Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 6 A 6

Téma: Extra hozzá csoportokat

Senior tag

Default Extra hozzá csoportokat

Szia, nem igazán van szükség, hogy a 60 (ISH) új csoportok?, Hogy lesz egy abszolút fájdalom megy keresztül minden és mindenki változik az engedélyeket a mod és csapkod.

Tudunk megszabadulni tőlük?

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

hello,

Meg tudja magyarázni jobban? a csoportok? érti - vBET nyelvi csoportok?.
    Mit húst, hogy a felhasználók módosíthatják vBET beállításokat?

Köszönöm

Senior tag

Hi Kamil, köszönöm a választ, mikor frissíti az 3.4.0 a vb3.8.6 azt tapasztaltam, hogy minden egyes nyelvet most már, hogy saját csoportot a Admincp> Csoportok> Csoporthoz menedzser és többségük másodlagos felhasználók a baj, nekem van néhány módosítást, és csapkod ki, amelyek előírják adminoknak, hogy állítsa be a jogosultságokat egy csoportot, így most el kell mennem, hogy minden és mindenki kapcsolja ki az összes jogokat.

Csak úgy tűnik túlzásnak, hogy terjesszen az egyes felhasználók egy másodlagos csoportot, mi értelme is?

hello,

vBET teszi csoportokat automaticly és a felhasználók hozzá a csoportok után, miután a fő nyelv (felhasználói nyelv usercp).

Code:
    "have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
    Én nem értem, tudod magyarázni jobban?

Senior tag

Van mod, vagy csapkod a vb.org és néhány egyedi is, például van egy úgynevezett i vb utáni sablonok és a csoportot beállításokat csoportot beállíthatja, hogy tudják használni a mod, és milyen különös része a mod a számukra rendelkezésre álló , minden új csoportok, hogy vBET hozzá kell a jogosultságokat beállítani, hogy az ezzel a mod, de nem szabad megengedni, nekem van majdnem kész megy keresztül őket kikapcsolni ezeket a jogosultságokat, hogy már egy igazi fájdalom. Miért kell létrehozni csoportokat az első helyen?

Itt van ez az opció le:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

másrészt - vBET csoportokat nem kapcsolódik semmilyen engedélyeket, így talán ez a mod bug, de nem tudok mondani, az biztos.

Kérem, adjon egy nevet egyet a mods, és url, hogy ez a mod (szabadon), és én ellenőrizze, hogy az én teszt fórumot (és persze - írja hogyan lehet reprodukálni ezt lépésről lépésre)

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •