Tegyük fel akartam kapcsolni post / PM fordítási szolgáltatásokat, langtitle BBCode, és a lang BBcode. Milyen plugin kéne letiltani?
Én is nem akar semmilyen vBET megjegyzések hozzászólásomhoz tartalma, ha lehetséges.
Köszönet minden segítséget!
Tegyük fel akartam kapcsolni post / PM fordítási szolgáltatásokat, langtitle BBCode, és a lang BBcode. Milyen plugin kéne letiltani?
Én is nem akar semmilyen vBET megjegyzések hozzászólásomhoz tartalma, ha lehetséges.
Köszönet minden segítséget!
Ebben az esetben is csak használ ingyenes változat - nem rendelkezik ilyen teljesítményre, de még mindig gyors, és tette csak fordításokat.
Ha szeretné, új szolgáltatása vBET 3.x, hogy lang, langtitle BBCodes támogatás konfigurálható - kérem, nyissa ki az új szál http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/
Én kell a teljesítményt, mint az én fórumon elég nagy. Továbbá, nem tudtam, hogy az ingyenes verzió használt termékek!
Amíg nincs még semmilyen hozzászólás, más üzeneteket, majd BBCode lang és langtitle nem használjuk - ezért nincs hatással a teljesítményre.
Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy a 3.x tettünk sok teljesítménybeli fejlesztéseket és a következő 3.3.0 verziója tele lesz a teljesítmény növekedéssel.
Van az egész al-fórum a szabad változat, és a bejelentések van ragasztva téma, amely leírja különbség a szabad és a kereskedelmi verzió.
Ha már tulajdonosa vBET 3.x, majd visszaminősítették, hogy vBET 2.x letiltja lang és langtitle BBCode, hanem használja legrosszabb lassabb DB struktúrát és a kódot nem sok teljesítmény növekedéssel.
Javasoljuk, hogy némi teljesítmény tunning lépéseket. Itt található néhány tanácsot (lásd az alábbi hozzászólás ez több tanácsok):
Teljesítmény tippek
Utoljára szerkesztette vBET; 11-12-09 -on 23:12.