Szia, sajnálom, hogy tegye újra, nekem van most volt a lengyel személy után itt a probléma z pewnym wykresem A hozzászólás le van fordítva, de a poszt címe még lengyel, tudna valaki nézze kérem?
Üdvözlettel,
Simon
Szia, sajnálom, hogy tegye újra, nekem van most volt a lengyel személy után itt a probléma z pewnym wykresem A hozzászólás le van fordítva, de a poszt címe még lengyel, tudna valaki nézze kérem?
Üdvözlettel,
Simon
Kérjük, látogasson el szerkeszteni téma lehetőséget, látogasson el a fejlett és ellenőrizze-e a cím belsejében langtitle bbocde. Ha nem - akkor kérjük, add meg (A nyelvet paraméter - csakúgy, mint az lang.) Valószínűleg ez az.
Ilyen dolog nem történhet meg, ha vBET, hogy opaquing az üzenetet (Lásd a vBET Google lehetőségek a részletekért). De ha valaki azt átlátszatlan üzenet kézzel lang bbcode, majd vBET látom, hogy valaki már gondoskodott arról, hogy nem történt semmilyen változás.
Kérem, mondja tette segítséget, és nem a probléma megoldódott.
Én hozzá nyelvi címkéket és a szál titile néz ki most
[Lang = pl] probléma z pewnym wykresem [/ lang]
EDIT: Elnézést kérek i hozzá a címkéket, mint ezt most [Langtitle = pl] probléma z pewnym wykresem [/ langtitle] és a cím fordítása ok, Hogy jutok, hogy ez automatikusan a tag nem volt jelen, mielőtt szerkesztette a cím?
Üdvözlettel,
Simon
Utoljára szerkesztette Simon Lloyd; 07-10-10 -on 07:07.
Csak mint írtam - kérjük, olvassa el a Google Lehetőségek vBET Admin CP. Választhat, nincs stratégia, hogyan lehet automatikusan hozzáadni nyelvi címkét. Javasoljuk, hogy használja Trust Google, ha bizalmat érdemel, Küszöb bölcs dolog olvasni leírása stratégiák és válassza a legjobb az Ön számára Teljes leírás a paraméter leírása - így csak a hely, ahol beteg beállítani
Azért választottam Trust felhasználói (ahogy ajánlott a szoftver), azt mondod, hogy a langtitle tag nem vett fel automatikusan?
Trust felhasználó a legjobb a teljesítmény, mert nem kér a Google a véleménye, milyen időt vesz igénybe (küldés kérése a Google - várni a válaszra).
Még mindig a felhasználóbarát oldalán a legjobb, ha használni stratégiát, amely bizalmat a Google. Ez azért van, mert nem minden felhasználó rendelkezik állította be az alapértelmezett nyelv, vagy néha a felhasználók beállítani, hanem tudni fórum nyelv és írás, fórum nyelven - ebben az esetben vBET lesz átlátszó a nyelv pont a felhasználó alapértelmezett nyelvét. Így lehet postai úton az angol, de jelentős a francia, mert a felhasználó által beállított, hogy az ő alapértelmezett nyelv.
Ha a használni kívánt opciót bizalom felhasználó - javasoljuk, hogy erőt felhasználó számára a alapértelmezett nyelv. Meg tudod csinálni, hogy nagyon egyszerű - ez konfigurálható vBET. Így vBET lehet irányítani a felhasználói profil oldalon, ha a felhasználó nem állított saját alapértelmezett nyelv. Egyes felhasználók számára ez lehet nem túl kényelmes, de az átirányítás után megállnak a felhasználó alapértelmezett nyelv van beállítva. Akár azt is választhatja akar átirányítani a felhasználók csak most bejelentkezés után, vagy újra és újra, amíg a paraméter (akkor a felhasználó nem tud semmit a fórumon, amíg az alapértelmezett nyelv van beállítva).
Michal, köszönöm a választ, én már a "Force felhasználó .." meg, és a felhasználó állított saját alapértelmezett nyelv a lengyel vonatkozó nyilvántartási és ő írt lengyel úgyhogy nem értem, miért a cím nem kellett volna fordítani?
Nem igazán akar downgrade teljesítmény és várni google néha a fórum vár goole egyéni keresési betöltését várja Fordítási lenne rossz!