Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 14

Téma: 2 Bigs kérdés vBET kell soved lehető legrövidebb időn belül

Junior Member

Default 2 komoly kérdéseket vBET kell megoldani a lehető leghamarabb

1. Teljesítmény.
    Én használ a fizetett változat. [IGEN]
    Én felül a beállítást, és átszervezni sok forgatókönyv. [IGEN]
    Én optimalizált a mysql segítségével ez http://www.day32.com/MySQL/ [IGEN]
    Én növelte a RAM [IGEN]
    Én használ vBET a cache + memcache a VB [IGEN]

de úgy tűnik, mintha még mindig elmarad a szerver. Lásd a cpu terhelés a képernyő-shot alábbi:

[ADMIN REMOVED hibás kép]

Azt tapasztaltam, hogy a mysql-slow.log, sok lassú lekérdezés (776 esemény) származott vBET terméket. Mint azt mutatják, a következő parancs

Code:
    $grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
    776  170475 3149151

2. Mert Ismétlődő Cím Tag

Előtte: Én ezzel a mod, a duplikált címet tag voltam körül 1xx-1xxx a legtöbb.
    Után: 5xxx-1x, xxx vagy több

Mint látható a lenti képen:
    Ez nagyon komoly kérdés, ahelyett, hogy a honlap egyre jobbak tartalma és rang, a Google bünteti a rossz honlapon, hogy van túl sok duplikált címet tag. Ha ez a probléma nem oldható meg. Mindazok a csodálatos fordítási funkciót jelent semmit.

Teljesítmény kérdés:

Kell reconfigure ezen érték?
    A jelenlegi érték
    HTML méret: vágási pont = 100.000
    HTML méret: start vágás = 150000
    Utoljára szerkesztette vBET; 01-12-10 -on 21:47. Indok: eltávolított sérült képek

Tiltott

Ha beszélünk teljesítmény itt van egy link, olvasni, tanulni, a lehetséges optimalizálás a vBET:

Megjegyezni, hogy ha Ön a maximális potenciálját vBET azáltal, hogy valamennyi 52 nyelven, akkor már 52-szer több tartalmat és a forgalmi - tipp: korlátozni száma nyelvet ezen a legnépszerűbb.

Duplikált címet tag - Mi teszt, és válaszolni az eredményeket hamarosan
    Utoljára szerkesztette mateuszr; 01-12-10 -on 08:28.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Kérjük, adja meg néhány pontos példát lekérdezések minősülő lassan is - az egész MySQL log.

Megválaszolása a kérdés átalakítását mutatott paraméterek - csináld csak ha ellenőrizni tudja a pontos generációs idő előtti és utáni változásokat. Akkor nézd meg kiegészítéseképpen néhány naplók bejegyzéseket, és ellenőrizzék, hogyan befolyásolja a generációs idő a szerveren. Nélkül elemzése eredmények, kérjük, ne módosítsa azokat a paramétereket.

Sajnos nem látom olyan képek szerepelnek az Ön által (nem töltődik be). Kérem, írja tartalmát e a szöveget?

Szükségünk van pontos példa URL-oldalakon a duplikált címet, hogy mi folyik ott. Feltételezem, hogy a lefordított, és a fordítás eredményeként a Google adja ugyanazt a szöveget (a példában ez valami különleges szó, mint a cég nevét, amely nem / nem lehet lefordítani), de nem tudom megerősíteni, hogy nem pontos URL-oldalakat. Nem lehet megerősíteni, de arra számítanak, hogy vBET jól működik, itt van ilyen helyzet. Kérjük, adja meg URL-eket, így képesek leszünk, hogy ellenőrizze azt.

Mateusz - talál hasonló téma, ahol leírtuk, hogyan kell hozzá fordítást nyelvről címet tag így minden fordítását más lesz akkor is, ha a Google fordítás eredményeként visszatér ugyanaz a szöveg. Keresd meg, és kérjük, adja ide hivatkozásra.

Junior Member

A szöveg eredmény felkerül hamarosan

Köszönöm. Nem kell szöveget eredmények már erre a kérdésre. Látom, hogy mi az oka. Van nagy kérdés az URL-átirányítás. Ahogy én látom az azonos nyelv különböző URL-eket - ez irányítja a megfelelő egyet. Ezért látod a címkék átfedések.

Kérem, mondja ugye tett kódot változások vBET fájlokat? Ha igen - melyiket?

Győződjön meg róla, hogy megfelelő integráció vBSEO!

Ez egy igazán gyorsan meg kell oldani! Ezért kérjük, először hadd összpontosítani ez. Miután ez megoldható kérjük, adja meg részletesebben azokról lassú quries.
    Utoljára szerkesztette vBET; 01-12-10 -on 21:48.

Most volt a forum, és látom, hogy átirányítás működik ... Biztos benne, hogy van dolgunk létező probléma? Mik azok a dátumok elismerésének a kérdések? Kérjük, ne feledje, hogy a Webmaster Tools szerint történelmi adatok.

Junior Member

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Most volt a forum, és látom, hogy átirányítás működik ... Biztos benne, hogy van dolgunk létező probléma? Mik azok a dátumok elismerésének a kérdések? Kérjük, ne feledje, hogy a Webmaster Tools szerint történelmi adatok.
    Én még soha nem történt minden változást, a vBET a kódot egyáltalán.
    Ez a probléma jelenleg történik most.
    Láttam, amit lát. A Google is látja a különbséget linkre, vagy valami.
    Tényleg furcsa

Quote Eredetileg írta: cevo View Post
    Én még soha nem történt minden változást, a vBET a kódot egyáltalán.
    Ez a probléma jelenleg történik most.
    Láttam, amit lát. A Google is látja a különbséget linkre, vagy valami.
    Tényleg furcsa
    Lehet, hogy frissíteni vBSEO közelmúltban nem készült teljes integráció azonnal. Mint írtam most átirányítás működik a fórum. Tehát ez, amit látni nem lehet most történni. Kérjük, ellenőrizze magad, és állítsa be 2 különböző URL azonos szál ugyanazt a nyelvet (egy pár az Ön webmester eszközök listája) - ez irányítja a megfelelő URL-t, így nincs párhuzamos cím jelenik meg. Kérjük, ellenőrizze azt. Ha ez a leírom, akkor történelmi kérdés, amelyet nem történik meg többé (kérjük időpontját, kérdések - webmester eszközökkel mindig azt mondja, amikor megtudtam a kérdést, és megmutatja a történelmi kérdéseket). Ez rendben van -, akkor ez megoldható. Ahogy írtam neked ezt okozhatja a példa miatt vBSEO frissítést anélkül, hogy megfelelő integrációt. De nem lehet benne, hogy ez, ha probléma már megoldódott.

Ha nem - és látni fogod, hogy ez tényleg még mindig nem átirányítások, akkor kérjük, a pontos URL-2 amit tesztelt - adja meg a szövegek. Így képesek lesznek ellenőrizni, és dolgozni rajta.

HA megoldható - kérjük, hogy ezen lassú lekérdezések naplók amit írtam arról, - nézzük meg ezzel kapcsolatban.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •