Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 12

Thread: Google je me e-mailom o (404) mekani pogreške!?

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Default Google je me e-mailom o (404) mekani pogreške!?

U mom webmasteru stranice Im 'uzimajući oko 2 poruka od mjesec dana od Googlea tvrdeći da oni nalaz (404) mekani pogreške smisao u jednostavnim riječima da su nalaz dvostrukih URL-ova (vbet translatated URL-ove), jer je brzo i raste indeksiranje. Što trebam učiniti da se zaustavi ta upozorenja? Uglavnom u mom webmaster alati imam samo 2 pravi (404) ne utemeljuje i 102 se ne osniva zbog moje robots.txt.

Cache-set do 15 dana
    -Guestcache off

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Što trebam učiniti da se zaustavi ta upozorenja?
    Vjerujem da samo trebate 301 preusmjeravanje stari URL (URL mijenja da već ne radi) na novi URL (web stranica koje rade danas) s htaccess, samo traži oko foruma koji onaj koji vam je potrebna zapravo

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Imam samo ukupno 2 stvarne 404 pogreške, Google je mi govorili da imam stotine meke (404) pogreške, ali kad kliknem na njih rade ipak je to nešto za napraviti sa prevedena URL-ove kao što su pisali mi leđa govori mi se da je indeksiranje raste prebrzo, ali u duplikate ...

U svakom slučaju ono što mogu dodati na moju htcaccess za "sakriti" ovaj od Google prije nego oni dobiti ludi.

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Imam samo ukupno 2 stvarne 404 pogreške, Google je mi govorili da imam stotine meke (404) pogreške, ali kad kliknem na njih rade ipak je to nešto za napraviti sa prevedena URL-ove kao što su pisali mi leđa govori mi se da je indeksiranje raste prebrzo, ali u duplikate ...

U svakom slučaju ono što mogu dodati na moju htcaccess za "sakriti" ovaj od Google prije nego oni dobiti ludi.
    hehe mislim da mi je zadnji post iznad već je odgovorio možete ga preusmjeriti s 301 htaccess, ili možda ja sam propustiti razumijevanje, ako možete dati primjer Što izgleda poput starog URL-a (promjena URL-a koji već ne radi, dobiti 404 pogreška sada) na novi URL (web stranica koje rade sada)

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok. Molim Vas, dajte više detalja. Kao što sam razumjeti Webmaster Tools vam kaže da imate samo 2 pravi 404 pogreške, ali Google i dalje vam e-poštu o puno 404 pogrešaka. Ali oni su stvarno rade ... Ja sam malo zbunjena ovdje

Molimo vas da priložite puni Google sadržaj e-pošte, a neke od tih 404 veza.

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Ne mogu vam poslati "radi" Soft 404 pogreške veze više jer sam prazni vBET tablice, sada nisam uzimajući mekan 404 pogreške više sam uzimajući ispravan 404 Not Found odgovor. Dakle, u ovom trenutku vBET je u krivu ovdje, želio bih vas podsjetiti da Google ne sviđa Meka pogreške i oni će vas kazniti s niskim page rank i AdSense ako se ide na dovoljno dugo.

Pozdrav

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Žao nam je, ali u ovom trenutku ne razumiju što točno problem je oko. Molimo opisati više, drugim riječima. Nemate meke 404 pogreške enymore, samo ispravne 404 - navedite nekoliko primjera stranica koje ne rade. Koliko pogrešaka poput onih postoji? Vi je napisao prije da imate samo 2 teško 404 pogreške. Da li još uvijek imamo problem ovdje?

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

bez odgovora - riješen. Ako ne - molim pisati ovdje i ja ću otvoriti ovaj thread opet.
    Hvala

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Da biste uključili 15 dana maksimalno cache memorije do 5 dana da prevlada ovaj problem.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Dakle, sada je riješen, zar ne?

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •