Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast
Eredmények 11 a 20 A 21

Téma: figyelmeztetést a Google-tól

Senior tag

bhanuprasad1981,
    Küldj nekem egy MSN kapcsolatot a PM.

Miután a Google e-mail I kikapcsolható vBET egy pár nap, és a lefordított linkek (duplikált 52x) kezdett legördülő és a Google Crawlers lassan elkezdett újra ki, de a forgalom és a Google Adsence bevételek csökkenni kezdett gyorsan. Szóval próbálok egy kicsit kísérlet most, én bekapcsolva vBET az összes nyelven be van kapcsolva de csak 4 nyelven, hogy cache-elt, és néhány napon belül adok az eredményeket.

kamilkurczak,
    Ez egy komoly probléma, hogy foglalkozni kell, mint valami megváltozott a Googles Feltérképezés stratégia, Mint az év elején az összes lefordított szál (52x) a tekintett duplicate téma időszakban. Ez hatással van rám, mert én egy közepes méretű fórum 400,000 Hozzászólások x 52 = Biztos halál!
    Kezdek laza Adsense bevételt, és ez így nekem haragszik!

Van egy PM, PS: I törölte a vBET cache után figyelmeztetés.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

ok nekem van a PM. Fogom ellenőrizni, és várom az eredményt a teszt. Köszönöm
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 13-01-11 -on 14:40.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: kamilkurczak View Post
    ok nekem van a PM. Fogom ellenőrizni, és várom az eredményt a teszt. Köszönöm
    Én teszt a beállítás a következő néhány nap, de mit tud mondani arról, mi történik a Google segítségével? Mit, hogy változott? Mi vBET fog csinálni? Ez a probléma biztosan szenvednek a közepes | nagy fórumon előbb vagy utóbb.

Üdvözlettel

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Kérjük, sörény új téma ezzel a kérdéssel - mi lenne likt összegyűjteni minden olyan kérdésben, a téma. lehet beilleszteni ott tartalma a PM a linkeket? Szeretném megmutatni, hogy mi egy másik munkás, ugye?
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 14-01-11 -on 14:28.

Senior tag

Miért, hogy egy új téma, ha a probléma pontosan ugyanaz? Már küldte az e-mail a linkeket a PM szükség, Nem akarom, hogy hozza nyilvánosságra fenntartott Google e-mail, mert a helyi adatvédelmi törvények és azért, mert ellenkezik Googles TOS. Itt minden szükséges információt, adjon nekem választ.

Üdvözlettel

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: mario06 View Post
    Miért, hogy egy új téma, ha a probléma pontosan ugyanaz? Már küldte az e-mail a linkeket a PM szükség, Nem akarom, hogy hozza nyilvánosságra fenntartott Google e-mail, mert a helyi adatvédelmi törvények és azért, mert ellenkezik Googles TOS. Itt minden szükséges információt, adjon nekem választ.

Üdvözlettel
    Mert:
    1. Van más példa URL-ek a Google-tól
    2. Az ok az Ön esetében eltérő lehet, hogy itt
    3. Megoldása erre a kérdésre nem tudja megoldani a ONE
    4. Ebben a pillanatban nem vagyok benne biztos, aki a kérdést - nem szerepel-e ismét "A magyarázat", mert visszatért a téma szerzője fórumon, vagy azért, mert az a megjegyzés.
    5. Ahogy értem ebben a pillanatban bhanuprasad1981, aki szerzője téma nincs meg ez a kérdés már - így ez a kérdés le van zárva.
    6. Munkatársaink nem tudom, ki segít most elolvasása nélkül az egész téma. Nem engedhetjük meg, hogy az - egyébként mi lesz helyzetek, amikor el kell olvasni több száz hozzászólás megvalósítani, akik még mindig szüksége van a segítség

Kérjük, csak nyitott új téma annak érdekében, hogy egyszerűbb -, ha úgy gondolja, egyszerűek ezek mennek gyorsabban
    Utoljára szerkesztette vBET; 14-01-11 -on 19:10.

Quote Eredetileg írta: bhanuprasad1981 View Post
    igazad van, én figyelmen kívül hagyni, hogy az e-mail-, eredmény 75% volt a forgalom csökkenése mellett page rank csepp, én teljesen el vBET két hónap vissza, de a forgalom még mindig túl alacsony a forgalom a helyszínek telepítése előtt vBET
    Hello. Kérem, mondja, mi a tényleges helyzet a fórumon. Én kicsit elveszett, mert Kamil kezelhetik 2 kérdések egy szál. Amint láttam, hogy van válasz, és egy lehetséges oka - rossz integráció. Ön kezeli ezt, megerősítette, hogy már az integráció rendben van és stop üzenetrögzítő 2 lepkék - munkatársaink feltételezhető, hogy a probléma megoldódott a fórumon. Akkor mi történik?

Senior tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Mert:
    1. Van más példa URL-ek a Google-tól
    2. Az ok az Ön esetében eltérő lehet, hogy itt
    3. Megoldása erre a kérdésre nem tudja megoldani a ONE
    4. Ebben a pillanatban nem vagyok benne biztos, aki a kérdést - nem szerepel-e ismét "A magyarázat", mert visszatért a téma szerzője fórumon, vagy azért, mert az a megjegyzés.
    5. Ahogy értem ebben a pillanatban bhanuprasad1981, aki szerzője téma nincs meg ez a kérdés már - így ez a kérdés le van zárva.
    6. Munkatársaink nem tudom, ki segít most elolvasása nélkül az egész téma. Nem engedhetjük meg, hogy az - egyébként mi lesz helyzetek, amikor el kell olvasni több száz hozzászólás megvalósítani, akik még mindig szüksége van a segítség

Kérjük, csak nyitott új téma annak érdekében, hogy egyszerűbb -, ha úgy gondolja, egyszerűek ezek mennek gyorsabban
    1. Ön a Google e-mailben. kamilkurczak már a Google e-mailben. Nem tudom elküldeni a Google e-mail nyilvánosság miatt a helyi Ország adatvédelmi törvények és mert a Google ellen TOS ami érts TILOS AZONNAL a Google Adsense.

2. Adj oka | javítást a problémára, mivel mindenkinek van az anyag.

3. A figyelmeztető e-maileket, hogy mindketten kaptak ugyanazok.

4. Én ugyanaz a probléma, mint a szegények bhanuprasad1981Most már túl késő őt, de nem nekem, a gyors válasz szükség különben fogom követni a biztos haláltól.

5. Mint mondtam az 1. pontban. Te és kamilkurczak minden szükséges információt, így nem fut körül a bokor, és adj egy szilárd hasznos válasz | fix, és ne aggódj emelése a téma számít.

bhanuprasad1981 Válaszolt egy pár napja (néhány szál a fenti enyémet), és megerősítette azt, amit mondtam, és azt is kijelentette, hogy ő nyomorék, aki idézet alatt, nem tudom, hol olvastam, hogy a hiba javítását?!?
    bhanuprasad1981,
    igazad van, én figyelmen kívül hagyni, hogy az e-mail-, eredmény 75% volt a forgalom csökkenése mellett page rank csepp, én teljesen el vBET két hónap vissza, de a forgalom még mindig túl alacsony a forgalom a helyszínek telepítése előtt vBET
    Így azt kell feltételezni, hogy a probléma nem oldódik meg azzal, vBET, mert az eltávolított vBET együtt. Mielőtt végezni, mint ő, válaszokat akarok, gyorsan, anélkül, hogy az olcsó beszélni, mert Én elvesztése pénzt és ez lesz a probléma.
    Utoljára szerkesztette mario06; 15-01-11 -on 07:49.

Ezért kérjük, csak új téma az a probléma. Írhat is a tartalom a PM, de szükségünk van új rovatot nyitott az új kérdés, hogy képes legyen kezelni azt. Kérjük, nyissa meg az új téma az a probléma, ha szeretné a támogatást. Ez az eset a bhanuprasad1981 és ez megoldható, mivel ő nem szenved a kérdés többé.

Nincs új thread = semmi esetre sem a munkatársaink. Kérjük, - ez nem kérdés, hogy megvitassák. Mi indul dolgozni probléma, ha új téma az, hogy megérkezik, és képesek leszünk kezelni az megfelelően. Azért vagyunk itt, hogy segítsen Mi az Ön ingyenes támogatást. Van egyszerű folyamat, amely lehetővé teszi, hogy kezelje az ügyfelek kérdéseinek jó út. Azáltal, hogy elindítsa a folyamatot (írás új téma), akkor megtagadja a támogatást.

Szívesen segít - csak kérlek új téma a problémát leírás - írhat van, amely összeköti volt küldje PM, akkor is ott linket ebben a témában. Mégis azt kell, hogy adjanak nekünk egy rovatot a kezdődő új téma a hiba jelentések vagy hibaelhárítás részt. Amint te, hogy mi lesz elkezd vele dolgozni. Ügyfeleink adatbázis egyre nagyobb és jó, egyszerű és használt eljárás lehetővé teszi számunkra, hogy segítsen minden ügyfelünknek a legjobb módja, és lehetővé teszi számunkra, hogy megfelelő kezeléséről ügyeiket.

Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •