Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 10 A 21

Téma: figyelmeztetést a Google-tól

Hibrid Megtekintése

Előző Post Previous Post   Next Post Következő Post

ok i frissített vb, vbseo és redid vBET változások említett readme.html tudsz kérjük, erősítse meg most minden rendben?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Úgy néz ki, OK most. Ha szeretné, hogy ellenőrizze, hogy biztosan, kérjük PM a kamilkurczak hozzáférési adatait az FTP. A naplók láthatjuk, hogy pontosan hogyan néz ki az átirányítás szerver oldalon. Most voltam ellenőrzése, hogy az Opera.

Tud kérjük:
    1. Mondd, melyik szó változott **** a linkek (írd helyet után levél) - szeretnénk ellenőrizni fogja hivatkozásokat az első bejegyzés.
    2. Keresse meg az oldalt, amelyen létezik ez a kapcsolat vbet_delay benne. Ha úgy találjuk, hogy tudjuk kijavítani a hibát, mert itt már véglegesen néhány kisebb vBET bug. Kicsi, mert nem lesz átirányítás, így az oldal generál, még persze jobb lenne, ha nem létezik.

Cool

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Úgy néz ki, OK most. Ha szeretné, hogy ellenőrizze, hogy biztosan, kérjük PM a kamilkurczak hozzáférési adatait az FTP. A naplók láthatjuk, hogy pontosan hogyan néz ki az átirányítás szerver oldalon. Most voltam ellenőrzése, hogy az Opera.

Tud kérjük:
    1. Mondd, melyik szó változott **** a linkek (írd helyet után levél) - szeretnénk ellenőrizni fogja hivatkozásokat az első bejegyzés.
    2. Keresse meg az oldalt, amelyen létezik ez a kapcsolat vbet_delay benne. Ha úgy találjuk, hogy tudjuk kijavítani a hibát, mert itt már véglegesen néhány kisebb vBET bug. Kicsi, mert nem lesz átirányítás, így az oldal generál, még persze jobb lenne, ha nem létezik.
    fenti elküldeni az üzenetet példányát be a google mail, így én vidám megmondani, hol url jött, cenzúrázott szavak: - mobil, iphone, ipod, stb, és igen, ha kell elérhetőség az ftp tudok róla csinálni, hogy az Ön számára.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Helló,
    Megnéztem az összes kapcsolatot ****, és oldalak fordítása jó, URL-ek is kíméli.
    Kérem, küldjenek nekem hozzáférési adatait a amincp és FTP a PM. Én rendszeresen ellenőrizni fogja átirányítás.
    Köszönöm

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

nincs válasz - megoldódott. Ha nem - kérjük, írja ide, és Iwill megnyitni ezt a téma újra.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •