Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 14 A 14

Téma: A felhasználók kiküldetés különböző nyelveken

Senior tag

Köszönöm, hogy válaszol, és elmagyarázza, lesztek releasing frissített változatát hamarosan, hogy gondoskodik a vbseo & sitemap automatikusan?

Ha nekem van megmutatni zászlókat, hogy a google indexelés tudom még az automatikus nyelvi változás?

Az én saját bbcode i kellett hozzá, hogy php fájlokat a CODE bbcode a saját verziója mellett az extra fájlt a kódot tekint vissza mégis megtartja a <pre> címkék ... stb itt egy példa téma Változás VBA kódot nyomtatás kiválasztott oldal gondolod, hogy baj lesz segítségével vbet az oldalamon?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Nem fogjuk kiadás vBET verziót sütemények törődnek vBSEO és oldaltérkép integráció automatikusan. Ez nem lehetséges, mert azok modok nem teszi lehetővé, hogy (nincs horog). Ezért integráció megköveteli egyszerű kódot változtatások - le van írva nagyon jól readme fájlban található cserélhető szinten - így is elég tudni, hogyan kell használni szövegszerkesztő bo tette.

Nem kell zászlót google, ha integrálni sitemap generátor. Mégis azt tanácsoljuk, hogy a zászlók is (már le, hogy miért). Lehetőségek zászlók kezelésére és átirányításával egymástól. Így van ez minden sonfiguration, amelyet meg akarunk. Ez menas hogy lehet zászlók és automatikus átirányítás alapján Browser nyelvi beállítások

Ha a speciális jellel (mint írtam szerint vBulletin építészet BBCode bejegyzett speciális vBulletin horog, vagy is Admin CP - és én még mindig nem biztos, hogy így történt), a csak belső KÓD bbocde akkor látom nem gond - tartalom CODE, a PHP és a HTML bbodes nem fordították

Senior tag

Ok egy utolsó kérdés, ha i vásárlás, és eltörik a szokás bbcode (ami az egyik jellemzője oldalamon) tudom eltávolítani, és kap visszatérítést belül mondjuk 10 nap?

Most nekem van google translate (ami a lényege a mod), ami lefordítja mindent (kivéve a facebook-on), beleértve a bbcode CODE, ha a mod működjön anélkül fordítása bbcode lennék boldog tartani.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Tehát, ha, ahogy leírja, és a különleges jelet csak belső KÓD bbcode akkor lazíthat, és nyugodt róla. Írhatunk néhány vizsgálati üzenetek a fórumon, így látni fogod, hogy tartalma KÓD bbcode nem fordította vBET (és a szöveg körül van). Lásd itt:
    Code:
    This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of [such]brackets will be changed[/such]

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •