Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 19

Téma: Wiki alatti könyvtárban kérdések

Junior Member

Default Wiki alatti könyvtárban kérdések

OK, van egy wiki egy alkönyvtárban www.xxxxxxx.com / wiki, A fórumok vannak www.xxxxxxx.com / Fórum.

Én megpróbálja integrálni a fordítást mediawiki amely osztja a bejelentkezési adatai a fórum jelenleg.

Látok a következő DB hiba vizsgálata során:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Valami ötlet, hol kell keresni? Elolvastam minden javaslatot meg kell adni másoknak vonatkozóan, hogyan lehet integrálni. A probléma az, hogy egyszerűen fogalmam sincs melyik megoldás van szükségem.

Köszönöm

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

ez egy teljes hibaüzenet? Ha nem, kérjük, illessze be itt egy befejezése.

Azt is optimalizálni DB táblákat. csinálni csak megy a admincp-> maintence-> javítás / optimalizálásához asztalok-> chect all-> és kattintson folytatódik

Junior Member

Quote Eredetileg írta: kamilkurczak View Post
    ez egy teljes hibaüzenet? Ha nem, kérjük, illessze be itt egy befejezése.

Azt is optimalizálni DB táblákat. csinálni csak megy a admincp-> maintence-> javítás / optimalizálásához asztalok-> chect all-> és kattintson folytatódik
    Ez nem mond a táblázat hibás ... azt mondja érvénytelen SQL. Legvalószínűbb oka, hogy valami baj van a átírja a wiki sub dir, vagy hiányos integráció a wiki.

Biztos vagyok benne vagyok, hiányzik valami, és keresi a lépéseket, szükségem van az én integráció.

Kezdek nem hibák a fórumon is.

Junior Member

Hello? Ez nem lehet olyan nehéz a srácok diagnosztizálni.
    Utoljára szerkesztette Smaug; 07-10-10 -on 00:12.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Az igazság az, hogy nehéz diagnosztizálni - nincs semmilyen hiba számát, sem a hibaüzenet. Ezért Kamil kérni, nem ez a teljes hiba kommunikálni, vagy volt valami ki onnan.

Nélkül hibaüzenetet vagyunk vakok itt ... Tud további információkat erről, az például a naplók?

Is - ha jól értem történik csak wiki. Normál oldalak nem. Ön a tábla előtag?

Junior Member

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Is - ha jól értem történik csak wiki. Normál oldalak nem. Ön a tábla előtag?
    Érvénytelen SQL a hibát.

Ez az, ami bejött az e-mail, nincs hiba számát.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    A wiki táblázatok minden kezdődik "mw_", a többi a helyén, nincs prefix. Én lásd fent, ahol a mondás: "kívülről = true"-t kétszer. Fogom nézni a átírja.

Tudom, hogy az a tény, hogy az én végrehajtás igencsak hiszem, hogy melyik utasítást használja, hogy integrálja a wiki. Azt akarom tudni, amit hozzászólásait tiéd vonatkozik rám. Vajon mediawiki használni a globális teljes? Igazán nem tudom, hogyan lennék képes mondani, hogy?

Köszönjük, hogy időt

Junior Member

26 órás bump **********

Van-e díjat fizethetek a prioritás válasz?

Köszönöm

Nagyon sajnálom késedelem. Nem veszi kifizetések a kiemelt válaszokat. Mi standján (nekem és Kamil), ahol a fórumon, csütörtökön és pénteken - csak nem kitalálni, ki fog gondoskodni erről a kérdésről. Én hozzá néhány kérdést fel több fényt, Kamil azonban, hogy vettem ebben az esetben ... Bocsánat. Mi megcsináljuk jobban legközelebb. Szintén reméljük, boldog lesz tudva, hogy elindul keresni még egy munkavállaló számára ügyfélszolgálati (ezen a hétvégén vagy a jövő héten jelenik meg hirdetés)

Ön tudni fogja, hogy az integrált mod használ global_complete, mert oldalakon nem lesz lefordítva. Kapcsolatok nyelvkód wil működik, de az oldalon nem lesz lefordítva. Ha ilyen dolog történik, akkor kérjük alkalmazni tippeket mod, amely nem támogatja a global_complete. Ez csak a mod, amely generálja, saját oldalt teljesen, és figyelmen kívül hagyja vBulletin építészet.

A MySQL probléma - még mindig vak. Azt gondoltam, hogy lehet előtag kérdés, de nem használja a vBulletin. Anélkül, hogy további információ a kérdést nem tudjuk megmondani, hogy mi az. Kérjük, forduljon a MySQL támogatást, és kérje, hogy miért az üzenetek nincs hiba számát, sem hiba leírását. Is - Megnézted MySQL naplók? Talán nem lesz többet.

Junior Member

Quote Eredetileg írta: vBET View Post

Ön tudni fogja, hogy az integrált mod használ global_complete, mert oldalakon nem lesz lefordítva. Kapcsolatok nyelvkód wil működik, de az oldalon nem lesz lefordítva. Ha ilyen dolog történik, akkor kérjük alkalmazni tippeket mod, amely nem támogatja a global_complete. Ez csak a mod, amely generálja, saját oldalt teljesen, és figyelmen kívül hagyja vBulletin építészet.
    OK, ez nem egy mod a vBulletin, MediaWiki egyedül. Az egyetlen kapcsolat az én fórumokon ez a mod a vb.org:
    MediaWiki / vBulletin Single Sign-On - vBulletin.org Fórum

Mert én vagyok ezzel a mod a "híd" a felhasználói munkamenetek, én még mindig kíváncsi, ha a globális teljes használatban van, így még mindig zavaros, hogy melyik megvalósítás helyes.

A MySQL probléma - még mindig vak. Azt gondoltam, hogy lehet előtag kérdés, de nem használja a vBulletin. Anélkül, hogy további információ a kérdést nem tudjuk megmondani, hogy mi az. Kérjük, forduljon a MySQL támogatást, és kérje, hogy miért az üzenetek nincs hiba számát, sem hiba leírását. Is - Megnézted MySQL naplók? Talán nem lesz többet.
    Nincs hiba jelentkezett a mysql, csak ellenőrzött megnyitásával a hiba log, hogy a megadott my.cnf.

Ez egy érvénytelen nyilatkozat.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    A SELECT nem. Ne azon táblákat és mezőket jól néz ki az Ön számára? Hol van, hogy válassza ki, hogy hívott?

Köszönöm a segítséget

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •