Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 9 A 9

Téma: vBET kérdések - Lassú lekérdezések / Apache szálak.

Junior Member

Default vBET kérdések - Lassú lekérdezések / Apache szálak.

Hi,

Én is használnak vBET valamikor most, és már mindent jól működik,

Azonban az utóbbi időben megnövekedett a forgalom szintje, vBET használja 2-300 kimenő kapcsolatokat,

Ez okozza sok Lassú lekérdezések futtatása, valamint okoz apache kimeríti szálak maximális száma.

Amely jelenleg állítva 256 (ami könnyen kezelhető valamit mint 10 millió találatot napi forgalom a nem túl magas).

oldalamon van: cardshare.tv

Van egy elég erős szerver (dual quad core, 24gig ram, stb.)

A terhelés a szerveren nagyon alacsony, így annak nem teher kapcsolatos kérdésekben.

Im futás vBulletin 3.8.x

Azt is lehetővé tette a teljes gyorsítótár vendég és telepített más cache esetekben, mint a vb optimalizálása és engedélyezve memcache.

-

Hi, Folytatva előző üzenet

Nemrég észrevettem, van egy hiba vBET Eszközök -> Gyorsítótár Cleaner a admincp.

Azt hiszem, ez összefügg a script vagy nem észlel már átnevezett admin / mod rendezők (pl. hard kódolt), vagy azok jogosultságok?

Warning: require_once ([elérési út] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include egyszer]: failed to open stream: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' d code on line 9

Végzetes hiba: require_once () [function.include]: Failed opening required '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php "(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d code on line 9

Én is mozgássérült vendégek teljes cache, mint abban a pillanatban úgy tűnik, hogy még többet nehéz, mint a jó.

Junior Member

Frissítés:

Azt sikerült optimalizálni az oldalt, és telepített néhány dolog, amelyek rectifyed dolgokat, így a dolgok jól fut most.

Azonban az említett hibát amely a hard kódolt útvonalat hiba továbbra is fennáll.

Én is úgy gondolja, hogy talán lassú lekérdezéseket is remélhetőleg optimalizálni tovább a jövőben.

Senior tag

Csak kapcsolja ki vBET és állítsa vissza a szerver, ne vBET ki egy pár napra, és megnézze, hogy a fórum gyorsabban.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Van egy lista tippeket az Ön - kérem ellenőrizze, hogy: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Mi a helyzet a második kérdés? Nem tudom reprodukálni azt a teszt fórumon, így meg tudja magyarázni, mit kellene változtatni (a anme a folrum / mappa, stb?)

Junior Member

A admincp & modcp mappa nevét és a config.php

ok, így próbára teszi ma megpróbálok, hogy néhány következtetést. Köszönöm

nem használja a admincp forder más nevet, vagy nem? Nem változtatta a nevét, csak erre a mappára a config.php vagy neve valódi mappa is?
    Ha igen - megpróbál-hoz minden vBET fájlok másolása feltöltés / admincp mappát be az új mappába.

Junior Member

Igen admincp neve valami ilyesmi: HGUYFhghg78556FJF
    Ez a naprakésszé tett config.php

Én is gondoskodott arról, hogy feltölteni vBET kép / admincp bement az átnevezett admincp mappát.

én admincp mappát már megváltozott telepítése előtt vBET.

ezért kérjük, próbálja meg ezt a megoldást - http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post6876
    működnie kell most már

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •