Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 6 A 6

Téma: 404 következő hozzászólás idegen nyelvű

Senior tag

Default 404 következő hozzászólás idegen nyelvű

Én Jelenleg vBSEO'd linkek én fórumon.

Amikor a felhasználó elküld egy hozzászólást egy idegen nyelvet a teljes szerkesztő (nem gyors válasz), kapsz egy 404 után átirányítás (a poszt még készül, bár). Próbáltam ezt, és anélkül, hogy HTML razzia engedélyezve van, és nem hozott eredményt. Lehet, hogy van egy pillantást ez?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Text automatically translated from: Polish to: Hungarian
    Translated text
    Ez az üzenet íródott más nyelven. Ez a fórum nem történik meg a leírt helyzet. Ezért kérjük, küldjön nekem egy privát üzenetet a címe a forum (és egy linket a téma), így tudom ellenőrizni azt.
    Original text

Senior tag

Én már nem ez a probléma letiltása után vBSEO a html takarítás. Köszönöm egyébként a választ!

Igen - ez nagyon fontos, hogy nem használja semmi, ami törli HTML hozzászólás - egyébként vBET elveszíti információt arról, hogy mi már lefordított (azaz BBCode lang és langtitle), és mely területeket nem kell lefordítani, de még újra kell kódolni.

Senior tag

Van helyette telepített mod froum vB.org és állítsa be a végrehajtás érdekében 65000 - ez nem zavarja vBET úgy tűnik, ellentétben vBSEO rendszere, amely csavaros fel.

Igen - vBET használ 1000 végrehajtása érdekében, így ha történik valami megjegyzést azután, hogy már nem befolyásolja, hogy hogyan vBET működik.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •