Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 4 A 4

Téma: Letiltása bizonyos funkciók

Senior tag

Default Letiltása bizonyos funkciók

Tegyük fel akartam kapcsolni post / PM fordítási szolgáltatásokat, langtitle BBCode, és a lang BBcode. Milyen plugin kéne letiltani?

Én is nem akar semmilyen vBET megjegyzések hozzászólásomhoz tartalma, ha lehetséges.

Köszönet minden segítséget!

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ebben az esetben is csak használ ingyenes változat - nem rendelkezik ilyen teljesítményre, de még mindig gyors, és tette csak fordításokat.

Ha szeretné, új szolgáltatása vBET 3.x, hogy lang, langtitle BBCodes támogatás konfigurálható - kérem, nyissa ki az új szál http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/

Senior tag

Én kell a teljesítményt, mint az én fórumon elég nagy. Továbbá, nem tudtam, hogy az ingyenes verzió használt termékek!

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Amíg nincs még semmilyen hozzászólás, más üzeneteket, majd BBCode lang és langtitle nem használjuk - ezért nincs hatással a teljesítményre.

Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy a 3.x tettünk sok teljesítménybeli fejlesztéseket és a következő 3.3.0 verziója tele lesz a teljesítmény növekedéssel.

Van az egész al-fórum a szabad változat, és a bejelentések van ragasztva téma, amely leírja különbség a szabad és a kereskedelmi verzió.

Ha már tulajdonosa vBET 3.x, majd visszaminősítették, hogy vBET 2.x letiltja lang és langtitle BBCode, hanem használja legrosszabb lassabb DB struktúrát és a kódot nem sok teljesítmény növekedéssel.

Javasoljuk, hogy némi teljesítmény tunning lépéseket. Itt található néhány tanácsot (lásd az alábbi hozzászólás ez több tanácsok):
    Teljesítmény tippek
    Utoljára szerkesztette vBET; 11-12-09 -on 23:12.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •