Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast
Eredmények 11 a 20 A 25

Téma: $ (Dollár jel URL) okozó átirányítási hibák

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

lehet beilleszteni ide a teljes üzenet tartalmát (üzenetét google)?

másrészt, ha tesz egy URL-eket a belső tér - kérjük, tegye ide a jó URL-eket, mert szeretném, hogy ellenőrizze azt.
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 27-04-11 -on 21:32.

Senior tag

Nem biztos, hogy kövesse a kérdést, van sok URL-eket? Dolgoznak, ha rákattint őket, de google látja őket, mint a redirect hiba. Azt olvastam, hogy ez valószínűleg a kódolás. Nincs üzenet a Google-tól eltérő 100k redirect hibák webmester eszközök. Én felkerült egy chunck közülük az én előző post.

Észrevettem, hogy minden linkeket a kapcsolatok megszakadnak, és a böngésző nem tudja megnyitni a helyszínen ezt a linket. tesztelték IE és a Google Chrome.

Az IE böngésző vettem észre, egy dolog - phpBB2 elromlott! helyett phpBB2 A url Van egy ph% E2% 80% 8BpBB% E2% 80% 8B2.

így a url így néz ki:
    http://www.allfreechips.com/ph% E2% 80% 8BpBB% E2% 80% 8B2 /

talán van egy probléma kódolást.

másrészt, hogy melyik verzió a vBET használsz?

Senior tag

Én is a legújabb verzió már nekem telepíteni az utolsó kérdés 3.4.0

Senior tag

Mit tudom megnézni a kódolás?

Nem biztos, hogy kövesse ezt a

Az új változat az összes átirányítási van rendben, így url átirányítás jó (van olyan kérdésekkel). Én keresem a megoldást erről a kódolás - fogok aks Michał róla.

Tud nyissa meg a site használata linkeket google figyelmeztetés?

Senior tag

Igen, mikor én linkekre kattintva dolgoznak ok, im nem a következő, ahol van a phpBB2 probléma, akkor írt, bár.

Senior tag

A volt pár nappal és hétvégén itt Minden frissítés?

hello,
    Először is - szeretnék elnézést kérni a késői válasz - Van egy hosszú - ingyenes hétvége (ünnepnapokon).

vissza a kérdésre.
    Észrevettem, hogy már nem támogatott (még) nyelv engedélyezve. Kapcsolja ki ezt a admincp-> vBET-> fordítások opciót. Ha valaki használja ezt a linket - site nem lesz lefordítva, mert a Google nem támogatja egyes nyelvek még (és látok néhány URL-eket a nem támogatott langage kódok belül).

másrészt - kérjük, illessze be ide pár linkeket a listán (az üzenetet a google), amelyek segítségével és a hozzá kapcsolódó szálakat még mindig létezik, mert még mindig nem lehet megnyitni minden URL-ek a listán (lehet téma nem létezik most). Ez nagyon hasznos lehet.

trirdly - tudom reprodukálni ezt a kérdést a rossz kijelző dollár az url. Én készít neked egy gyors javítást, hogyan kell törölni a $ url - ha kell

1. megnyitására, szerkesztésére, és egy másolatot a fájl:
    fórum root / includes / vbenterprisetransator_functions.php
    2. ebben a fájlban található:
    PHP Code:
    $vbet_custom_char_replacement_short = array('"' => '''%' => ''); 
    3. és cserélje ki:
    PHP Code:
    $vbet_custom_char_replacement_short = array('"' => '''%' => '''$' => ''); 
    4. menteni, és teszteld
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 03-05-11 -on 16:46.

Senior tag

ok, én eltávolították a még nem támogatott is (nem láttam, hogy a múlt!)

itt van néhány hiba a május 1

Code:
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/n​l/p​rom​oti​ons​/33​99-​bre​aka​ay-​25-​dol​lar​-nd​.ht​ml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/n​o/a​rch​ive​-ca​sin​o-s​tuf​f/2​282​-ww​w-c​asi​nod​uwe​b-n​et-​$-1​0-a​.ht​ml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/c​s/b​ad-​tim​es/​499​6-c​irr​us-​uk-​on-​par​emp​i.h​tml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/e​s/p​rom​oti​ons​/57​82-​$-1​0-0​00-​sor​teo​-co​n-g​alo​re-​tra​gap​err​as.​htm​l  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/l​t/n​ews​/34​56-​ieš​kot​e-ž​mon​ių-​ver​sti​-al​lfr​eec​hip​s.h​tml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/c​s/p​rom​oti​ons​/39​79-​fre​e-c​asi​no-​kod​e.h​tml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/t​h/p​rom​oti​ons​/35​40-​new​-ca​t-รหัส​-co​ol-คาสิโน​-50​-$.​htm​l  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/s​l/p​rom​oti​ons​/53​84-​kod​e-i​zob​ilj​u.h​tml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/e​t/p​rom​oti​ons​/58​73-​mas​siv​e-3​33-​1-d​epo​sii​di-​boo​nus​-at​-ca​sin​o33​.ht​ml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/t​h/p​rom​oti​ons​/34​96-เล่นคาสิโน​-em​ail​-ยูไนเต็ดราคา​-$-​10-เสียค่าใช้จ่าย​.ht​ml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/c​a/p​rom​oti​ons​/59​67-​gen​eró​s-f​ree​spi​n-n​ada​l-p​res​ent​-en​-go​-ca​sin​o-w​ild​.ht​ml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/t​h/p​rom​oti​ons​/34​96-​vbe​t_d​ela​y2x​.ht​ml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/it​/pl​ay_​ban​ner​268​.ht​ml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/t​l/p​rom​oti​ons​/43​41-​new​one​-pa​ra-​coo​lca​t.h​tml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/h​i/a​rch​ive​-ca​sin​o-s​tuf​f/4​042​-sl​ots​ofv​ega​s.h​tml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/c​a/w​elc​ome​-le​ts-​tal​k/5​224​-eu​a-c​asi​no.​htm​l  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/s​q/a​rch​ive​-ca​sin​o-s​tuf​f/2​857​-ne​voj​ë-p​ër-​inf​orm​aci​on-​par​a-s​e-t​ë-d​epo​zit​ave​-i.​htm​l  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/c​s/p​rom​oti​ons​/55​43-​las​t-l​oad​-co​des​.ht​ml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/l​v/c​ont​est​-ca​len​dar​/65​26-​var​-ba​ner​i-n​aud​as-​uzv​arē​tāj​iem​.ht​ml  Redirect error May 1, 2011 
    htt​p:/​/ww​w.a​llf​ree​chi​ps.​com​/ph​pBB​2/c​a/p​oke​r-p​rom​oti​ons​/29​84-​par​adi​se-​pok​er-​pro​mo-​bec​ome​-mi​lli​ona​ir.​htm​l  Redirect error May 1, 2011

Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •