Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 3 A 3

Téma: Bugs In Cache Cleaner (File Path / Illegális Offset)

Junior Member

Default Bugs In Cache Cleaner (File Path / Illegális Offset)

OK, ott van a admincp mappát átnevezve: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
    (Szintén beállított belül config.php)

Amikor goto: vBET eszközök, Cache Cleaner
    Kapom a következő hiba:

Warning: require_once ([elérési út] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include egyszer]: failed to open stream: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () ' d code on line 9

Végzetes hiba: require_once () [function.include]: Failed opening required '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php "(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval ()' d code on line 9

Ami a hiba, ennek oka, hogy a kemény kódolt / admincp / PATH

Ha átnevezni a admincp vissza "admincp" (csakúgy, mint visszatérés a config.php), és menjen vissza vBET eszközök, Cache Cleaner
    Gyorsítótár Cleaner most műsor helyesen.

Azonban, ha az elszámolási adatbázis cache (még nem tesztelt vendég fájlok).
    Bár a feladat úgy tűnik, hogy teljesen helyes és valóban törli a cache Megnéztem az adatbázisban phpMyAdmin.

Kapom a következő hiba:

Figyelem: Illegal offset type az isset vagy üres az [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 106
    Figyelem: Illegal offset type in [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 108
    Figyelem: Illegal offset type in [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 113

Minden segítséget megoldásához ezeket a kérdéseket lenne nagy népszerűségnek örvend.

-

UPDATE:
    Én is kap az illegális Offset hiba minden az én más vBET Telepítse az, hogy ez kell egy Bug.

Plusz azt is kap az első hibát, ha átnevezi a admincp én más vBET telepítése annyira ez kell a Bug.

Junior Member

Frissítés:

Én találtam ki, hogyan kell kijavítani a kemény kódolt / útvonal /
    Is, míg ezt vettem észre, hogy a letiltott Words / PATH / szintén kemény kódolt, tehát itt van, hogy javítani ezt a hibát:

AdminCP> Plugin Manager> átlátszatlan figyelmen kívül hagyja szó a meglévő üzeneteket (admin_maintenance)

Csere: require_once (Dir. '/ admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php');
    Közreműködik: require_once (Dir.'/'.$ vBulletin-> config ['Egyéb'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_ignoredwords.php');

-

Csere: require_once (Dir. '/ admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');
    require_once (Dir.'/'.$ vBulletin-> config ['Egyéb'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');

Még mindig keresi a második hiba említett.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •