Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 15

Téma: Részletes keresés nem mutat eredményt

Senior tag

Default Részletes keresés nem mutat eredményt

Most észrevettem, hogy mikor tudok belépni a vizsgálati számla, amely a német meg a felhasználói cp (fórum az alapértelmezett nyelv az angol), hogy még sincs részletes keresés eredménye visszatért néhány kifejezés, amely valóban vissza eredményeket az alapértelmezett nyelv. Én találgatás, hogy ez esetleg történik más nyelveken is.

Ez történik a saját számlára is. Csak használt Részletes keresés keresni egy szó (Bannführer) és a kapott eredmények segítségével a fórum alapértelmezett nyelve az angol. Aztán váltott a nyelv a német (kattintson a zászló az én Navbar), végre a keresést, és nem kapott eredmények ugyanazt a szót. Van ötleted?
    Utoljára szerkesztette norku; 22-03-11 -on 10:50.

Senior tag

Csak, hogy a forgatókönyv ki az egyenlet mentem Usercp és megváltozott az alapértelmezett nyelv a német, végre ugyanazt a részletes keresés, és megint nem kapott keresési eredményeket. Nem jó, ha idegen nyelvet beszélők nem kereshet a saját nyelvükön persze.

Edit: csak próbáltam egy pár más nyelven, és bár a szavakat én lép a keresési látható, ha az idegen nyelvet beszélő olvas a fórumon, hogy nem tért vissza a részletes keresés eredményét.
    Utoljára szerkesztette norku; 22-03-11 -on 10:59.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Én a webhelyen. Az én felhasználói adatok már languege - Lengyel.
    Én is a speciális keresőnket szót - "fórum". És én egy teljes site eredmények.

Meg tudja magyarázni jobban?

Senior tag

Egyes kifejezések munkát, amit mondasz, de váltani a német és próbálja Bannführer és Stammführer például. Nincs találat. Váltás a norvég és keressen réz. Nincs találat, bár van egy téma, ez a szó a címben, amikor látom a fórum norvég ...?
    Utoljára szerkesztette norku; 22-03-11 -on 11:42.

Igaza van!
    Tudom reprodukálni azt a teszt fórumon, így fogok mozogni ezt figyelembe hiba részt.

Valószínűleg probléma kódolás - fogom ellenőrizni, és rögzíteni az én teszt fórum.
    Köszönöm

Senior tag

Köszönet Kamil.

még dolgoznak rajta

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Kijavították, és szerepelni fog a következő kiadásba. Felhívjuk figyelmét, hogy ebben a pillanatban csak megváltozott szükséges adatokat (volt kódolás kérdése) a vizsgálat a téma keresés. Ha úgy találja, hogy nem működik a további szűrők kérem, értesítsen nekünk.

Gyors fix - ebben a pillanatban meg tudod oldani, hogy hozzáadásával új plugin:
    - Menj az Admin CP -> Plugins és termékek -> Plugin Manager -> Új Plugin
    - Set:
    • Termék = BB Enterprise Fordító
    • Hook hely = search_process_start
    • Title = Helyes keresési kritériumok lefordított oldalak
    • Végrehajtási Order = 5
    • Plugin PHP kód:
      Code:
      if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
      $vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);			  		
      }
    • Plugin Aktív = Igen

- Menthetünk, és ellenőrizze, működik

Abban az esetben, ha talál további kérdéseket ezen a területen írjon fogjuk nyissa meg újra a kérdést, akkor. A teszt fórum ez jól működik

Senior tag

Hi,

Csak tesztelték a plugin és sajnos ez nem működik. Íme egy példa:

Ha váltani a francia, például, és írja be a "Jeunesses Hitlériennes" be vagy keresés vagy speciális keresési még sincs eredmény. Azonban, ha azt írja: "Hitler Youth" Aztán kap egy találati listát tartalmazó "Jeunesses Hitlériennes". Ez történik, függetlenül attól, hogy a bővítmény aktív-e vagy sem. Ez nyilvánvalóan nem így a francia felhasználók egyébként keresést. Meg akarja keresni a saját nyelvén természetesen és reméli, hogy eredményt vissza az adott nyelven.
    Utoljára szerkesztette norku; 06-05-11 -on 10:46.

hello,

Voltam a helyszínen, és teszteltük. minden működik jól. ha megpróbálod keresni a mondatot nem lefordítva részletes keresés - nincs eredménye is.

Próbáltam találni Führerschnur szó minden nyelven a honlapján, és volt egy eredményeit minden nyelv, így a probléma megoldódott.

letilthatja vBET és próbálja megtalálni a mondat még egyszer - még nem hozott eredményt, így ez nem vBET hiba.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •