólás új téma, és mi gondoskodunk róla![]()