küldött információk.
küldött információk.
Köszönöm. Én indul dolgozni a szerveren.
is meg lehet próbálni, hogy egy SEO linkeket (nem vBSEO).
csak megy a admincp-> vBET-> fő és beállított opció:
Fordítás linkek típus a Create URL szerint SEO linket konszenzus (azaz "/ hu / cím)
után vegye fel az Ön számára. htaccess fájlt fórumok mappában a szabályok:
Code:#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links) #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
Helló,
Próbálja ki most - meg kell működik most. Meg tudja erősíteni ezt?
Másrészt - ezt a kérdést lehet külön csak ehhez a vizsgálathoz fórum. A legfőbb fóruma ez működik tökéletesen.
jól néz ki most.
köszönöm.
mozog, hogy én élni fórum hamarosan.
próbálta segítségével SEO, de kaptam egy 404-es hiba:
Nem található
A kért URL / testvb / forums / pt / forum.php nem található a szerveren.
Emellett egy 404 Nem található hiba fordult elő próbál meg használni, ErrorDocument kezelni a kérést.
csak a beállítás az én élő fórumon is azonos probléma. mi változott kijavítani az én teszt fórumban?
Már letiltotta az én élő fórumot.
Utoljára szerkesztette Schmike; 04-02-11 -on 06:22.
Én majd továbbadta Kamil, ha Kamil lesz fogjuk gondolni, hogy
Köszönöm
Helló,
Kérem, küldjenek nekem a PM a admincp adatai - azt lehetővé teszi, hogy ez a vBET csak nekem, és én majd rögzítse az Ön számára.
Tehát, ha szeretné szerkeszteni manualy, akkor:
1. nyitott, és egy másolatot a fájl:
fórum root / inlcudes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
2. ebben a fájlban található:
3. és Csere:PHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
4. fájl mentésePHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
5. kipróbálni
De ez nem igazi megoldás. Ez megszünteti bizonyos funkciók a webhelyen. Ez a kérdés adott a fórumot (nem tudom reprodukálni, hogy az én teszt fórum), így csak az tudja megoldani, hogy a szerveren (Kell admincp részleteket is).
Ha akarod, akkor használja ezt a megoldást -, hogy működik, de szeretném, hogy ellenőrizze egy másik megoldást a szerveren.
Kérjük, erősítse meg azt.
Köszönöm.
hogy működik az én élő fórum most.
Ha szeretné kipróbálni más felbontás, kérjük, tegye meg a vizsgálati helyszín. köszönöm.