Hi,
Saját karakterkészlet: ISO-8859-1
Elküldtem a PM Önnek tartalmazó linket utáni mutatja a problémát.
Hi,
Saját karakterkészlet: ISO-8859-1
Elküldtem a PM Önnek tartalmazó linket utáni mutatja a problémát.
Utoljára szerkesztette norku; 11-03-11 -on 12:31.
igazad van. Ez egy kódolási hiba. Tudom reprodukálni azt a teszt fórum.
Ez jön létre, csak akkor, ha valaki, hogy postai úton a lefordított oldal.
(Ne feledjük -, ha szeretné utáni francia - akkor van a usercp francia nyelven meg.
Megpróbáltam kijavítani ezt a hibát a tegnap - az általában nem utf fórum vBulletin problémája van a kódolás karakterek ASCII kódot 256.
Csináltam egy új téma a hiba részben az vBulletin fórum és megpróbálok megoldást találni ennek a hiba.
Általánosságban, ha sor után a francia (és a usercp francia nyelven) a normál (nem lefordított oldal) minden rendben lesz. Ez csak akkor történik, amikor megpróbálja álláshely lefordított oldal.
Ah, oké. Igen, másolt egy szakaszt a francia lapok, és ragasztott rá.
Azonban, amikor a kiválasztott saját fórum nyelv a német, majd írt a német, a karakterek is megjelennek, mint html számokat, ha tudom szerkeszteni, hogy postai úton vagy kattintson a nyílra a lefordított után ....?
igen, igazad van. meg, hogy én két hozzászólás - a fisrt egyik készül nem lefordított oldal (angol) - nem jelent problémát, ha szeretné szerkeszteni.
a második készült fordítás (lengyel) oldalra, és itt van egy probléma - betűk ascii kódot 256 - rossz kódolás - Azt jelentették ezt a hibát, hogy vBulletin, és megpróbálom kijavítani a.
Dolgozom rajta a vBulletin csapat:
Fórum ASCII karakter probléma
Most van egy hétvégén. ha rendben van az Ön számára is elkezdjük ezt a témát után a hétvégén?
A hétvégén fogok dolgozni vBulletin csapat.
Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 11-03-11 -on 13:25.
Igen, természetesen
Igen, akkor hagyja aktív. Mint tudod utáni angol fordítása jó
Észrevettem én teszt fórum, amely az UTF-8 fórumon ez a kérdés nem létezik.
Kérjük, ellenőrizze az adatbázisban, hogy üzeneteket tartják (akkor be itt egy példa orosz üzenet)
Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 11-03-11 -on 13:31.
Van egy jó információ.
Találtam egy konfliktus vBSEO global_complete horog
Tud ellenőrizze?
Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 11-03-11 -on 13:54.
Hogyan ellenőrizze?
admincp-> plugins és a termék -> Plugin Manager -> global_complete a horog a vBSEO -> letiltása.
De mint írtam -> nincs seo linkek, ha kikapcsolja azt. Azt kell ellenőrizni vBSEO kódot, és integrálja azt.
Találkozunk után hétvégén