Enpòtan: Paj sa a se lè l sèvi avèk bonbon (cookies). Sèvi ak sit entènèt sa a san yo pa vire sou bonbon nan navigatè, vle di ke ou dakò pou sèvi ak li.
Buy Now! Features Downloads

Gen ak nou!

Si ou ta renmen kòmanse lajan ak are vBET pou salè pou gwo travay Afilye pwogram.
Paj 2 nan 2 FirstPremye 12
Rezilta 11 14 nan 14

Thread: Mwen post yon moso fil nouvo oswa Reply to yon moso fil ou efase yon pòs li redireksyon yo m 'nan yon paj vid ...

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Anplwaye

tanpri, jis li yon pòs anvan, epi reponn isit la. Li se nesesè.

Michał Podbielski (vBET Anplwaye) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Depi ajou sou 3.3.6 mwen kenbe sou jwenn sa yo menm paj blan. Li rive owaza. Sepandan lè mwen enfim VBET l pa rive nan tout. Tanpri avize!
    Mwen sou fowòm ou epi mwen pa kapab repwodui pwoblèm nan. Tanpri, di fè, li toujou ap rive. Epitou - dapre mòso bwa kote ou PM m 'li gade tankou ou te fè mete ajou pote pwodwi, men vBulletin php dosye te fin vye (ki egziste deja fonksyon te pa vizib). Li ta ka pwoblèm kachèt sèvè (pa vBET kachèt) - kote dosye nouvo pa te vizib ak sèvè te toujou lè l sèvi avèk dosye fin vye granmoun. Se konsa, ki te kapab rezon ki fè yo.

Yon ti tan: Mwen pa kapab repwodui l 'sou yon fowòm ou - ou kapab? li toujou ap rive oswa ou pa? Si repons lan se wi - tanpri dekri jisteman ki jan mwen kapab repwodui l 'sou yon fowòm ou.

Senior Member

Sa a se yon yon sèl difisil. Li rive owaza. Se konsa, mwen tou pa konnen ki lè li pral rive oswa ou pa. Sepandan nan VBET nan tan te enfim li pa t 'rive nan tout. Mwen pral resevwa tounen ba ou si mwen kapab resevwa kèk plis enfòmasyon.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Anplwaye

Hello,

Èske ou te remake pwoblèm sa a ankò oswa ou pa? Mwen te sou fowòm ou epi mwen te fè posts anpil e mwen pa gen pwoblèm sa a yo te jwenn. Èske ou ka konfime li?

Paj 2 nan 2 FirstPremye 12

Tags pou sa a Thread