Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 2 A 2

Téma: Hogyan lehetek biztos, hogy már átvizsgált?

Junior Member

Default Hogyan lehetek biztos, hogy már átvizsgált?

Arra gondoltam, ha van egy módja annak, hogy kitaláljuk, ha a helyszínen helyesen kúszott az összes különböző nyelveken?

Én futás egy nagy keveréke szoftver, Vbseo, vBulletin v3.8.6, Vbadvanced, és természetesen vBET v3.5

És ott van a helyén az összes telepített belül egy "fórum" könyvtár nem a gyökér.

Megvan az én átirányítások dolgozik Úgy gondolom, hogy az emberek lehet böngészni a hírek oldalon (cmps_index.php) finom különböző nyelveken, és a fő fórum (index.php) finom.

De hogyan tudom megnézni, ha világ lassan mászik az én 500.000 URL (amely eredetileg az angol, most a különböző nyelvek, mind az első oldalon (cmps_index) és a fórumok szálakat.

Én még le a legfrissebb Vbseo sitemap v3.0, azt akarom, hogy megbizonyosodjon arról, a dolgok működnek jól, majd nézd meg egyre, hogy a keverék a szoftver probléma nélkül.

Tiltott

Nem vagyok biztos benne, ha ez, amit keres, de próbáld meg Google Webmaster Tools.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •