Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast
Eredmények 11 a 20 A 24

Téma: A Google eltávolította az összes indexelt lefordított oldalak

Tag

Quote Eredetileg írta: pepito69 View Post
    A probléma nem robots.txt
    Köszönöm a tanácsot, de a probléma csak trasnlated is nem a fő fórum. De én egyszerűsíti a robotok ...
    Még egyszer köszönöm, de ezt a rejtélyt állóképeket.
    Kíváncsi vagyok, hogy tudom is,

biztos vagyok benne, azoknak, akik a szabad / kifizetett változatot
    is érintett / aggódnak, hogy lehet deindexed is.

A kérdés tehát:

Volt ez a te hibád, vagy Googles hiba.

Hány éves a domain?

Tag

Hi,
    a tartomány 4 éves. És soha nem volt probléma, mielőtt a google.
    Azt kell mondanom, hogy volt egy csomó URL indexelve lefordított nyelven. Több mint vBET fórum és más láttam.
    Utoljára szerkesztette pepito69; 05-03-11 -on 11:10.

Tag

Eltávolítottam vBET mod, törli minden szabályt relationed a vBET, várjon 4 nap, és telepítse újra a nulláról.

Tag

Eltávolítottam vBET mod, törli minden szabályt relationed a vBET, várjon 4 nap, és telepítse újra a nulláról.
    Nem vagyok biztos benne, hogy ez segíteni fog, hogy minden alkalommal látni néhány
    történt meg csak fog eltávolítani, és kezdjük újra?

A Google úgy tűnik, hogy komoly problémák másokkal egyre előtt
    semmit, és minden alkalommal valami úgy tűnik, hogy jó, akkor
    google guba az egész úgy, google elég sok ellenőrzést a destinty,
    és a google nem ismert, hogy Fair Play sem ... google elég
    sok ellenőrzése az interneten, hogy mi történik az intenet, és
    mit akarnak látni történni az interneten, de nem vagyok szakértő,
    de hallom ugyanazt a történetet ole ... Nekem van egy meleg honlap, most minden
    hirtelen google nem jelenne meg szeretni már ... és domain
    , amelyek a csillagok és egyre forgalom, kiderül, hogy nagyon kevés ...

Saját domain nagyon, nagyon új ... volt meg, mint 2 nap, és elvesztettem
    mintegy 70 backlinks, nem vagyok biztos benne, hogy már jön, vagy
    tettem veszíteni az backlinks, mert lent volt 2 napig, és
    az én site is annyira új, hogy miért kapok gyors linkek egyáltalán?

A Google furcsa, de nem itt, hogy segítsünk, hogy
    itt van, hogy a pénz, és segítsenek magukon first ....

és néha, még a legkisebb oldalon változást hozhat benneteket .... mert a legtöbben
    Nem igazán tudom, hogyan működik a rendszer, aztán, hogy egy kis site változás, akkor kezdjük
    vesztes tonna forgalom, és az első gondolat a hibás google.
    Utoljára szerkesztette dsimms; 05-03-11 -on 18:51.

Tag

fogom mondani, néhány hét, már túl sok időt ... azért kösz.
    Lehetőség van, hogy az én hibám, nekem van felfedezni azt.

Tag

fogom mondani, néhány hét, már túl sok időt ... azért kösz.
    Lehetőség van, hogy az én hibám, nekem van felfedezni azt.
    Mint említettem, mielőtt oldalamon nagyon új. azt tetőzött a
    1400 linkek mindössze körülbelül két hétig, majd megállt. Nem vagyok benne biztos
    mi történik most, úgy tűnik, hogy elveszíti, mint a 20-50 linkek száma
    nap, úgyhogy nem tudom mi az a hiba, remélhetőleg ez nem
    vBET, de ki tudja, ezen a ponton. Van tiltva egy mod, amely
    már gyanús fekete kalapot, így remélem, hogy ez a probléma,
    most, hogy már letiltotta a mod ez, hogy naponta néhány nap / hét
    annak kiderítésére, hogy a linkeket ne csökken, és indítsa újra emelkedésnek indult, de
    aztán megint lehet semmit, de homokozó, vagy google tánc ....
    de ha egy 4 éves oldalon, akkor nem kell sandboxed.

Honnan tudod, hogy csak vBET linkek kerülnek ki?

Tag

Honnan tudod, hogy csak vBET linkek kerülnek ki?
    Egyszerű, csak írja be a google kereső oldalra:www.yourdomain.com / fórumok / ez

A változások a kapcsolatok száma Google által indexelt oka valószínűleg a különböző google szerverek, ezek nem indexelés ugyanannyi URL-t, és több mint 50 szerver.

ha kiadsz:
    site:www.yourdomain.com
    hogy csatlakozik egy google szervert.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

de azt hiszem, hogy a Google nem szereti az automatikus tartalom mondják webmester útmutatóban. Google mozog ellen véleményem. Remélem, hogy tévedek, mert vBET, lehet egy csodálatos mod annak ellenére, hogy jól ismert problémák és korlátozások.
    Nézd, én már thousends az URL indexelve lefordított változatát, és most semmit!
    Kérjük, mondja el, ahol a webmester eszközök is írt, hogy a Google nem szereti lefordítva oldalakat? ... Itt is a tartalom nem automatikus - fordítás automatikusan - a tartalom hiteles az a nagyon témáját írta a nagyon felhasználók számára.
    A Google nem ellene fordították az összefüggésben - a bizonyítás sok fórumok segítségével vBET és mivel indexelt. Egyszerűen ellenőrizze, hogy a példában az oldalunkon. Ha a Google volt, ez ellen akkor nem lenne indexelve. Még ez is nagyon téma, ami új már indexelt más nyelveken (Megnéztem a lengyel), amit könnyen bizonyítékok, hogy a Google indexelés lefordított oldalak.

Tehát ez a probléma nem általános egyet.

Ebben a pillanatban vBET nem működik a fórum -, így nem tudunk dolgozni a problémát és nem ad semmiféle más utalás arra, hogy - forduljon az vBET. Bármi is volt az oka a problémát, ha kikapcsolja vBET úgy tette, hogy állandó. Soha nem lesz indexelve lefordított oldalak, ha nem lesz lefordított oldalak a fórumon. Mint írtam - nem tudjuk, hogy most mi volt az oka. Ez lehet akár valami ideiglenes a Google oldalán, mit lehetne még vissza volt változtatás nélkül. Talán ... Most nem ez a kérdés már - most nincs vBET így ebben a pillanatban ez normális dolog, amit nem indexelt oldal fordítását -, mert most nincs lefordított oldalak. Kérjük, először be vBET be.

Én vagyok ellenőrzése menet elejétől nagyon sajnálom a fomething már írva. Megnéztem a robots.txt és láttam ott wird tartalmak, mint például:
    Disallow: / fórumok / pt / * üzemmódban
    Ahogy tudom, robots.txt nem támogatja a joker, mint a * - ez lehet a része a problémának. Nem, mert meg kell mondanom, hogy kapcsolatokat pontos URL elején: / Fórumok / pt / * üzemmódban nem indexelt, de talán valami változik a Google robotok és most ne adjon meg semmilyen kapcsolat kezdve szerint: / Fórumok / pt / (A példa azért, mert * jelek nem megengedett URL-olvasási megáll ez a jel így nem szabad az indexelés összes lefordított oldal). Ez lenne némi magyarázatot a helyzet, mivel látom szabályokat, mint hogy az összes nyelven.

Ismét nem kell az ok itt, de más módon ne használja a * jelek letiltja szabályokat, így talán van valami köze a problémát. Kérjük, távolítsa el / comment ezeket a szabályokat.

Azt is ellenőrizze, milyen webmester eszközök beszéltem kapcsolat, amely által blokkolt robots.txt. Természetesen most - mert tiltva vBET - mi lehet rossz webmester eszközök elemezni, mert a lefordított linkek nem létezik már a fórumon. Tehát még egyszer - első bekapcsolásakor vBET után, hogy ebben a pillanatban meg kell várni, mert a webmester eszközök nem mutatják a tényleges adatok - történelmi (és soha nem tudja, mikor ez frissítve). Tehát először be vBET. Akkor, ha 2 hét múlva semmi nem változik fogjuk vizsgálni több. Könnyebb lenne, ha vBET lenne minden alkalommal be van kapcsolva, most mi lesz további dolog - Google reakcióidő ...
    Utoljára szerkesztette vBET; 06-03-11 -on 22:56.

A probléma nem robots.txt
    Köszönöm a tanácsot, de a probléma csak trasnlated is nem a fő fórum. De én egyszerűsíti a robotok ...
    Még egyszer köszönöm, de ezt a rejtélyt állóképeket.
    robots.txt még mindig nem egyszerűbb, és ez a potenciális probléma gyártó. És ha olvasod a korábbi hozzászólás itt látható a lehetséges magyarázat, hogy miért csak a lefordított oldalak nem indexelt, mert a robots.txt - potenciális - Nem tudom véglegesen mondani, hogy ez volt a kérdés gyártó, de akkor is nem kell véglegesen azt, hogy nem, főleg, hogy van ott illegális nyilatkozatok.

Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •