OK, ott van a admincp mappát átnevezve: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
(Szintén beállított belül config.php)
Amikor goto: vBET eszközök, Cache Cleaner
Kapom a következő hiba:
Warning: require_once ([elérési út] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include egyszer]: failed to open stream: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () ' d code on line 9
Végzetes hiba: require_once () [function.include]: Failed opening required '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php "(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval ()' d code on line 9
Ami a hiba, ennek oka, hogy a kemény kódolt / admincp / PATH
Ha átnevezni a admincp vissza "admincp" (csakúgy, mint visszatérés a config.php), és menjen vissza vBET eszközök, Cache Cleaner
Gyorsítótár Cleaner most műsor helyesen.
Azonban, ha az elszámolási adatbázis cache (még nem tesztelt vendég fájlok).
Bár a feladat úgy tűnik, hogy teljesen helyes és valóban törli a cache Megnéztem az adatbázisban phpMyAdmin.
Kapom a következő hiba:
Figyelem: Illegal offset type az isset vagy üres az [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 106
Figyelem: Illegal offset type in [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 108
Figyelem: Illegal offset type in [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 113
Minden segítséget megoldásához ezeket a kérdéseket lenne nagy népszerűségnek örvend.
-
UPDATE:
Én is kap az illegális Offset hiba minden az én más vBET Telepítse az, hogy ez kell egy Bug.
Plusz azt is kap az első hibát, ha átnevezi a admincp én más vBET telepítése annyira ez kell a Bug.