Enpòtan: Paj sa a se lè l sèvi avèk bonbon (cookies). Sèvi ak sit entènèt sa a san yo pa vire sou bonbon nan navigatè, vle di ke ou dakò pou sèvi ak li.
Buy Now! Features Downloads

Gen ak nou!

Si ou ta renmen kòmanse lajan ak are vBET pou salè pou gwo travay Afilye pwogram.
Rezilta 1 5 nan 5

Thread: Private Messages tradui tèks vid

Senior Member

Default Private Messages tradui tèks vid

OK, mwen gen dènyèman te resevwa mesaj Prive kote tèks la tradui yo vid. Ki manke. Mwen wè drapo yo ti kras ak tout bagay, e mwen kapab klike sou yo wè tèks orijinal la. Men, tèks la tradui se jis ale.

Tout lòt bagay ap travay amann.

Mèsi pou ede la!!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Anplwaye

Code:
    Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
    ou te di "non".

Èske ou itilize nenpòt opsyon BETA tankou "Cache name Sèvi ak konplè pou Guest" oswa "iyore mo"? Eseye enfim li epi tcheke PM ankò.

Senior Member

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    Code:
    Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
    ou te di "non".

Èske ou itilize nenpòt opsyon BETA tankou "Cache name Sèvi ak konplè pou Guest" oswa "iyore mo"? Eseye enfim li epi tcheke PM ankò.
    Mwen pa lè l sèvi avèk kachèt an plen pou envite, paske li toujou kraze fowòm m 'yo. Se konsa, se pa sa ki. Ak inyore mo sa yo tou. Pa sèvi ak li.

EDIT: Mwen jis tounen al jwenn moun ki an PM ki te vid yè, e kounye a, yo tout ap travay ankò. lol **********. Mwen pa konnen poukisa, men hey, sanble tout se byen ankò. Mwen pral mete ajou isit la, lè mwen ka resevwa yon nouvo PM ak tradui tèks pous Thanks!
    Last edited by Taurus; 13-07-10 nan 14:25.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Anplwaye

hehe, li nan fou.

si ou te fè yon bagay espesyal ak pwoblèm sa a, ou ka dekri li isit la?
    Ok se konsa, jwi

Senior Member

Oke, isit la nou ale ankò! Soti nan jodi a menm posts te fè se kounye a vid. Pa gen tradui tèks! Mwen kapab klike sou yo wè lang orijinal la, men tèks la tradui ki manke!

Tags pou sa a Thread