Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 2 A 2

Téma: hibaüzenet frissítés

Hibrid Megtekintése

Előző Post Previous Post   Next Post Következő Post
    Junior Member

Default hibaüzenet frissítés

hello,

Én jelenleg vBET 2,21 fut az oldalamon, a vBulletin 3.8.1 és 3.3.2 vbseo. Elmentem, hogy frissítsen vBET 3.12. Feltöltöttem a fájlokat írja felül a már meglévőket. Aztán ment admincp feltölteni a terméket. azonban, amikor bementem a admincp, kaptam a következő hibaüzenet:

Nem Újradeklarálhatjuk vbseo_thread_seotitle () in / home / user könyvtár / public_html / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 38

így nem tudtam bejelentkezni admincp feltölteni a terméket.

nekem van visszatért a vBET 2,21 fájlok most.

tudod, mi a probléma? Hogyan lehet megoldani ezt a hibaüzenetet?

köszönöm
    simit

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: simit patel View Post
    hello,

Én jelenleg vBET 2,21 fut az oldalamon, a vBulletin 3.8.1 és 3.3.2 vbseo. Elmentem, hogy frissítsen vBET 3.12. Feltöltöttem a fájlokat írja felül a már meglévőket. Aztán ment admincp feltölteni a terméket. azonban, amikor bementem a admincp, kaptam a következő hibaüzenet:

Nem Újradeklarálhatjuk vbseo_thread_seotitle () in / home / user könyvtár / public_html / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 38

így nem tudtam bejelentkezni admincp feltölteni a terméket.

nekem van visszatért a vBET 2,21 fájlok most.

tudod, mi a probléma? Hogyan lehet megoldani ezt a hibaüzenetet?

köszönöm
    simit
    Ez normális jelenség, mert nem csináltam egész integráció leírt kézi és már kész részleges (már be van állítva. Htaccess szabályok). Kérjük, olvassa el itt:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...2.html # post169

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •