Most már tudom, miért távolítani vBET előtt, így sok hiba!
A Google indexelő furcsa URL, vbet_delayxx ha rákattintunk, hogy goto a megfelelő URL-t.
Lásd:
Most már tudom, miért távolítani vBET előtt, így sok hiba!
A Google indexelő furcsa URL, vbet_delayxx ha rákattintunk, hogy goto a megfelelő URL-t.
Lásd:
Kedves Kígyó,
késés egy tömb. Ebben a tömbben tárolt kapcsolatokat, és ez mutatja a examle delay7x-19959 azt jelenti, hogy 7x-es az a szám, tömb és 19959 szám szál indexelt.
Ez történik, mert akkor küld 1 feladat a google így a teljesítmény.
Indexek után megváltozott a jó fordítás.
Van egy hiba kapcsán google, így azokat nem fordították. Tehát nem átírni a késések (tömbök), mert üres volt.
Kérjük, Cache, nem új sitemap, mert a linkek a régi és google kell reindex őket. Átirányítás jó így google kell reindex azt.
Ha bármilyen további kérdése van, írjon ide.
Köszönöm
Miért tiszta cache, ha a delayxx url átirányítást a megfelelő URL-eket?
A kérdés, hogy egy 302-es átirányítást, és nem a 301, így a Google soha nem csökken ilyen delayxx url az index.
Néha a gyorsítótár ürítése ad anwser.
én is ellenőrzik, és írja ide, amikor megkaptam anwser
Hello.
Én segíteni fog ez a téma
Mint írtam - adok több info később, és mi gondoskodunk róla.
Én sugest újra ellenőrzi ezeket delayxx URL-ek, ők 302 átirányítások!
Tehát ez az oka annak, hogy ezek a kapcsolatok még indexelt. Nagy hint. Azt is ellenőrizze, nem az átirányítás által vBSEO vagy vBET, és ha a vBSEO ez konfigurálható (vagy meg lehet változtatni a mi integrációs kód). Ennek célja, hogy megoldja a kérdést már indexelt oldalon.
Mégis Természetesen meg kell találnunk, hogy miért vBET is keletkezik ilyen kapcsolat a végső html választ.
Utoljára szerkesztette vBET; 15-02-11 -on 18:21.
ok, várom, hogy a javítást. köszönöm
Én csak adott nagyon konkrét feladat, hogy mit és hogyan ellenőrizze, hogy fiatal.
Az is igen hasznos lenne, ha meg tudná mondani, ha az ilyen kapcsolatok keletkezett? Ebben a pillanatban, ha azokat az oldalakat indexelve vannak, és átirányítás 302 nem tudjuk még biztosan nem generációs hiba még mindig fennáll a vBET, vagy ez csak a régi hiba, amely nem történhet meg többé, de már indexelt oldalak. Ezért kérjük, értesítse lát olyan oldalt, ahol az ilyen URL-ek láthatók böngésző alatt linkeket. Kérjük, ellenőrizze néhány szálat, fórumok, archívum, RSS talán. Kérem, mondja Van mod, amely, ahol speciálisan integrált vBET - talán ott van a kérdés. Fiatal ellenőrizni fogja, hogy a fórumon is (ha nem lesz korlátozás), még mindig tudja, hogy a fórum is, és talán tudja, vagy gyanítja, ahol az ilyen URL-ek jönnek létre.
Im nem biztos benne, mit tehetek, láthatjuk google indexelés a hiba van: site: www.computer-juice.com - Google keresés
Tekintse meg a cache, hogy az oldal kódja!
Szintén ez a 302-es átirányítást a megfelelő URL-t, meg kell 301, de jobb fix lenne, hogy nem index rossz URL alltogether.