Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 9 A 9

Téma: Memória kérdés

Senior tag

Default Memória kérdés

Kezdek a következő hibákat, ha rákattint a Vbseo "Szeret kapott" és a "Szeret Mivel" gombokat a felhasználói profil oldalon:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Mint mondtam, ez kezdett történik telepítése után vBET de azt hiszem, fogok kell egy kis coaching ide, mert a számok nem felelnek meg a tüneteket.

Memória info:

Honnan phpinfo: memory_limit Helyi - 128M Master - 128M

Honnan php.ini:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    VBulletin: PHP memória limit 32M

Szerver memória használatát jelenleg: 25,00% (262.136 a 1048576)

A hibaüzenetek arra utalnak, hogy azt, hogy növelni kell memóriát, de nem látok más tüneteket elegendő memória használata közben a fórumon, és már nem volt jelentéseket a tagok. Feltételezem azonban, hogy ők is látni a "Szeret" végzetes hiba.

Van srácok találkoznak olyan problémákkal, mint ez, miközben a vBET? Én hálás minden tipp, hogy mit próbálni.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

hello,
    Ok fogom kipróbálni az én teszt fórum. Egyszerűen próbáld, hogy vBET hogy ezt a kérdést - csak disable vBET és próbálja újra meg újra - Ha probléma stil léteznek, és vBET le van tiltva - ez nem vBET kérdés. Ha probléma el fog tűnni - ez vBET kérdés, és mi lesz kijavítani.

Másodszor - növelheti a határ memory_limit a php.ini-ben az 64 MB, és indítsa újra a kiszolgálót. (Kérjük, csak olvastam ezt a kérdést google).
    A vBET van 52 több tartalmat, és 52 több felhasználó a fórumon (ha minden nyelven engedélyezve van) - költségei szerver memória. Még mindig dolgozom, hogy vBET hatékonyabb (új relase hamarosan).
    Itt van egy lista hinst:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Köszönöm
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 15-03-11 -on 18:41.

Senior tag

Én várom, hogy hallja, amit felfedezni a vizsgálati helyszín, mielőtt fel a memória beállítást a php.ini-ben.

Senior tag

Én szerkesztett a php.ini és növelte a memória korlátoz a 64M, majd újraindítani az Apache, hanem vBulletin tűnik, figyelmen kívül hagyva, hogy a beállítást, és még mindig panaszkodik, hogy kevés memória van (ugyanazokat a hibákat, mint én írt hozzászólás 1).
    Utoljára szerkesztette norku; 16-03-11 -on 00:22.

Senior tag

Hi,

Sikerült megismételni a hibát? Nem értem, miért vBulletin AdminCP mutat 32M memória korlátoz, ha php.ini már 64M.

nem, nem tudom reprodukálni azt a teszt fórumon (i kattintott szeret gombok a felhasználói oldalon.)
    Te újraindítani a szervert után változik a php.ini-ben?
    Kérjük, érdeklődjön, hogy a host szolgáltató

Senior tag

Igen, újraindul Apache után módosításáról php.ini de nem volt hatása. Nagyon furcsa. Megnéztem én általános memória használat és ez jóval 32M amúgy annyira furcsa, hogy kapok ilyen memória hiba. Kértem a fogadó, hogy vizsgálja meg ezt.

Senior tag

Megoldott. Volt egy teljes php.ini a gyökér. Minden megfelelően működik most.

ok erre a megerősítés megoldott

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •