Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 13

Téma: Segítsen

Junior Member

Thumbs up Segítsen

1) A Set "karakterek számát előtt Wrapping szöveg" 0 "hol lehet kapni ezt a beállítást?

2) Hogyan tudom én fórum utf-8 charactersets, ha látom a HTML karakterkészlet mutatni ezt a számot ISO-8859-1

3) Hogyan találom ezt a beállítást állítsa CharacterSet értéket kisbetűvel?

Tiltott

Helló

1)
    Leírtak szerint nem-nem-feltöltés -> readme.html fájl:
    Minden konfiguráció mellett CharacterSet készülnek az Admin CP-> Beállítások-> Options-> - Show All Settings -
    Akkor ezt az opciót Téma megjelenítési opciók (showthread) rész
    Értesítés: Az a második kérdés úgy tűnik, hogy a fórum, hogy az UTF-8 formátumban, úgy emlékszem, hogy ez a lépés szükséges csak A nem UTF-8 karakterkészletet.

2)
    Ha be van állítva az ISO-8859-1, akkor a fórum nem UTF-8, mert az értéket a "charset" attribútum a HTML tartalom típusa beállítás a "headinclude" sablon ... minden lapja a forum
    Emlékezz, Hogy ez a lehetőség kell állítani csak egyszer éppen mielőtt hozzászólás van írva a fórumban! Ez azért van, mert lehet, hogy egy char-rendetlenség, ha módosítani később.
    Ha tényleg szükség van arra, hogy módosítsuk, el tudja olvasni róla nem-nem-feltöltés -> readme.html fájlt GYIK rész

3)
    Ez ugye egy beállítást Csak olvasd el újra -> Készlet CharacterSet értéket kisbetűvel <- Ez azt jelenti, meg kell beállítani CharacterSet értéket kisbetűvel (nem nagybetűvel). Ez beállítás:
    Admin CP -> Nyelvek és mondatok -> Language Manager-
    Meg kell írni utf-8 helyett UTF-8

Junior Member

1) hogy a javaslat, akkor meg kell változtatni a fórum formátumot konvertálni UTF-8, vagy csak maradjon a jelenlegi környezetben?

2) Van-e nagyon fontos a beállítás UTF-8?

3) ha tudom megváltoztatni ezt a beállítást a $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); a $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); Portál lesz üres. Szóval hogyan lehet megoldani ezt?

4) Hogyan lehet visszatérni az elsődleges nyelv fórumot követően lefordítani ír nyelv használata a vbtranslator
    mint abc.com / forum.php? language = ga vissza abc.com / forum.php

5) Miért, miután ezt a plugint, és áttér a másik nyelvet, a statisztika modul, amely mutatja első plakát, új téma, új hozzászólások mások nem követték konvertálni. Hogyan teszi? Még egyszer a leírást minden szakaszában meg Alfórum is nem követte konvertálni is. A javítás módja?

6) Hogyan változtassuk zászló design?

7) Hogyan találhatom meg a fájlt. Htaccess az én fórumon, hogy kövesse ezt az utasítást?
    vBSEO integráció

a fórumon: cutimalaysia.my

8) Ezért az én cm vBulletin, nem mutatott zászló?
    Utoljára szerkesztette vBET; 04-12-10 -on 11:30. Indok: Rossz URL-ek

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

1) akkor marad a jelenlegi környezetben. Ha nem használ utf-8 fórum csak meg ezt az opciót: Karakterek száma előtt Wrapping szöveg 0

2) nem, nem fontos, de ha NEM utf-8 charactersets Kérjük, hogy minden fontos lépésre readme.html fájl nem-nem-upload forder hogy nem utf-8 charactersets fórum

3) Kérjük, hogy minden integráció a vBSEO lépésre readme.html fájl nem-nem-upload mappa. Az összes lépést. Én a fórum, valamint az url-ek nem kerülnek lefordításra. Meg kell integrálni két vBSEO fájlokat:
    _createurl.php
    _url.php

Ha lesz újra (üres oldal), kérjük, próbálja meg a log file nevet a probléma. Ez a log fájl a szerveren. (Kérheti abaut, hogy a host szolgáltató)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    Ez nem SEO url. Ha azt szeretné, hogy kapcsolatok nélkül? nyelv paraméter - kérjük kiegészít a URL-SEO.
    Kérjük:
    1. megy admincp-> vBET-> fő
    2. készlet Kapcsolat típusa a VBSEO_URI
    3. készlet Fordítás linkek típus hozzon Létre URL szerint SEO link konszenzus (azaz '/hu/cím")
    4. szerkesztése .htaccess fájl (összes hozzáadása vBET rulse befor vBSEO szabályokat megtalálja azt .htaccess fájl nem-nem-upload mappa)

Hogyan vissza a fő nyelv? Csak nyomja meg a fő nyelv zászló (a mi fórum - ez angol zászló)

5) Kérjük, fejtse ki jobban. Kérjük, illessze be itt egy URL-t a téma ebben a kérdésben. Használnak különleges Mod?

6) A változtatni zászlók helyzetben. Ehhez - kérem:
    1. megy admincp-> vBET-> Zászlók
    2. készlet Zászlók Place lehetőség, mint olyan akarsz. Ha a beállított Szokás - Meg kell tenni $ Vbenterprisetranslatorflags a sablon kézzel.

7) Hol? megy az FTP (néhány menedzser, mint a Total Commander), és menjen el a fórum gyökérkönyvtárába. Alján akkor kellett volna a. Htaccess fájlt.
    vBET .htaccess fájl megtalálható nem-nem-upload mappa. Tedd vBET szabályokat, mielőtt vBSEO szabályokat.

8) voltam a fórumon, és látom a zászlókat, ezért kérjük, magyarázza ezt a kérdést jobban be ide egy url-t az oldal problémát (ha lehet)
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 03-12-10 -on 19:48.

Junior Member

Quote Eredetileg írta: Cuti Malaysia View Post
    1) A Set "karakterek számát előtt Wrapping szöveg" 0 "hol lehet kapni ezt a beállítást?

2) Hogyan tudom én fórum utf-8 charactersets, ha látom a HTML karakterkészlet mutatni ezt a számot ISO-8859-1

3) Hogyan találom ezt a beállítást állítsa CharacterSet értéket kisbetűvel?
    tehát én szeretnék, hogy erősítsék meg, a fórum beállítás most van nem utf-8 charactersets? ez igaz?

Quote Eredetileg írta: kamilkurczak View Post
    1) akkor marad a jelenlegi környezetben. Ha nem használ utf-8 fórum csak meg ezt az opciót: Karakterek száma előtt Wrapping szöveg 0

2) nem, nem fontos, de ha NEM utf-8 charactersets Kérjük, hogy minden fontos lépésre readme.html fájl nem-nem-upload forder hogy nem utf-8 charactersets fórum

3) Kérjük, hogy minden integráció a vBSEO lépésre readme.html fájl nem-nem-upload mappa. Az összes lépést. Én a fórum, valamint az url-ek nem kerülnek lefordításra. Meg kell integrálni két vBSEO fájlokat:
    _createurl.php
    _url.php

Ha lesz újra (üres oldal), kérjük, próbálja meg a log file nevet a probléma. Ez a log fájl a szerveren. (Kérheti abaut, hogy a host szolgáltató)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    Ez nem SEO url. Ha azt szeretné, hogy kapcsolatok nélkül? nyelv paraméter - kérjük kiegészít a URL-SEO.
    Kérjük:
    1. megy admincp-> vBET-> fő
    2. készlet Kapcsolat típusa a VBSEO_URI
    3. készlet Fordítás linkek típus hozzon Létre URL szerint SEO link konszenzus (azaz '/hu/cím")
    4. szerkesztése .htaccess fájl (összes hozzáadása vBET rulse befor vBSEO szabályokat megtalálja azt .htaccess fájl nem-nem-upload mappa)

Hogyan vissza a fő nyelv? Csak nyomja meg a fő nyelv zászló (a mi fórum - ez angol zászló)

5) Kérjük, fejtse ki jobban. Kérjük, illessze be itt egy URL-t a téma ebben a kérdésben. Használnak különleges Mod?

6) A változtatni zászlók helyzetben. Ehhez - kérem:
    1. megy admincp-> vBET-> Zászlók
    2. készlet Zászlók Place lehetőség, mint olyan akarsz. Ha a beállított Szokás - Meg kell tenni $ Vbenterprisetranslatorflags a sablon kézzel.

7) Hol? megy az FTP (néhány menedzser, mint a Total Commander), és menjen el a fórum gyökérkönyvtárába. Alján akkor kellett volna a. Htaccess fájlt.
    vBET .htaccess fájl megtalálható nem-nem-upload mappa. Tedd vBET szabályokat, mielőtt vBSEO szabályokat.

8) voltam a fórumon, és látom a zászlókat, ezért kérjük, magyarázza ezt a kérdést jobban be ide egy url-t az oldal problémát (ha lehet)

1) után i, hogy néhány beállítás, ez az összes beállítást, hogy vbtranslator aktív és tudja alakítani nyelv és a link helyesen most?

2) Ez vBulletin tranlsator ugyanolyan pontos lefordítása a Google Translate?

3) után megnézem egy részét az én fórumon does't változás
    Például ezt a linket, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

de ezen a poszton lehet alakítani corectly
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

tájékoztatásul az én elsődleges nyelv a maláj. kérem, segítsen nekem, utalva az összes erre a kérdésre?
    Utoljára szerkesztette Cuti Malaysia; 04-12-10 -on 13:59.

Quote Eredetileg írta: Cuti Malaysia View Post
    tehát én szeretnék, hogy erősítsék meg, a fórum beállítás most van nem utf-8 charactersets? ez igaz?

1) után i, hogy néhány beállítás, ez az összes beállítást, hogy vbtranslator aktív és tudja alakítani nyelv és a link helyesen most?

2) Ez vBulletin tranlsator ugyanolyan pontos lefordítása a Google Translate?

3) után megnézem egy részét az én fórumon does't változás
    Például ezt a linket, Eacnamaíoch Nuacht

de ezen a poszton lehet alakítani corectly
    Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20?

tájékoztatásul az én elsődleges nyelv a maláj. kérem, segítsen nekem, utalva az összes erre a kérdésre?
    Meg tudja nézni a fórum beállítást. Csak megy admincp-> Nyelvek és mondatok-> Language Manager-> Szerkesztés Beállítások-> HTML karakterkészlet
    Ha nem UTF-8 - ez OK!

1) voltam a fórumon, és fordítási munkák jó. Fordítás url a vBSEO működik goot (van egy jó integrációs most)

2) Igen, vBET működik a google fordító motor

3) voltam a fórumon, és fordítási munkák jó. Hol van a probléma? Magyarázza jobban kérjük

Junior Member

Quote Eredetileg írta: kamilkurczak View Post
    Meg tudja nézni a fórum beállítást. Csak megy admincp-> Nyelvek és mondatok-> Language Manager-> Szerkesztés Beállítások-> HTML karakterkészlet
    Ha nem UTF-8 - ez OK!

1) voltam a fórumon, és fordítási munkák jó. Fordítás url a vBSEO működik goot (van egy jó integrációs most)

2) Igen, vBET működik a google fordító motor

3) voltam a fórumon, és fordítási munkák jó. Hol van a probléma? Magyarázza jobban kérjük

1) a kérdés nem tudom, hogy más sem UTF-8-e vagy sem, én HTML Character Set, mutat ez a karakter ISO-8859-1 <<<Ez a UTF-8-e vagy sem. Kérjük, erősítsék meg.

2) Tehát, azt jelenti, hogy vBET nálunk portál megfelelően működik-e?

3) Miért zászlót vBulletin fordítói portálunkon ebben url http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php nem mutatott?
    Utoljára szerkesztette Cuti Malaysia; 06-12-10 -on 20:42.

1) ISO-8859-1 Ezt nem utf-8, és ez rendben van
    2) fordítási munkák jó, de amikor megpróbáltam lefordítani utáni jeleníti meg a mod (a javascript) nem működött. Szóval, mi kell integrálni a mod az Ön mod.

Kérjük, hogy új téma az integráció részben és leírja a mod (nekünk egy nevet és URL-t ez a mod. Ez ingyenes mod, vagy nem?)

3) Én ellenőrizze.

Junior Member

kérem ellenőrizze pm

Junior Member

Quote Eredetileg írta: kamilkurczak
    fordítási munkák jó, de amikor megpróbáltam lefordítani utáni jeleníti meg a mod (a javascript) nem működött. Szóval, mi kell integrálni a mod az Ön mod.

Kérjük, hogy új téma az integráció részben és leírja a mod (nekünk egy nevet és URL-t ez a mod. Ez ingyenes mod, vagy nem?)
    Mit jelent a következő a fenti insturction. Nem undertand. Mit jelent a mod?
    Utoljára szerkesztette mateuszr; 09-12-10 -on 08:19. Indok: használata "quote" helyett félkövér szöveg

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •