Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 9 A 9

Téma: vBET nem jó? igaza van ...

Tiltott

Unhappy vBET nem jó? igaza van ...

Hi mindenki ...

Először vagyok igazán sajnálom létrehozására ezen szálra szűkíthető.

Én használ vBET az ingyenes verzióját elmúlt 6 hónapban.
    ha i frissítést vBulletin a vb3.x a vb4.0.6 a vbseo 3.5.2 után a vBET 2.4.3 nem működik megfelelően.
    támogatására készítettem egy szál vbet a helység neve "" szót, " af " közepén Url"", mely URL : http://www.vbenterprisetranslator.co...-mid-urls.html
    A fenti téma tettem én 26-08-2010 a megoldást, és ma 15-09-2010 de a probléma még nem megoldott és vBET csapat támogatása megállt velem a kis segítség.

és én vagyok az új szabály, vagy ül a vbseo az alábbi téma:
    vBSEO 3,5 Release Candidate 1 itt van! - VBulletin SEO Fórum

ebben a szálban használtam / fórum (vagy egy másik mappa neve) VB4 telepíteni szabály, és ül, így ezt követően ül vBET nem működik megfelelően a vbseo 3.5.2 új szabályok és találkozás.

i két alkalommal levette a vBET az én fórumon, majd i telepítse újra friss ül, de nem működik.
    Követtem az egész utasítást, amely biztosítja a vBET, de még mindig nem működik, és én után az egész utasítást, amit követ, mint az alábbi téma:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4774

de még mindig nem működik, és még mindig nem válasz vBET csapat.
    Én sokat vesztettünk a tagok és a keresőmotorok forgalmat.

a fórum link:
    http://www.newsoftworld.com/forum/
    fordította link:
    http://www.newsoftworld.com/forum/af/

hogy miért hozza létre ezt a téma mindenki számára, aki használja az új vbseo szabályok és ül, mint a megoldás.

Nagyon sajnálom az én gyenge angol.

köszönöm
    Utoljára szerkesztette newsoftw; 15-09-10 -on 19:18.

Azt hiszem, ez a fórum csak a fizetett változat, én csak a vBET (fizetett változat természetesen), mivel pár nap megy, és elég jó eredményt, nem kétséges, a termék fogalmát, és a támogatást, az összes nagy

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Szia. Kérjük, használja a megfelelő fórum a megfelelő üzenet - téma költözött részben a szabad változat.

Felhívjuk figyelmét, hogy nem állt támogatja Önt. Szeretnék bocsánatot kérni Önt - Nem tudom, hogyan érkezett meg az utolsó 2 üzenet. Én harcoltam, hogy a probléma megoldódott, és vBulletin nem mutattak nekem új üzenet (nincs sárga alapon), így én csak véletlenül kimaradt akkor. Kétszer ... És Kamil szabadságon van most. Ezért kérjük, hogy a bocsánatkérést. Fogom olvasni az egész történetet újra és ad választ ma.

Mi gondoskodunk arról, minden felhasználó számára - a fizetett és az ingyenes verzió. Természetesen fizetett változat elsőbbséget élvez, de szabad egy támogatott túl
    Utoljára szerkesztette vBET; 16-09-10 -on 14:30.

Tiltott

Köszönöm válaszát uram.

igen, és a jobb voltam tegye ezt szál rossz rész miatt, ha hozzászólás ezen szálra szűkíthető szabad változata részben így vBET csapat még mindig nem látszik, hogy Coz ingyenes verzió nem elsődleges ellenőrzésére, mint egy támogatást, és így okozta i tegye ezt szál kijelölt terület ellenőrzésére, mint egy támogató Coz a vBET csapat nem támogatott engem múlt héten, vagy több.

ezért vagyok nagyon sajnálom ezt, ha az agyad, és elnézést kérek ezért.

ismét vagyok nagyon köszönjük Mr. vBET hogy segít.

Köszönöm

Megértem. Ne appologise - Én voltam az, aki hagyja ki az előző üzenetet, így appologise meg. A probléma a gyakorlatban most, úgyhogy remélem fogjuk oldani ezt hamarosan

Tiltott

Köszönöm nagy segítség.

találtam a jobb megoldás, hogy én eltávolították a vBET az én fórumon, és most a szerver terhelés és adatbázis hiba mindkettő megoldható Coz, ha bármely szerv nyitott, akkor fordította linket az én fórumon, így hogy nagyon sok időt nem lehet megnyitni, és amikor a kapcsolat így nem mutatnak stílus lefordított oldalak.

így most csak amíg meg, hogyan kell megállítani a Google átirányítás lefordítva azt jelenti, linkek, amikor eltávolították a vBET google keresés is fordították linket az én fórum.

és nagyon hálás vagyok, akik segítenek nekem ebben a kérdésben.

köszönöm

Csak használja a reditect. Htaccess minden oldalt nyelv kóddal, hogy az oldalon nélkül.

Ahogy tudom nincs, hogy működik már a 2. szám a stílusokat.

Tiltott

Köszönöm válaszát uram.

Nem understtand "Csak használja a reditect. htaccess minden oldalt nyelv kóddal, hogy az oldalon nélküle"

és a stílus kérdése miatt eltávolítottam a vBET után vBET eltávolítása vbseo sitemap munka kezdetét.

köszönöm

Nem értem a mondatot a sitemap.

Szabályt, amely átirányítja az összes lefordított oldalak nem fordították egyet:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    Kérjük, fogadja el azt a különleges esetben, és kipróbálni.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •