Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 3 A 3 FirstElső 123
Eredmények 21 a 24 A 24

Téma: VB 4.1.4 és 4.2.3 vBET - rendetlenség

Senior tag

Szóval soha nem látott olyan stílust kérdések mellett egy kis hiba (....szöveg fordítani ajax szerkesztő (ahogy írtam le, mielőtt ez már megoldott a 4.4.0, de elrendezése rendben van - nincs css kérdés.)? Rájöttem, hogy nehéz elhinni. Láttam őket a Chrome, Opera, Safari, IE és FF. Néztem ezt órát, mielőtt a menet.

Nem mondta, hogy voltál képes reprodukálni a tünetek írtam le. Követte a lépést követő 19?
    Utoljára szerkesztette norku; 16-06-11 -on 23:56.

Senior tag

Thumbs up

Mennem kell most, de minden úgy néz ki, hogy működni fog. Én figyelemmel kíséri a helyzetet a cache a nap holnap (ma).

Nagyon köszönöm az időt raksz bele ez a ma este M. Kiváló támogatást, mint rendesen, és nagyon nagyra!
    Utoljára szerkesztette norku; 17-06-11 -on 00:02.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: norku View Post
    Szóval soha nem látott olyan stílust kérdések mellett egy kis hiba (....szöveg fordítani ajax szerkesztő (ahogy írtam le, mielőtt ez már megoldott a 4.4.0, de elrendezése rendben van - nincs css kérdés.)? Rájöttem, hogy nehéz elhinni. Láttam őket a Chrome, Opera, Safari, IE és FF. Néztem ezt órát, mielőtt a menet.

Nem mondta, hogy voltál képes reprodukálni a tünetek írtam le. Követte a lépést követő 19?
    .
    Nem nehéz elhinni, egyáltalán - elég volt, hogy elmentem téma, amely már eltárolt (és azt hiszem probléma volt, törött cache). Szóval ez így láttam mindent, mert tegyük fel, hogy.

Őszintén szólva - mi van a célja, hogy a magam 10-szer több munkát? ... A támogatás ingyenes - munkám van itt, hogy megoldja a kérdést a lehető leggyorsabban. Senki nem fizetett nekem ezzel ti 10-szer hosszabb Ez egyszerű - Én nem láttam semmilyen problémát. Kérjük, vegye tényként.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: norku View Post
    Mennem kell most, de minden úgy néz ki, hogy működni fog. Én figyelemmel kíséri a helyzetet a cache a nap holnap (ma).

Nagyon köszönöm az időt raksz bele ez a ma este M. Kiváló támogatást, mint rendesen, és nagyon nagyra!
    Nagy - Feltételezem, hogy tisztítás cache megoldotta a problémát. Nem tudom, miért cache volt törve. Ha ez történne, akkor újra ellenőrizni fogjuk, hogy miért is megtörténhet - most már lehetővé teszi, csak feltételezik, hogy ez előtt sérült meg frissíteni a 4.3.0.

Ebben a pillanatban problémát úgy megoldani. Ha ez újra megtörténjen kérjük csak írja ide, és mi újra megnyitja.

Továbbá kérjük, frissítse vBET 4.4.0 ha el szeretné kerülni, 3 problémák vBulletin 4.1.4 új ckeditor (minden leírt vBET 4.4.0 kiadási megjegyzésekben )

Oldal 3 A 3 FirstElső 123

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •