Hi,
Én is használnak vBET valamikor most, és már mindent jól működik,
Azonban az utóbbi időben megnövekedett a forgalom szintje, vBET használja 2-300 kimenő kapcsolatokat,
Ez okozza sok Lassú lekérdezések futtatása, valamint okoz apache kimeríti szálak maximális száma.
Amely jelenleg állítva 256 (ami könnyen kezelhető valamit mint 10 millió találatot napi forgalom a nem túl magas).
oldalamon van: cardshare.tv
Van egy elég erős szerver (dual quad core, 24gig ram, stb.)
A terhelés a szerveren nagyon alacsony, így annak nem teher kapcsolatos kérdésekben.
Im futás vBulletin 3.8.x
Azt is lehetővé tette a teljes gyorsítótár vendég és telepített más cache esetekben, mint a vb optimalizálása és engedélyezve memcache.
-
Hi, Folytatva előző üzenet
Nemrég észrevettem, van egy hiba vBET Eszközök -> Gyorsítótár Cleaner a admincp.
Azt hiszem, ez összefügg a script vagy nem észlel már átnevezett admin / mod rendezők (pl. hard kódolt), vagy azok jogosultságok?
Warning: require_once ([elérési út] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include egyszer]: failed to open stream: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár [elérési út] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' d code on line 9
Végzetes hiba: require_once () [function.include]: Failed opening required '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php "(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d code on line 9
Én is mozgássérült vendégek teljes cache, mint abban a pillanatban úgy tűnik, hogy még többet nehéz, mint a jó.