Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 17 A 17

Téma: Facebook Mint gomb

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Nem látok semmit, mint hogy ... Talán generál valami más alapján a felhasználó országban. A középső (az Google kereső és a gombot adomány) látok képet, szöveget: "Szeretem ezt a" lengyel. Kérem, mondja ez ilyen, vagy valami más. Ha valami mást - kérlek adj képernyőképet a teljes fórumot, és ahol van. Nem látom Thung fel képet ...

Senior tag

Igen, ez egy facebook, mint a gombot.

Ha rákattint, hogy szereti a fórum oldal a Facebook profilt.

Kivéve mindig szereti az angol nyelvű változat, nem a lefordított URL-t.

Ahogy én látom facebook reagál a böngésző nyelvi beállításait - Látom, hogy lengyel. Szintén kattintás után látom Bejelentkezés lengyel. Így van igazán szükség minden integrációs itt? ...

Ha szeretne helyezték nyelv értékét, akkor az első kérjük mi neve attribútum a nyelvi kódot használnak Facebook. Is megtalálja ezek segítségével ugyanazt a nyelvet kódokat. Ha igen, akkor egyszerűen csak a sablont, ahol hozzáadott iframe változás iframe src attribútum értékét, majd add oda nyelv kód. Az érték által tárolt vBET a $_REQUEST['nyelv'] - sablon kérjük használja a $_REQUEST[nyelv] elemet.

Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy a tartalom az iframe nem részeként kezeljék az oldal a Google robotok. A robotok minden iframe van külön oldalt - minden külön-külön indexelt. Tehát indexelés oldal robotok nem veszik figyelembe tartalma iframe - úgy kell tekinteni, mint link.

Kérem, mondja tette segítséget.
    Utoljára szerkesztette vBET; 02-11-10 -on 15:13.

Senior tag

Nem érted. Van egy facebook számla? Fogalmam sincs, mi ez köze robots.txt és a Google. Ez egy facebook, mint a gombot, mint amikor nyomni mutatja, mint a honlapon a Facebook oldalt, így a barátok, majd kattintson rá és kapsz forgalmat a facebook.

Hadd magyarázzam meg jobban;

Én kattintson a gombot, mint a spanyol (ES)

Az én facebook a kapcsolat az angol verzió (en)

Igen - Nem értette. Minden láttam Facebook bejelentkező oldalon, amely már a lengyel és úgy gondoltam, hogy érti ezt a fordítást. Ahogy én látom szeretné Facebook hogy linket a lefordított oldalak. Kérem, adjon egy percet, utána fogok nézni újra ezt tartalmazza iframe.
    Utoljára szerkesztette vBET; 04-11-10 -on 19:50.

OK, így - akkor meg kell változtatni ezt a kódot (a vBSEO menet):
    Code:
    $facebook_liked_url = $_SERVER['VBSEO_URI'];
    egy ehhez (nincs tesztelve):
    Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
    $facebook_liked_url = $_REQUEST['language'] ? vbet_createURLForAddressNoChecks($_REQUEST['language'], $_SERVER['VBSEO_URI']) : $_SERVER['VBSEO_URI'];
    Kérem, mondja tette segítséget

Senior tag

Tettem, hogy a változás, de amikor, mint egy transted url mutat az én facebook oldalt:

Dave szereti http://www.facebook.com/forums/da/ a facebook.com.

Ez teljesen rossz.

Köszönöm.

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •