Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 11

Thread: Nabavite poruka o pogrešci svaki se kreće teme

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Default Nabavite poruka o pogrešci svaki se kreće teme

Ja dobiti ovaj poruka o pogreški svaki se kreće teme

Fatalna pogreška: Poziv na nedefinirano funkciju vbet_vbseo_filter_replace_text () in / home / username / public_html / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 47

još uvijek koriste defaultni jezik, niti su se preselili, ali ne gleda kao preusmjeriti na URL rewrited opet nakon uspješno kreće nit, još uvijek s domain.com / showthread.php? t = 123456 i dobiti poruku o pogrešci, pogledajte u slici

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Izgleda kao neki problem s .htaccess - tamo sam radio posebnu integraciju (PM) tako da vaša pravila nisu standardna i to je problem (zahtjev dolazi bez seo datoteke, tako da naše dodatne funkcije nisu uključene i integrirani vBSEO kod ne radi). Dogovorili smo se do premijera da ću i dalje raditi na tim pravilima (za vaše posebne stranice za članove) tako da još uvijek imam podatke o pristupu - ispravit ću ih na licu mjesta

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Izgleda kao neki problem s .htaccess - tamo sam radio posebnu integraciju (PM) tako da vaša pravila nisu standardna i to je problem (zahtjev dolazi bez seo datoteke, tako da naše dodatne funkcije nisu uključene i integrirani vBSEO kod ne radi). Dogovorili smo se do premijera da ću i dalje raditi na tim pravilima (za vaše posebne stranice za članove) tako da još uvijek imam podatke o pristupu - ispravit ću ih na licu mjesta
    Ah, tako zbog toga, to je ok onda nije previše važno / nije hitno za sada, jer se niti se preselili, tek se tu poruku o pogrešci, to je važnije član stranica

ovaj thread riješiti

Registracija
    Listopada 2009

Hvala za povratne informacije. Već sam otkriti rješenje za to, tako da nakon rješavanja član stranicama ću riješiti i ovaj problem.

Registracija
    Listopada 2009

Ovo pitanje čini se da je lakše riješiti svoje Thant memberpages poseban slučaj. Tako je riješeno sada (ja Stil će raditi na član stranicama).

Imajte na umu da ćete zbog prilagođenih .htaccess pravila morati napraviti 1 dodatni korak integracije s vBSEO svaki put kada ažurirate vBSEO. Ovaj korak je još jedna promjena u datoteci FORUM_ROOT/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php. Dakle, kada će se promijeniti ovu datoteku u skladu s normalnim integracije upute, molimo Vas da:
    1. Find:
    Code:
    <?php
    2. Dodaj NAKON:
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    To rješava pitanje s pokretnim teme

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Ovo pitanje čini se da je lakše riješiti svoje Thant memberpages poseban slučaj. Tako je riješeno sada (ja Stil će raditi na član stranicama).

Imajte na umu da ćete zbog prilagođenih .htaccess pravila morati napraviti 1 dodatni korak integracije s vBSEO svaki put kada ažurirate vBSEO. Ovaj korak je još jedna promjena u datoteci FORUM_ROOT/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php. Dakle, kada će se promijeniti ovu datoteku u skladu s normalnim integracije upute, molimo Vas da:
    1. Find:
    Code:
    <?php
    2. Dodaj NAKON:
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    To rješava pitanje s pokretnim teme
    da svoj rad, puno ti hvala

tako da ne trebate mijenjati u masnim

Code:
    da naš vlastiti put kao
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/home/username/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

Registracija
    Listopada 2009

Nemojte ga mijenjati - to već radi rješenje. Ako ga želite promijeniti u određeni put u vašem poslužitelju onda samo postaviti tu puno hard-kodirane put, ali ni to nije potrebno ovdje.

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Michał Žao mi je upravo pronašao ovo

Kad idem na admincp -> zatim idite do umjerena odsutan, ili ako je Dolazna odsutan, ili Odlazni odsutan stranici, ali samo sam dobiti ovaj poruka o pogreški:

Upozorenje: require_once (/ home / username / public_html / modcp / includes / functions.php) [function.require-jednom]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u / home / username / public_html / includes / init.php on line 155

Fatalna pogreška: require_once () [function.require]: Failed otvaranje potreban "/ home / username / public_html / modcp / includes / functions.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / username / public_html / includes / init.php on line 155

ako sam maknuti ovu liniju te linkback stranica je otvorena opet normalno, tako da je njegova izgleda da neki vbseo značajka krivom putu

Code:

možete učiniti da linija još savršeno opet? ako ne možda ću koristiti, ako ne i uvjetni za one odsutan stranica poput

Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'scriptname') {
    }
    Zadnji uredio basketmen; 23-09-10 na 13:27.

Registracija
    Listopada 2009

Ovo rješenje nije bio spreman raditi u admincp samo na forumu stranice. Morate dodati stanje koje će se promijeniti put u slučaju admincp, ili će jednostavno ne dodali ovaj vBET Datoteka.

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

je dobio tako da ovdje je ono što mi je činiti

- U vbseo_moderate.php datoteku nakon <PHP i dodali ovaj
    Code:
    define('THIS_SCRIPT', 'vbseo_moderate');
    - Potom u functions_vbseo_createurl.php sam završiti svoj kod sa ako se ne uvjetna

Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'vbseo_moderate') {
    }

svoj rad sada, ako tko to treba previše

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •