Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 3 123 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 24

Téma: VB 4.1.4 és 4.2.3 vBET - rendetlenség

Senior tag

Default VB 4.1.4 és 4.2.3 vBET - rendetlenség

Csak frissíteni vBET 4.3.0 és sok probléma a szerkesztő oldalon válaszát téma "," edit post "," menj a fejlett "való áttéréskor minden nyelven fórum az alapértelmezett. Az oldal zavarodva, és úgy tűnik, hogy az angol és a többi nyelvi összekeverik a gombokat.

Megpróbáltam feltölteni egy mellékletet, hogy a probléma itt lehet megtekinteni, de nem sikerül nem számít, mit csinálok.
    Utoljára szerkesztette norku; 15-06-11 -on 15:50.

Senior tag

Nagyon furcsa. Ez csak úgy tűnik, hogy történik az én admin fiókot. Kipróbáltam egy pár alias számlák és azok finom ....

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Megnéztem, hogy a számla adatokat PM, és nem találtam a kérdésben. Kérjük, írja le pontosan, lépésről lépésre, hogyan lehet reprodukálni ezt a fórumot.

Senior tag

Igen, a probléma úgy tűnik, csak az befolyásolja admin számlák. Kérjük, ellenőrizze a PM

Köszönöm

Újból ellenőrzik, majd már csak egy kérdés -, ha én vagyok a lefordított oldal, és néhány gyors választ, majd azt követően fog a fejlett látom lefordított tartalom. Tudjuk reprodukálni azt a fórumon, így mi gondoskodunk róla.

Még mindig nem találtam a kérdést "edit post" vagy "válasz thread". Kérjük, adja meg a pontos utasításokat, hogyan kell ismételnie - lépésről lépésre, az a számla, kezdve az URL-t.

PS.
    Kérjük, tisztítsa meg a teszt üzeneteket / forum/f6/sidecap-good-bad-5103 /

Senior tag

Köszönet Michal.

Adok pontos lépéseket, hogy hogyan szaporodnak a pár perc alatt

Senior tag

Ha jelentkezzen be a dummy admin fiók küldtem, majd tegye a következőt kell látnia, mire gondolok:

1.
    nyitott minden olyan téma
    kattintson a "válasz téma", majd "menj a fejlett" - a css rendben van.

2.
    Change language bármely más nyelven kattintva a zászlók alatt Navbar
    nyitott minden olyan téma
    kattintson a "válasz téma", majd "menj a fejlett" - a css is elrontotta (különösen alatt ckeditor box)
    Utoljára szerkesztette norku; 15-06-11 -on 17:26.

Én nem látom. De nem a pontos utasításokat. Melyik téma van üzenetrögzítő - ez is fontos. Azt nem mondta el, hogy milyen nyelven kéne váltani. EXACT jelent pontosan - nincs helye a szót "minden". Lehet, hogy van néhány kérdés, rossz fordítás eredménye tárolt, vagy valami ilyesmi. Akkor nem fogom látni, amit lát, hogy más téma és más nyelvet.

Senior tag

Én volt pontos

ez történik csak admin fiókok

ez történik az összes témáját

ez történik, függetlenül a nyelvtől beállított usercp

ez történik függetlenül a zászló kattintva alatt Navbar

Látom ugyanaz a probléma, ha tudok belépni használatával dummy számla adtam neked. Én meg te, hogy a lengyel, így nem lát problémát, amíg nem kattint az egyik a zászlók (nem a lengyel zászló természetesen) alatt Navbar majd tekintse meg egy szál, kattints a válasz, majd megy a fejlett.

Quote Eredetileg írta: norku View Post
    Én volt pontos
    ...
    ez történik függetlenül a zászló kattintva alatt Navbar

Én meg te, hogy a lengyel, így nem lát problémát, amíg nem kattint az egyik a zászlók (nem a lengyel zászló természetesen)
    És ez a dolog - én ellenőrzése lengyel Amint látod, - semmi sem egyértelmű ... Különösen, ha írsz ugyanabban után, hogy ez történik az összes fordítás, és nyilván nem a lengyel fordítás

Én már 3 éjszaka most, így ellenőrizni fogja, hogy később újra. Remélem, hogy rendben van az Ön számára

Oldal 1 A 3 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •