Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 17

Téma: Facebook Mint gomb

Senior tag

Default Facebook Mint gomb

Van hozzá egy Facebook, mint a gombot, az oldalamon.

Úgy működik, csak finom, kivéve, ha nekem tetszik egy lefordított oldal.

Az url, hogy megjelenik a Facebook profilt mindig az url az angol oldal (fórum az alapértelmezett nyelv)

Hogyan érhetem el, hogy a gombot munka lefordított oldalak.

Itt a mod részletek Facebook ", mint" gomb vBulletin - vBulletin SEO Fórum

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Amit látok van iframe Nem egy gombot. Kérjük, írja le, pontosan hogyan működik, hogyan mutatja be a fórumon (meg kell adni URL, ahol láthatjuk, hogy a fórumon, és mondd el, hogy melyik az).

Senior tag

lol, az iframe betölti hasonló gomb, hol voltál 2010-ben, akkor nem tudja, mi az a facebook, mint a gomb?

Különben is, mi nem adjuk hozzá a tesztelni helyen, vagy vBET, hogy úgy 2 másodperc, és sok a felhasználó használja.

Felhívjuk figyelmét, hogy az időmet tölteni a 2010-es évben az én személyes dolog. Ha várnak támogatást azt javaslom, hogy kérdésekre válaszoljon, hanem az írás mondatok ami nem a problémát, és lehet kezelni támadó. Nem vagyunk érdekeltek, mi az Ön véleménye ismernie kell a minden nép a világon (ehhez kérjük használja tagoknak - Van ott Off Topic sub fórum), de segít. És hogy mi kell a válaszokat.

Felhívjuk figyelmét, hogy ne telepítse minden egyes mod által használt minden ügyfelünk. Kérjük, válaszoljon az adott kérdésre, így képesek leszünk elemezni a problémát, és segít

Senior tag

Kérjük, írja le pontosan, hogyan működik
    A kód i kapcsolódik, hozzáad egy facebook, mint gomb a vBulletin fórum oldalain, ha rákattint azt mutatja, tetszett a vb oldalt, és ez is mutatja, a Facebook profilt.

Úgy működik, csak finom, kivéve, ha nekem tetszik egy lefordított oldal.

Az url, hogy megjelenik a Facebook profilt mindig az url az angol oldal (fórum az alapértelmezett nyelv)

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    hogy URL, ahol láthatjuk, hogy a fórumon, és mondd el, hogy melyik az
    Én hadd látni, és jobban megértsék. Lásd még linkeket, milyen változásokat, amit nem a fordítás során, stb Most nem vagyok képes meghatározni, hogy mi is történik. Kérjük, adja meg kérdezte adatok

Senior tag

Kérjük PM nekem elérhetőség minden teszt számla, amely lehetővé teszi számomra, hogy (most nem hoznak létre hamis számlákkal le ügyfeleit fórum). Én vagyok a fórumon, most így képes lesz ellenőrizni, hogy a gyors

OK, így ott vagyok. De még mindig nem írta mit keresek ...

Még egyszer kérjük, értesítse "melyik van" - melyik gombot beszélünk? Mire kell keresel nincs forum? Adj egy szöveget, vagy le kép ... Most már látom, gomb adományoz és a keresést ...

Senior tag

A facebook, mint gomb a képernyő közepén.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •