Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 16

Téma: vBAdvanced CMPS kérdések

Junior Member

Default vBAdvanced CMPS kérdések

Saját fórum él / fórumok /, én vBAdvanced van a gyökere a domain.

Már felvette a globális kimutatásokra irányított egy másik hozzászólás a fórumon, és használom "egyedi" elhelyezése a zászlók és belépett $ vbenterprisetranslatorflags csak egyszer az én sablont. A kezdőlapként látom (én használni egy "ha" állítás így csak adminok látni a zászlókat), a négyzetek a zászlók fel kétszer alatt Navbar. Nem látom a zászló képek ellenére tettem másolatot a / images / vBET / zászlók.

Amikor a zászló négyzet kattint, az oldal fordít azonban kapok küldött / fórumok /, de szeretné, ha a felhasználó marad a honlapon, ha rákattintanak a zászló. Futok NginX és itt van a mostani átírja a termékhez. Nem használja a SEO opciót vBET beállításokat.

# Start fordítás

helyen ~ * / fórumok / .* \\. (jpg | jpeg | gif | css | png | js) {
    root / var / www / htdocs / varázsló;
    }

helyszín / fórumok / {
    root / xxx / www / htdocs / varázsló;

újraírása / Fórumok / vbenterprisetranslator_seo.php? Vbet_lang = $ 1 utolsó;
    újraírása / Fórumok / vbenterprisetranslator_seo.php? Vbet_lang = $ 1 utolsó;

if (!-e $ REQUEST_FILENAME) {
    rewrite ^ / fórum /(.*)$ / fórumok / vbenterprisetranslator_seo.php utolsó;
    }

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
    fastcgi_index index.php;
    fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / xxx / www / htdocs / varázsló $ fastcgi_script_name;
    között fastcgi_params;

# Megoldása néhány FastCGI hibák, a toleránsabb pufferek és időtúllépés
    fastcgi_connect_timeout 120;
    fastcgi_send_timeout 60;
    fastcgi_read_timeout 120;
    fastcgi_buffer_size 128;
    fastcgi_buffers 4 256;
    fastcgi_busy_buffers_size 256;
    fastcgi_temp_file_write_size 256;
    fastcgi_intercept_errors a;

}

# Ne fordítás

1. Miért van két sorozat zászlók?
    2. Ha már a képek a helyes út, mi lenne megállítani őket megjelenítését?
    3. Tudja, mit kellene felvenni a nginx cfg fájl lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kattintson egy zászlót kezdőlapként, és nem kap küldeni a fórumok?

Köszönöm

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Nehéz elképzelni, hogy mit leírja. Tudsz létrehozni teszt fiókot számunkra, mely segítségével fogjuk látni, hogy le? Kérjük PM hozzáférési adatait.

Ha a VBS dinamika - akkor kell használni is ezt a mod: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Szintén nem tudom, mely után írunk arról,:
    Már felvette a globális kimutatásokra irányított másik után
    Ezért kérjük, adja meg a pontos URL-t, így fogjuk tudni, hogy melyik megüt fallowed.

Integrálni fordítása tartalom kívülről fórum könyvtárban van, hogy parlagon a utasítások: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Ezek a volt általános információk. Most választ a pontos kérdéseket:
    1. Nem tudom most. Szüksége van, hogy html kimenetet használja. Is - milyen változtatásokat végzett sablonok? És biztos vagy benne, hogy a zászlók a hely meg az egyéni?
    2. Valószínűleg nem a stílusok. Felhívjuk figyelmét, hogy vBET használ ma 1 kép minden zászlók és megjeleníti ezeket a css ellenére. Jó lenne, ha fogom látni, amit írt, akkor segíthet megtalálni forrás kérdése. Most kell kitalálni.
    3. Igen. Lásd itt: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 csak szabályokat fogad el a nginx

Junior Member

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Nehéz elképzelni, hogy mit leírja. Tudsz létrehozni teszt fiókot számunkra, mely segítségével fogjuk látni, hogy le? Kérjük PM hozzáférési adatait.
    Én minden beállítva a kettős zászlók kérdéseket. Buta hiba a részemről.

Integrálni fordítása tartalom kívülről fórum könyvtárban van, hogy parlagon a utasítások: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Tudatában vagyok, hogy a hozzászólás, de én fut NGinX, amely nem használ. Htaccess. Én is a rewrite szakaszt a mod-ben az eredeti post. Mit kell kibővíteni, illetve módosítani?

Ezek a volt általános információk. Most választ a pontos kérdéseket:
    1. Nem tudom most. Szüksége van, hogy html kimenetet használja. Is - milyen változtatásokat végzett sablonok? És biztos vagy benne, hogy a zászlók a hely meg az egyéni?
    Ez nem kérdés most.

2. Valószínűleg nem a stílusok. Felhívjuk figyelmét, hogy vBET használ ma 1 kép minden zászlók és megjeleníti ezeket a css ellenére. Jó lenne, ha fogom látni, amit írt, akkor segíthet megtalálni forrás kérdése. Most kell kitalálni.
    Fogom nézni a stíluslapot a zászlók dir
    3. Igen. Lásd itt: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 csak szabályokat fogad el a nginx
    Azt mondtad, a pre-sales, hogy már van.

Köszönjük, hogy időt

Igen, már van szabályait vBET, valamint a NGinX - megtalálja a vBET csomag do-no-upload/tools/redirecting-rules/nginx.txt. Még szabályok konkrét integrációk kész. Htaccess formában. Könnyen elfogadják azokat.

Tehát azok. Htaccess szabályok:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Elfogadja azokat:
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    Ez:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    erre:
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek nem voltak tesztelve. Érdemes hát a szabályok változás előtt, így ha a kérdésekre akkor képes lesz arra, hogy vonja vissza a változásokat.

Junior Member

Köszönöm, én hogy ez egy lövés.

Kérjük, adjon visszajelzést. Fogunk dolgozni rajta, amíg kész http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Junior Member

Kérjük, adjon visszajelzést. Fogunk dolgozni rajta, amíg kész http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Azt kell hozzá a szabályokat helytelenül a nginx és vbacmps. Megpróbáltam követni a irányokat a szabályokat te küldtél engem, de én csak ne megöli az oldalt.

Az egyetlen kérdés az url a zászlók mutatják a CMPS honlapján.

"Http://www .***********. com / fórumok /? Language = fr"

A fórum a link így néz ki:

"Http://www .***********. com / forums / index.php? Language = fr"

Mint mondtam, mindketten munka, de a CMPS zászlót linkek átirányítja a felhasználót a fórumon, szeretném őket, hogy maradjanak az oldalon, hogy kattintott a zászlót.

Köszönöm a segítséget

Szerkesztése

Ez a hiba magam, amikor megpróbálja használni a fent említett szabályok:

[Root @ Szmóg ~] # / etc / init.d / nginx reload
    [Emerg]: érvénytelen állapot "! ($ QUERY_STRING" a / usr / local / nginx / conf / nginx.conf: 103
    konfigurációs fájl a / usr / local / nginx / conf / nginx.conf teszt nem sikerült
    Utoljára szerkesztette Smaug; 25-09-10 -on 19:16.

Junior Member

25 órás bump

Vajon beállított vBET opciót pályán kívüli fordítások fórum mappát?

Akkor is, ha be van állítva, és még mindig tart vissza a fórum, akkor valami baj van további szabályokat (vbet_outside = igaz nem tőlem). Felhívjuk figyelmét, hogy a szakértők. Htaccess beállítás, de meg is megoldást itt. Szükségem van további info - kérjük, értesítse a használ csak egy újraírni konfiguráció, vagy így oszlik meg kell esetén. Htaccess? Ha ez nem osztott, akkor további szabályokat kell majd módosítani, így NGinX tudni fogja, melyik könyvtárban ezek a szabályok a (. Htaccess működik a kontextus - a könyvtárat, ahol van ilyen).

Junior Member

Vajon beállított vBET opciót pályán kívüli fordítások fórum mappát?

Akkor is, ha be van állítva, és még mindig tart vissza a fórum, akkor valami baj van további szabályokat (vbet_outside = igaz nem tőlem). Felhívjuk figyelmét, hogy a szakértők. Htaccess beállítás, de meg is megoldást itt. Szükségem van további info - kérjük, értesítse a használ csak egy újraírni konfiguráció, vagy így oszlik meg kell esetén. Htaccess? Ha ez nem osztott, akkor további szabályokat kell majd módosítani, így NGinX tudni fogja, melyik könyvtárban ezek a szabályok a (. Htaccess működik a kontextus - a könyvtárat, ahol van ilyen).
    Igen, ez meg a lehetőségeket és osztott itt meg kell. Itt van a kód blokk megváltozott QUERY_STRING hogy nginx lehetővé teszi, de kapok egy belső szerver hiba, ha ez nem megjegyzésként.

Code:
    		location / {
    			root   /var/www/htdocs/wizard;
    			index  index.php index.html index.htm;

# Translate for root
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    #
    #			if ($query_string !~* 'vbet_outside=true') {
    #				rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    #			}
    # Translate for root
    	}

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz