továbbra sem probléma ezzel - valaki?
továbbra sem probléma ezzel - valaki?
Nagyon megköszönném válasz erre
hello, azt kell kérnünk Michał erről a problémáról, mert nekem nincs még ötleteket.
minden ötlet még?
hello,
Kérjük, hogy egy nagyon hosszú post az idegen nyelvet, és ellenőrizze, hogy még mindig nem működik (fordítás).
url az Ön hozzászólás nem működik most, így ellenőrizni tudja most újra.
A Google nem mindig észlelhető a nyelvet a nagyon rövid üzenet (talán elírás), így ellenőrizni kell, hogy az üzenet a [B] [lang = [/ B] címkék. (Ez a címkék kiegészítve newpost_process horog)
igen, próbáld meg tesztelni a hosszú üzenetet idegen nyelven.
htc alatt szűrve ezen a fórumon - a teljes URL-cím
http://cellphoneforums.net/h tc/t327487-tono-de-llamada.html (szóközök nélkül)
Kérjük, válaszoljon nekem - whitch lehetőség van setted a admincp-> vBET-> google-> Google nyelvfelismerés.
írj itt Google nyelvfelismerés Bizalom érték
Ez van beállítva, hogy "Mindig megbízom felhasználó"
Biztos vagyok benne, hogy ez nem a problémát, azonban - azt közvetlenül köze végrehajtása érdekében a vBulletin API plugint mellyel az új mobil alkalmazások zavarja a plugin, betétek lang címkéket egy hozzászólásban.
Mindig megbízom a felhasználó Ez az opció beállítások alapján a felhasználó, aki írja az üzenetet. Így google felismeri az üzenetet nyelv felhasználói beállításokat. Ha a felhasználó még nem állította be a nyelvet - google nem lefordítani.
Ha a felhasználó fog egy üzenetet nyelven, hogy az ő admincp - google még mindig nem tudja lefordítani.
Ez az opció Optimalizáció és ha ez az opció engedélyezve van - a nyelv címke nem lesz hozzá.
Kérjük, látogasson el a admincp-> vBET-> google és
1. készlet Google nyelvfelismerés a Trust Google, ha az eredmény méltó bizalom
2. készlet Google nyelvfelismerés Bizalom 0,1
3. próbáld ki! (Egy új üzenet)
Ha működik, jó.
FONTOS - Meg kell csomagolni a régi hozzászólásaidat a lang címkék kézzel.