Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 3 123 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 30

Téma: A Google Email Figyelmeztetés: Googlebot talált egy nagyon nagy számú URL-webhely

Senior tag

Exclamation A Google Email Figyelmeztetés: Googlebot talált egy nagyon nagy számú URL-webhely

A Google Email Figyelmeztetés: Googlebot talált egy nagyon nagy számú URL-webhely

Kaptam e-mailt (figyelmeztetést) a Webmaster Tools Googles

Kérjük, vegye figyelembe, hogy én nem vBSEO telepítve.

Szeretnék egy javítás erre a problémára, mielőtt google csökkenti a page rank vagy tilalmakat meg teljesen, az AdSense bevétel már felére csökkent, és a Google botok van szó támadták oldalamon.

Az ilyen probléma vBET itt leírt második esetben: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Küldtem az e-mail minden vBET adminok PM kért, nem tudok nyilvánosan tegye az e-mail, amit tudnia kell, mert ez ellenkezik Googles TOS az én helyi adatvédelmi törvények hiszen ez biztos tilalom Google Adsense fiókját, ne t kérni.

Szükségem van egy azonnali javítás erre a problémára haladéktalanul, akkor 3 nap, hogy én már beszélt erről a fenti linkre.

Üdvözlettel

Tag

azt hiszem az oka, hogy, hogy minden 52 nyelven
    Úgy érzem, hogy ha vbe, hogy a nyelvek requst az ajax az kattintson langages és vékony hogy az engedélyezett linkek más nyelveken segíthet ebben

Senior tag

én kap ugyanaz figyelmeztetést, és én csak 12 nyelven képes

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: yahoooh View Post
    azt hiszem az oka, hogy, hogy minden 52 nyelven
    Úgy érzem, hogy ha vbe, hogy a nyelvek requst az ajax az kattintson langages és vékony hogy az engedélyezett linkek más nyelveken segíthet ebben
    Nem nem ez az oka. Saját és sok más fórumok is minden nyelven, és ez jó. Így használhatja annyi nyelvet, mint te. A probléma valahol máshol, és ebben a pillanatban tudjuk, hogy 2 különböző okok miatt ezt.

Szerkesztette:
    Most már tudjuk, több oka Ezért kérjük, nyissa meg saját téma, és adja meg a levelek a Google-tól
    Utoljára szerkesztette vBET; 16-01-11 -on 21:43.

Quote Eredetileg írta: tavenger5 View Post
    én kap ugyanaz figyelmeztetést, és én csak 12 nyelven képes
    Hi - kérjük, új téma az Ön isue az e-mail. Van más lniks és mi Kow 2 okból ezt a kérdést. Annak érdekében, hogy tudnunk kell, az Ön esetében. Ezért kérjük, nyitott az új téma róla, és mi segítünk

mario06 - Én csak közben ellenőrzi a linkek. Adok választ rövid időn belül

Felhívjuk figyelmét, hogy ahogy korábban leírtak - munkatársaink rendelkezésére áll munkába a kérdéssel, ha új rovatot érkezik formájában új téma a kérdés. Ellenkező esetben nem tudjuk kezelni, és mi értesítjük kedves ügyfél, hogy kell megnyitni a saját új téma az ő kérdése. Csakúgy, mint az imént volt, és most tudjuk, hogy segítsen
    Utoljára szerkesztette vBET; 16-01-11 -on 20:19.

Szia

Az egyik ok (nem lesz mások - még mindig során vizsgálat) az a probléma volt, hogy lehetővé tette az index ilyen oldalak tagként oldalakon. Ezek nem relevánsak, és a legtöbb tagja az oldalak 99%-ban ugyanaz - csak abban különbözik a tag felhasználói név. Tehát amikor emellett fordították tetted 52-szer több ilyen oldalak, amelyek szinte azonos (ugyanazon oldal tartalmi fordítás után ad azonos lefordított tartalom). Azt hivatalosan javasoljuk, hogy blokkolja lényegtelen oldalak robot.txt - itt megtalálja hogyan kell ezt csinálni: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez lehetővé teszi majd ezeket az oldalakat eltűnnek formában Google index, és ez jó a SEO, mivel a Google fogja látni és az index csak a megfelelő oldalakat a megfelelő tartalommal.

Szintén Látom változtatásokat, mivel a Google létrehozott e-mailt, mert ahogy én látom letiltott oldalak tagja a vendégek rendelkezésére. Ez megoldja ezt a részét a kérdésben. Mégis, ha szeretné látni vendég tagja oldalakon, de a Google nem indexeli, hogy - csak használja robots.txt erre

Úgy látom, hogy van még hivatkozások archívum és a témákat - fogom elemezni ezt most

Hi ismét

Azt hiszem, tudom, mi lehet a másik ok - ahogy én keresek zászlók kapcsolat nincs kapcsolat nélkül, language = egyáltalán ... Kérjük, mondja, mi az alapértelmezett fórum nyelve - a nyelv linket nélkül kell language = mert most minden oldalon van duplikált a Google. Miután a normál URL és a második alkalommal a language = YOUR_DEFAULT_LANGUAGE.

Továbbá kérjük, értesítse ugye megváltozott a sablon nevű vbenterprisetranslator_flag? Tudnunk kell, hogy ez bug vagy vBET által generált ügyfél változás.

Az ok, azt hiszem, lehet is, (nem tudja ellenőrizni, hogy most, de azt már TODO feladat, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, hogy a jövőben), hogy az imént már megtisztított cache, és nem volt probléma a Google-kapcsolat - ebben az esetben oldalakat generálni tartalom nélküli ( mert a fordítás nem kapott), és szó tartalma megegyezik az összes fordítást. De az ilyen dolgok történnek, ha csak átmeneti, és ha nem blokkolja a Google azon eltűnik magát - ezek azok a kérdések között, a Google és a szerver-és vBET semmit sem ezzel. Nem mondom, hogy ez volt az oka. Azt hiszem, lehet. Mint keresek most linkeket adott Google nem látok leírt probléma egyáltalán. Így lehet az.

