Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 5 A 5

Téma: Nem lehet változtatni nyelven

Senior tag

Default Nem lehet változtatni nyelven

Idézet:
    Eredetileg írta: Simon Lloyd
    Követtem a telepítési utasításokat a levél most pedig senki nem férhet hozzá semmilyen téma egyáltalán!

Tudna segíteni?

Üdvözlettel,
    Simon
    A téma most látható (strange!), de nem tudja megváltoztatni nyelvet, ha van irányítva a szabványos vBulletin üzenetet akkor követte Érvénytelen link, forduljon a rendszergazdához.

Az egyetlen módja, hogy újra a fórumok anyanyelv változtatni melyik nyelvet Navbar azaz / forumz / fr / a / forumz / hu /

Én 100%-ban biztos vagyok követni, ellenőrizni és újra meg újra meg utasításokat, nekem van vbseo és vbseo oldaltérkép és így a szükséges változások.

Üdvözlettel,
    Simon

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

mi van a. htaccess szabályokat?
    Tudta Ön, hogy minden konfiguráció admincp-> vBET-> fő?

Senior tag

Konfigurált fő-és telepítette a 2 újraírása sorok mindkét én. Htaccess (az egyik kívül a fórum gyökér és egy belső)

Senior tag

Kell menni 1 óra lesz vissza válaszoljon a kérdésekre körül 16:00 GMT

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

beillesztett helytelen. htaccess szabályokat.

megfelelő formában a következők:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 05-10-10 -on 14:55.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •