Egy példa az e-mail:
Kedves Bart,
rparmar most válaszolt egy szál előfizetett a jogosult - Az FA Limited Club - A Pentax tükörreflexes objektív Vitafórum a PentaxForums.com. Ha azt szeretnénk, hogy tegye választ, kérjük nyissa meg a menet követve az alábbi linkre. Kérjük, ne válaszoljon erre az e-mail.
Ez az üzenet a következő helyen található:
Az FA Limited Club - Page 32 - PentaxForums.com
Itt van az üzenet, hogy az imént írt:
<!--START vBET NEM FORDÍTOTTÁK TERÜLETEN-->
--- Idézet (eredetileg a brecklundin) ---
Plusz én kényszerül használja, mert éppen szállított a 35ltd ki egy 43ltd ... egy tökéletesen jó példányt a 35ltd és még mindig nem tudtam ellenállni a csábításnak több ezüst.
--- Idézet vége ---
<!--VÉGE vBET NEM FORDÍTOTTÁK TERÜLETEN-->én is kapcsolódnak! Én forgalmazott én DA35 egy DA12-24, mert fontosabb volt a számomra, hogy azok a gyújtótávolság lefedett. De tartottam a FA43. Bár ez kevésbé praktikus, mint a DA35 találom, hogy feltölt egy különleges rést.
Ez nem a legjobb műszaki például a lencse használata, különösen az utólagos feldolgozás, de én szeretem. (És ez a táncos.) FA43 újra lecsap, ahol a FA77 lett volna túl közel a termény.
Angie Smalis táncok Semmi Fields
Kép:
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis táncol semmi Fields a Flickr - Photo Sharing!)
Ott is lehet más válasz, de nem kap többé értesítést, amíg látogasson el a fórumon újra.
Minden jót,
PentaxForums.com
Nem minden e-mail így néz ki.
fi egy egy hozzászólás Eaglerapids nem mutatott erre.
Az egyik egy hozzászólás pcarfan nem is.
Talán rparmar és pcarfan nem állította be nyelven még?
Sem I.