Mégis - kérem válaszoljon a kérdésekre a default nyelvet és sablont.

Hi ismét újra

Ezúttal Megnéztem a show téma linkek és látom 2 dolog itt
    1. Senki nem bűnös - ahogy én láttam néhány ilyen kapcsolatok (nem minden lásd a 2) minden téma volt, nagyon rövid, hogy csak egy mondat benne. Szóval minden nagyon hasonlóak voltak alapértelmezés szerint - 99%-a tartalom elrendezését. Ennek semmi köze vBET - ez csak az Ön saját szálat. vBET csak lefordítja úgy, hogy valóban jobban hasonlít oldal azok számára, de ha letiltja vBET nem lefordított oldalakon továbbra is hasonlítanak egymásra, ha csak egy mondat csak postai úton a menet. Tehát semmi köze ide.
    2. Talán megöli a forum magát korlátozza az álláshelyek számát, hogy a vendégek. Most az összes oldalt számomra is azonos tartalommal és kommunikálni, hogy kéne regisztrálni. Ne feledje, hogy a Google keres az oldal, mint vendég - tehát ha a korlátozó mod hülye, hogy megöli a forum, mert a Google fogja látni mindenhol ugyanazt a tartalmat azt mondta neki, hogy regisztrálja Kérjük, ügyeljen arra, hogy korlátozza mod elég okos ahhoz, vagy letiltja azt.
    Utoljára szerkesztette vBET; 16-01-11 -on 21:46.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Hi ismét újra

Ezúttal Megnéztem a show téma linkek és látom 2 dolog itt
    1. Senki nem bűnös - ahogy én láttam néhány ilyen kapcsolatok (nem minden lásd a 2) minden téma volt, nagyon rövid, hogy csak egy mondat benne. Szóval minden nagyon hasonlóak voltak alapértelmezés szerint - 99%-a tartalom elrendezését. Ennek semmi köze vBET - ez csak az Ön saját szálat. vBET csak lefordítja úgy, hogy valóban jobban hasonlít oldal azok számára, de ha letiltja vBET nem lefordított oldalakon továbbra is hasonlítanak egymásra, ha csak egy mondat csak postai úton a menet. Tehát semmi köze ide.
    2. Talán megöli a forum magát korlátozza az álláshelyek számát, hogy a vendégek. Most az összes oldalt számomra is azonos tartalommal és kommunikálni, hogy kéne regisztrálni. Ne feledje, hogy a Google keres az oldal, mint vendég - tehát ha a korlátozó mod hülye, hogy megöli a forum, mert a Google fogja látni mindenhol ugyanazt a tartalmat azt mondta neki, hogy regisztrálja Kérjük, ügyeljen arra, hogy korlátozza mod elég okos ahhoz, vagy letiltja azt.
    1. Ez egy olasz fórum, a tartalom az álláshelyek átlagos és ennek semmi köze, amit mondott.

2. Nem vagyok gyilkos a fórumon, mert az regisztrálja mod után 3 látogatók (az egyik legnépszerűbb telepített mod) semmi köze a botokat, mert végig, még a gyermekek tudják, hogy ezen kívül voltam a vBET azóta a ingyenes verzió jött ki (körülbelül egy év?!?), és semmi sem változott, vagy ki azóta.

A probléma az, hogy a fórum tekinthető közepes fórum 368.000 szál, amikor a Google elküldi botok oldalamon hatékonyan lásd 368000 téma, de a www.google.52languages voltak látva 1.540,000 indexelt téma amelyek okozott, hogy a google bot támadni webhelyemhez próbál találni, ahol vannak. Én gyorsítótár volt megállapítani a öt nap, de most gyorsítótárba minden nyelvvel (vizsgálat) I meg azt a 2 nap 4 nyelvek a gyorsítótárba, ezen a ponton is megerősíti, hogy a probléma az, vBET, mert most vagyok lefelé 766000 indexelt téma és a Google botok abbahagyta a támadó a helyszínen.

Példa: A honlap 5578 hatékony téma, de a Google lát 334000 indexelt szálak, érted, ahol a probléma?

Nélkül bűncselekmény meg kell találni, hogy mi történik a google, és talál egy megoldás a problémára, mert a Google nem találta meg a 52x nyelvek hamis | példányban indexelt hivatkozások azt jelenti, hogy a lefordított kapcsolatok fizikailag nem létezik, és nem tudok vitatkozni, hogy mivel igaz, ez a gyorsítótárba a szervereink, ez olyan, mint csalás.

A kis fórumokon, hogy nem fordítottak nagy figyelmet, hanem a közepes | nagy fórumokon, hogy nem felel meg az észrevétlen.

Meg kell kezdeni befektetés a nyelv paraméter URL ("cím? Nyelv= Hu') Ez a mi van kiváltó Googles bots-vBET powered helyek ellenőrzése céljából. Rendelkezünk vBSEO (nem) ami azt jelenti, hogy a különböző nyelvi paraméter, amely jelen pillanatban Googles figyelmet által van elhaladás használ.

Sok más vBET felhasználók azonos probléma így nem véletlen!

PS. Google Help Center nyilatkozat: Általában ez az üzenet jelenik meg, amikor rájövünk, viszonylag nagy számú URL a webhelyen.

Üdvözlettel
    Utoljára szerkesztette mario06; 17-01-11 -on 16:27.

Oldal 1 A 3 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •