Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 4 A 4

Téma: Statisztikák Kérjük?

Junior Member

Default Statisztikák Kérjük?

Mindezek az élelmiszer-történetek zseniális de kell a tényeket, hogy egy döntést, így ha bárki segíteni azzal, hogy a következő

VB verzió:
    VBSEO?: Version száma / dátuma install:
    VBET verzió / időpontja install:

És a következő grafikonok a Google-tól szolgáltatások ...
    Index oldal grafikon előtt és után (webmester)
    Webhely sebesség grafikon előtt és után (webmester)
    Search Engine találat előtt és után (elemző)
    Visszafordulási arány előtt és után (elemző)
    Találat a natív Látogatószám előtt és után (elemző)

Tudom, hogy ez egy nagy kér ... de azt hiszem, csak az összes információ tudtam, hogy megfelelő megalapozott döntést aout vásárol a termék ...

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Helló. Sajnos nem rendelkezünk ilyen adatok - ez a fórum már vBET telepítve a kezdetektől fogva, így nem volt minden ", mielőtt". Néhány információ kapcsolódnak a felhasználók ebben a sub fórum: vBET Jó történetek - vBulletin Enterprise Fordító (vBET)

Még néhány ügyfelünk jogosult is a fórum kapcsolatokat, amelyek itt található: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php így ellenőrizheti a Google hány lefordított oldalak indexelve vannak bizonyos speciális honlap és a nyelvet.

Ha útmutató, hogyan jutunk a Google Analytics segítségével az Ön százalékos eredményét bejárata a fórum lefordított oldalak.

Junior Member

Én szívesen csinál egy teljes értékű esettanulmányt az oldalamon az ingyenes verzió (része a napi munka, hogy elemzési dokumentáció, így könnyű lenne csinálni / érteni ).... Majd ha ez működik Vennék A Pro verzió ....

De tudom eltávolítani a branding és a outlinks teremt, miközben én csinálom? Mivel ezek lenne hatással az eredmények

Ez az egyetlen dolog, amit üzembe szeretek így ez egy megy

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ha azt szeretnénk, hogy felszámolják hitel linkre ingyenes változat is elegendő, ha küld bármilyen adományt (a részleteket lásd a szabad változat oldalon). Kérjük fizetett változat több funkciót (például URL fordítás), és sokkal optimalizálva (a következő kiadásban már támogatni fogja a memóriát is gyorsítótárból leggyakrabban használt implementáció). Tehát, ha lesz, mint a szabad változat, akkor sem fog fizetni véglegesen e valami, amit akarsz

Mellett hitelt kapcsolat nincs semmi más, ezért azt hiszem, lehet futni is Ha bármilyen kérdése van, kérjük jövő csak kérdez - mi szívesen segít

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •